Vriendelijk, professioneel en gastvrij

Een winkel waar je graag komt en altijd goed wordt geholpen door deskundige en vriendelijk personeel.

Goede en snelle service

Mooie producten voor een scherpe prijs

Goeie koop , goeie prijs en snelle levering

Ik had een mooie brunotti skibroek gekocht. Prachtige broek, welke ik snel thuis geleverd heb gekregen in een handige plastic zak, welke je ook voor de retour kan gebruiken (gelukkig had ik dat niet nodig)

Kennis van zaken en meedenkend!

Reviews geven heb ik een hekel aan en doe ik eigenlijk nooit maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Erg fijn geholpen! Voorafgaand telefonisch goed advies. Langs geweest, we dachten eerst te kleine maat. Online besteld, snel thuis geleverd. Week later was ik in de buurt van Amsterdam. Langs geweest, opnieuw passen, meten en advies. Toch de kleine maat. Afstellen, skischoen op pas gemaakt enz. echt goed! Online bestelde schoen door winkel Amsterdam retour gemeld door medewerker , binnen dag geld terug. Al met al, fijne mensen en organisatie! Bedankt en tot ziens! Dirk

Altijd vriendelijk en het personeel proberen altijd de tijd te nemen voor je

Persoonlijke en gespecialiseerde hulp

Helemaal top! Ze luisteren naar je wensen, nemen rustig de tijd én zorgen ervoor dat alles binnen je gevraagde budget past. Top gasten, ik zal try-and-buy iedereen aanraden!

Snelle en zeer klantvriendelijke service

Snowboard bindingen besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Verkeerde kleur. Ruilen geen probleem en zeer snel geregeld. Top

Super service en vakkennis.

Na een bestelling welke niet geleverd kon worden eeen andere aanbieding gekregen welke konden uitproberen. Uitstekend geholpen door de mensen op kantoor en de adviseurs in de winkel. In een woord subliem, werd je overal maar zo geholpen.

Landgraaf Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam . Kennen heel goed het product en weten er veel over . Heel professioneel . Mijn place to be for anything ski ! Bedankt voor de goede zorgen en doe zo verder .

prettig en snel geholpen

Twee paar skies gekocht, waar snel de bindingen op werden geplaatst. Kon zonder enig probleem later een paar skies ruilen voor een andere lengte.

Degelijke en klantvriendelijke benadering door werknemers Duijvestein

Super goed geholpen, telkenmale opnieuw!

Naar tevredenheid

Kwaliteitszaak

Mooie spullen en altijd mooie aanbiedingen. Wordt altijd prima geholpen.

Heel goed geholpen

Goed advies en prima persoonlijke service

Prachtige zaak met prettig professioneel personeel

Goed geholpen, mooie spullen gekocht

Competent, vriendelijk personeel.

Als je online in de rondte gaat zal het best elders een paar euro goedkoper kunnen. Service en vriendelijkheid zijn voor mij ook factoren.. dat merk je pas als je niet tevreden bent met een product.

Alex is iemand die mij goed heeft geholpen!

Alex heeft naar mij geluisterd en het beste advies gegeven

Mooie skis, telefonisch goed geholpen

Behulpzaam en goed bereikbaar voor vragen. Eenvoudig via mail/telefoon de voorkeuren door te geven, ski's werden afgesteld aan mijn eigen skischoenen.

Zeer professionele en goed onderbouwd advies.

Bij mijn zoektocht naar nieuwe snowboots voor op het snowboard, heeft de verkoper bij Duijvenstein in Landgraaf mij ontzettend goed geholpen. Een zeer goed advies, passende bij mijn ietwat afwijkende pasvorm/voetvorm, maar daarnaast ook de vrijheid gelaten om mijn eigen gevoel te volgen. Kan niet wachten om de nu 100% goed zittende snowboots in de sneeuw te gebruiken!

prima geholpen

goed assortiment en fijn personeel

Zeer goede ervaring met skiën om een zeer goed advies te geven

De verkoper had veel technische ervaring en kon mijn ski-style heel goed inschatten, om de ski's die ik wilde kopen aan te bevelen.

Fijne begeleiding bij het uitzoeken van Snowboard schoenen.

Kundige en fijne begeleiding. Ze weten waar ze het over hebben en wat de verschillen zijn per schoen.

Serieus goed gekwalificeerd personeel

Snowboard voor zoon van 13 gekocht. Goed geadviseerd, prettig geholpen en vooral goed geluisterd naar zoon en de wensen die hij had. Niet eens met het duurste board naar buiten gelopen maar wel een die, we moeten nog op sneeuw testsen, hem een hoop plezier gaat geven. Leuke winkel!

Prima service, leuk personeel en niet opdringerig

Leuk geholpen en een mooie zaak

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage