In Terneuzen ben ik goed en vakkundig geholpen door Nick bij de aanschaf van nieuwe skischoenen. Goede en duidelijke uitleg gekregen over flex en andere eigenschappen van een skischoen. Verkoper was duidelijk met mij en een goede skischoen voor mij bezig. Zal zeker terug komen hier.

Ik kom al jaren speciaal voor Bjorn Beter bestaat niet

Ik kom al jaren speciaal voor Bjorn Beter bestaat niet

Mooie spullen en goede service!

Super fijne winkel zowel online als in de shop. Mooie/goede merken en medewerkers met kennis van zaken

Plezierig

Goed advies door Philip omtrent aankoop ski en schoenen .

Zeer matige website

Aanbod prima tegen goede prijs, zeker het outlet gedeelte. Wel verbetering nodig van de website. Deze is zooooo traag in vergelijking met andere aanbieders.

Zeer matige website

Valeriusstraat 63