GOED

VRIENDELIJK PERSONEEL EN GOEDE SERVICE

GOED

VRIENDELIJK PERSONEEL EN GOEDE SERVICE

Arrogante manager

store manager deed erg uit de hoogte en had geen zin om te helpen. Als je geen fulltime wintersporter bent die elk jaar de nieuwe collectie komt kopen dan heeft hij geen zin om tijd aan je te besteden, zo voelde het in mijn klant belevenis.

Goed geholpen

Bij het aanschaffen van een ski helm gaf de medewerker goed advies en was zeer vriendelijk

Goed geholpen

Online bestellen zoals het hoort!

Vlotte bestelling, juiste afstelling voor bindingen op ski’s, snelle levering! Goede ervaring!

Mooie kwaliteit jas

Voor mijn Man een mooie jas besteld , leuk mode en lekker warm .

Nooit meer

Verkeerde omschrijving bij de Olang boots, er werden spikes belooft maar die zaten er dus niet onder. Vervolgens werkte de link via Google niet meer en is de omschrijving aangepast, waardoor ik niets eer kon bewijzen en ik zelf de retourkosten terug moest betalen. Hopelijk gaat het teruggeven van mijn geld soepeler. Ik geef een voldoende omdat er 'toevallig' een storing is en ik geen review kan verzenden. Volgens mij komt dat door het lage aantal sterren wat ik aangegeven had.

Nooit meer

Snelle levering, super service, goede kwaliteit.

Een hele vriendelijke service, binnen een paar dagen de snowboardschoenen thuis en de prijs-kwaliteit verhouding is top.

Snelle levering, super service, goede kwaliteit.

super chill

snelle levering en goede kwaliteit

super chill

snelle levering en goede kwaliteit

TOP GEREGELD

TOP GEREGELD

Top site met scherpe aanbiedingen.

Een jas besteld en via contact met de klantenservice heel snel en vriendelijk geholpen. De jas werd snel en netjes geleverd. Een aanrader!

Klantvriendelijk

Goede hulp en klantvriendelijk

Geheel vlg verwachting

Geheel vlg verwachting

Goede hulp en klantvriendelijk

Had iets verkeerd besteld. Was direct vriendelijk en correct opgelost

Producten snel en helemaal goed ontvangen

Producten snel en helemaal goed ontvangen

Leveren wat ze beloven

Mooi vest van peak performance

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage