Hele fijne winkel!

Ik kom hier graag. Goede service, vriendelijk personeel en mooie acties.

Top zaak

Top zaak

Snelle levertijd en artikel voldoet aan de beschrijving.

Alles verliep prima. Mooie jas, snelle levering, goed verpakt.

Super broek voor beste prijs

Goed maat advies goede prijs

Leuk boardje, slordig ingepakt

Doos was kapot en duidelijk open geweest. Board is wel in orde en zat nog in het plastic. Maar met kapotte doos minder leuk om te geven.

Geen goede afwikkeling van klacht

Nooit eerder problemen gehad, Helaas nu ik een klacht had over 3 hoodies werd er gezegd dat er aan gewerkt zou worden,helaas na meer dan een half jaar kreeg ik als antwoord dat de leverancier van het product er niks mee kon en in de winkel het vlg antwoord: neem de hoodies maar mee terug naar huis,het waren er drie maar kreeg maar 2 terug???

Super geholpen bij aanschaf skischoenen.

Skischoenen zijn zeer goed passend gemaakt.

Keurige levering

Alpine skispel besteld. Keurig verpakt, snel geleverd. Alleen pluspunten!

Snel, vriendelijk en prima aanbiedingen

Online besteld en één paar van de twee snowboard boots paren die ik online had besteld in de winkel (Rucphen) geretourneerd. Process ging heel soepel en in de winkel zeer vriendelijk geholpen. Meteen ook het tweede paar ge-heat mold.

Over het algemeen tevreden over de vriendelijke service

Enkel minpunt is dat schaatsen enkel online kunnen besteld worden terwijl deze toch wel dienen gepast te worden en dit dus niet kan in de winkels.

Al met al een goede ervaring. Heldere communicatie en dito verzending. Het enige kritiekpunt is mijns inziens de niet gratis retournering. Zeker voor zo een zaak is dit niet meer van deze tijd.

Top Winterstore en Webshop.

Prima assortiment, service en communicatie.

Mooie en betaalbare jas van tenson

Helaas heb ik mijn aankoop terug moeten sturen. Had al een maat groter besteld, maar deze was toch nog iets te klein en de jas was toch niet naar zijn zin. Helaas vind ik het jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen. Wij wonen te ver om het in de winkel te halen. En daar komt nog bij, dan hadden we wel een andere jas gekocht.

Top geregeld en snel geleverd.

Prima service en vriendelijk personeel.

Deskundig advies

We werden heel goed geholpen bij de keuze voor skischoenen. Er werd echt de tijd voor ons genomen.

Above and beyond!

Tja, als er iets niet helemaal goed gaat is dat meestal gewoon erg. Maar niet met deze klantenservice! Wat kunnen die shinen zeg! Gewoon above and beyond tot je tevreden bent. Dikke vette pluim!!

Snelle (gratis) bezorging, maar helaas niet gratis retourneren

Helaas heb ik niet gezien dat je niet gratis kunt retourneren, anders had ik hier niet besteld. Verder snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding, groot assortiment, maar ik ga volgende keer toch maar gewoon naar de winkel om te passen.

Prettig geholpen in de winkel

Ik ben een niet ervaren snowboarder, toch werd ik vriedelijk en prettig behandeld als klant. Er werd de tijd genomen, en voelde me niet aangedrongen om iets perse iets te moeten kopen.

very friendly. They know what they are talking about. Highly recommended.

Goed geholpen en mooie spullen

Een paar snowboardschoenen in de sale gekocht. Heb niet de duurste en nieuwste spullen nodig omdat ik meestal ga skiën en maar heel af en toe ga snowboarden. Perfect geholpen hiermee.

Top met goed advies

Ski schoenen gekocht. Ik werd goed geadviseerd en men nam er tijd voor om voor mij de beste schoenen te selecteren.

Fijne winkel met een prima service en fijn personeel

Goed geholpen

Deskundig en snel geholpen bij de koop van nieuwe skischoenen in de winkel van Zoetermeer.

Professionele uitleg

Werd ruim de tijd genomen voor uitleg over snowboardset en kleding. Super geholpen

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage