Prima geleverd

Alles bestens !

Goed geholpen!

Zeer kundig advies

Super klantenservice!

Win hadden fout geselecteerd ophalen, maar na een mailtje en zendkosten betaald is het regeregeld. Vlug, efficiënt, top!

Perfecte afhandeling

De bestelling was zeer snel verwerkt en het product voldeed volledig aan de verwachtingen. Ondanks dat er wat problemen waren met het bestelproces was alles toch perfect verwerkt.

Mis alleen een factuur in de mail

Keurig geleverd zoals beloofd!

Eerste keer hier iets gekocht. Artikel was precies zoals ik had verwacht.en de levering ging zoals beloofd. Erg fijn

Duijvestein heeft een perfecte combinatie van advies in winkels en een webshop

Na perfect advies in de winkel in Den Haag , besteld in de webshop.

Mooie jas gekocht met korting voor de wintersport. Prima geregeld verder. Mooie merken mooie site.

uitstekend

snelle en juiste levering. product als omschreven

Goede service, producten en prijzen, redelijke verzendtijd en matige website

Zeer goede producten, deskundig personeel en goede prijzen. De website kan echter wel wat sneller en gebruiksvriendelijker (bijv. filters) en uitgebreidere zoekfuncties. Met name de mobiele website kan worden verbeterd. Overall een fijn bedrijf met een prima webshop.

Niets te klagen

De jas werd netjes verzonden op het verwachte moment en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Door een fout op de website werd mijn bestelling twee keer geplaatst. Er werd gelukkig wel maar één keer geld afgeschreven. En de jas werd maar één keer bezorgd. Bestellingen worden dus blijkbaar goed gecontroleerd. Fijn idee.

Prima ski-jas, snel geleverd

Mooie jas van Luhta. Heel fijn dat hij er ook in maat 46 was! Snelle levering, gewoon prima.

Super service

Muts besteld bij deze winkel. Direct de volgende dag in huis. Super tevreden!

Uitstekende service, snelle levering en top product

Uitstekende service met vriendelijke en behulpzame service desk, snelle levering en top product (Peak performance jas)

Snel en goed!

Snelle levering en reactie op vragen

Positieve ervarinf

Uitstekende begeleiding

Heel vakkundige uitleg en begeleiding bij je keuze, uitgebreid aanbod en goede prijs.

Prima service!

Gewoon goed

Goede service vrolijk gezellig personeel

Het is een fijne winkel om naar toe te gaan.

Professionele uitleg en hulp

Ik zocht een nieuwe helm en ben professioneel en snel geholpen met een uitstekend zittende nieuwe helm met goggle.

Uitgebreide collectie, goede service

Kom al jaren bij Duijvenstein voor onze wintersport. De collectie is groot, veel expertise aanwezig en altijd goede service. Van skies waxen tot de nieuwste outfit scoren, je vindt er altijd iets van je gading. Door nieuwe en oude collectie aan te bieden is het prijstechnisch interessant.

Altijd vriendelijk en deskundig personeel

Altijd vriendelijk en deskundig personeel