super

Tijdens lockdown hartelijk ontvangen om aankoop af te halen, ook ruilen van artikelen perfect.

Heel tevreden

Skischoenen jaren geleden gekocht, nu een probleempje. Super opgelost, zonder kosten. Ook super geadviseerd bij het kopen van nieuwe skihelm.

Goed advies

Duidelijk en eerlijk advies

Prijs kwaliteit en een goede service

Mooie winkels, verzorgd. Kwaliteit naar prijs heel goed. Service perfect en heel vriendelijk.

zeer goede uitleg bij eerste aankoop snowboard

Bij de aankoop van mijn eerste snowboard had ik gebeld (sluiting van de winkel vanwege corona) voor advies van verschillende soorten snowboards. Hierbij hebben ze echt de tijd genomen om alles zeer goed uit te leggen en bepaalde boards doorgegeven om al eens op te zoeken. Nadien bij de aankoop in de winkel opnieuw heel vriendelijk en enthousiast geholpen. Ik kan al niet wachten om mijn snowboard te gaan uittesten!

Zeer vlotte en goede bediening

Ze hebben mij goed geholpen met de keuze van mijn snowboard botten

Zoals al vele jaren wordt er alle tijd genomen voor jouw wens. Uitstekende kennis, ervaring en service. Als je achteraf met iets terugkomt geeft dat dezelfde aandacht voor een oplossing.

supergoed advies

bij de keuze van schoenen en andere artikelen ben ik heel goed geadviseerd.

Fabian is een Topper!

Ik ben geholpen door ene Fabian, hij heeft een scan gemaakt van mijn voeten en mij de perfecte schoen verkocht. (Duijvenstein Landgraaf Snowworld)

Geweldig! Uiterst plezier van mijn nieuwe gear!

Goed geholpen met advies op maat!

Veel keus en prettig geholpen

Veel keus en prettig geholpen

Zeer plezier en deskundig

Komen en kopen al jaren hier alle ski benodigdheden. Vakkundig informatie en denken mee! Kortom een aanrader!

Alle medewerkers in de winkel zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zoetermeer is top! Den Haag onvriendelijk

In Zoetermeer werd ik echt super geholpen en had de vrijheid om diverse aankopen te doen. In Den Haag had ik een click & collect ervaring en daar werd ik zuchtend en klagend geholpen door een vrouw. Allereerst stond ik een tijd te wachten buiten en belde. Er werd niet opgenomen terwijl ik door de etalage personeel bezig zag (niet met klanten) en wel degelijk moet hebben gezien dat er iemand voor de deur stond. Bij vertrek moest ik nog vragen om een pakbon. Die kreeg ik in eerste instantie niet mee omdat de bestelling nog niet verwerkt was. Ik beveel Zoetermeer aan.

Super service, mooie winkel, total package!

Beste wintersportzaken van Nederland! Hele mooie winkels, goed assortiment en het allerbelangrijkste: enthousiast en vakkundige staff! Men denkt hier nog echt met je mee.

Goede, betrouwbare, kundige wintersprotwinkel

Juiste kennis, denken mee om je het juiste product te verkopen!

Top geholpen!!

Top geholpen!!

Erg vriendelijk, klantgericht en deskunding. Top

Toppers met verstand van zaken

Mensen met verstand van de spullen die ze verkopen.

Ski’s goed geslepen en prima in de wax

Snelle service goed geslepen en poon weer een mooi profiel in het belang gezet en goed in de wax

Deskundig hulp

Overzichtelijke winkel en webshop, voor alle vragen kan je altijd terecht in de store.

Goeie service, deskundig

Rustige ruime begeleiding in keuze van skischoenen. Mooie apparatuur ook om diagnostisch al keuzes vooraf te kunnen make

Helemaal top

Adviseur Rick heeft mij enorm goed geholpen! Ik ben enorm tevreden en kom zeker nog eens terug. Haha…

Duidelijk, overzichtelijk

Overzichtelijke site met veel informatie per product. In mijn zoektocht naar een snowboard veel boards kunnen vergelijken met alle info en reviews. Ik twijfelde nog tussen een normaal of een wide board, maar na een kort telefoontje was de keuze simpel.

Niet het juiste snowboard ontvangen

Niet het juiste snowboard ontvangen. En de bindingen helemaal niet geleverd gekregen ivm fout in het betalingsysteem. Hoop dat alles wordt opgelost. 2 Sterren voor de klante service die wel goed bereikbaar was.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage