Goede service blij met aankoop

Ik was opzoek naar een jas voor mijn zoon voor de wintersport. Ik had ze al uitgezocht op de webshop. Deze hingen niet in de winkel maar werden uit het magazijn gehaald voor ons en we zijn dus goed geslaagd.

altijd een goed advies en herkenning als vaste klant

Ik kom al jaren in Rucphen en het fijne is dat men mij daar ook kent. ze weten dat ik een verwoed skiër bent en daar op geven ze mijn een passend advies.

altijd een goed advies en herkenning als vaste klant

Goede hulp! Vooral van Joris

Goede Service voor van Joris :-)

Goed en vakkundig geholpen door nick

In Terneuzen ben ik goed en vakkundig geholpen door Nick bij de aanschaf van nieuwe skischoenen. Goede en duidelijke uitleg gekregen over flex en andere eigenschappen van een skischoen. Verkoper was duidelijk met mij en een goede skischoen voor mij bezig. Zal zeker terug komen hier!

Goed en eerlijk advies

Goed en eerlijk advies. Hij had aangegeven dat mijn huidige skischoenen nog helemaal goed waren en zelf ze opgewarmd voor me. Terwijl hij me ook een nieuw paar had kunnen aanraden. Absolute klasse!

Goed en eerlijk advies

Geweldig geholpen met het zoeken naar juiste skischoenen en ski's. Goed advies gekregen.

Ook nubweer vakkundig en professioneel advies.

Goede service, prettige conversatie met het personeel. Goed advies. Echter de meting van mijn voeten niet ontvangen via de mail. Telefonisch ook goed gecommuniceerd.

Prima winkel

Mis de unieke merken voor het boarden. Focus ligt op enkele merken, mis de oude collectie en merken pakket.

Geweldig advies en service

Ben erg goed geadviseerd en geholpen met de keuzes die gemaakt moeten worden als je een nieuwe set snowboard / bindingen / schoenen gaat kopen, want er zijn erg veel opties. Ondanks dat het druk was werd er de tijd genomen om te adviseren en te passen.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage