Heel hulpvaardig en vriendelijk.

Klantvriendelijkheid heb ik keer op keer ervaren.

Er zou net iets meer verkocht kunnen worden op het gebied van Racing. Er komen regelmatig Teams trainen. Voor elk wat wils.

Mooie collectie

Snelle service en lekker dichtbij snowworld zoetermeer

Het is altijd een geweldige ervaring in de Duijvenstein Winterstore. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam, veel keuze en je wordt heel erg goed geïnformeerd bij de aankoop van je materiaal. Het personeel neemt de tijd voor je ...en geen enkele vraag is voor hun teveel. Wij stappen de winkel steeds buiten met een glimlach op het gezicht.

Duidelijke uitleg en goed advies

Ik kwam voor een skiharnas voor mijn kinderen. Duidelijke uitleg en goed advies (ik kom nu tegen de tijd dat ze het nodig hebben met alletwee terug voor het optimale resultaat).

Prima geholpen

Goed geholpen met prima advies bij keuze snowboard

Altijd goede service

Voor of na skitraining in Snowworld kom ik regelmatig in de zaak in Zoetermeer en word altijd vriendelijk en deskundig geholpen. Niets dan lof!

Super geholpen!!

De medewerker was extreem behulpzaam, eerlijk en nam alle tijd voor me, een topper!!

Persoonlijke service, goed geholpen

Persoonlijke service, goed geholpen

Snowboards uitgeprobeerd, goede service.

Was heel handig om verschillende boards te gebruiken. Huren bij Duijvenstein, boarden bij Snowworld. Daarna goed geholpen. Persoonlijke service.

vlotte bediening en zeer vriendelijk

De medewerkers weten wat ze verkopen & denken mee in oplossingen.

Duidelijk advies & vriendelijk.

Zeer vriendelijk en grote keuze

De verkoopster was zeer vrindelijk en geduldig. Ook een grote keuze aan artikelen in d winkel zelf. Zeer tevreden

Uitstekende service en advies

Goede service en advies bij het kopen van ski- en snowboardmateriaal

Rustig winkelen en kennis van zaken

Bezoek aan Snowworld Zoetermeer ook altijd in combi met bezoekje Winterstore!

Voor de helft goed

Ik heb in 2 weken tijd, 2 paar snowboardschoenen gekocht. Het ene paar in de Valeriusstraat, heel goed geholpen, schoenen nog verhit voor betere pasvorm, maar geen punten aangeboden gekregen. 2e paar in Zoetermeer, helaas geen hulp voor betere pasvorm. Prompt kreeg deze zoon ook last van schoen tijdens boarden, maar wel keurig spaarpunten en wel bij beiden zeer vriendelijke hulp.

Heel vriendelijk personeel, fijn geholpen.

Heel fijn geholpen!

Profecionele shop

Erg aangenaam om hier te kopen. Vakkundig personeel, goede prijzen en een groot assortiment.

Zoals het hoort

Prima en gezellig

Mooie collecties, kundig en vriendelijk advies

Na 10 jaar waren mijn oude skiës aan vervanging toe, samen met de schoenen. Het advies van Filipe Mertens van Duijvestein was helder, duidelijk en to-the point. De skiës kon ik ook eerst rustig uitproberen op de baan en het bleek een prima advies. De ski schoenen pasten na redelijk veel boot-fitting prima (ik heb moeilijke voeten) en ze zitten nu als pantoffels. Als laatste werden een paar Leki stokken geadviseerd waar ik heel veel plezier van heb, mede vanwege de snelle grip-sluiting. Filipe, bedankt !!

Goede, fijne hulp en goed assortiment

Heel fijn geholpen, met verstand van zaken. Voetmeting en alles. Meedenken over product wat wel in Landgraaf aanwezig was en verstuurd kon worden maar m’n adres. Boardschoenen zitten heel chill. Thanks!

Geweldige service!

Een enorm enthousiaste verkoopster die mij goed heeft kunnen helpen!

Goede service en professioneel advies

Al meerdere keren een goede ervaring met Duijvestein gehad. Personeel neemt de tijd en geeft professioneel advies (skischoenen) Wij rijden er graag 1 1/2 uur voor om.

Maart minder, afstandelijk. Af wachten. April beter, behulpzaam, klantvriendelijk.

Hele soepele omruilregeling! Aardig personeel.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage