Goede professionele hulp en professioneel advies

Geholpen in duijvenstijn Zoetermeer door een vriendelijke dame met verstand van de producten en pasvormen.

Verkoper met kennis van zaken

Wat mij wel verbaasd is dat als je ski's koopt ze niet als service goed gewaxt zijn. Hier zit nu de standaard wat op.

Netjes, zorgvuldig, simpel.

Snelle levering, duidelijke instructie voor terug sturen, simpele handeling om label te verkrijgen. Kortom, dank en tot een volgende keer.

Toppers!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en keurig verpakt. Aanrader!

Efficient communication and swift delivery. Thanks!

Snelle levering en een goede prijs

Informatief gesprek

Heeft me goed geholpen met mijn eerste snowboard.

Supervriendelijk personeel

Supervriendelijk geholpen

Alles volgens bericht

Geweldige verkoopster bij Duijvestein Landgraaf

De verkoopster was vriendelijk, nam de tijd en wist waar ze over sprak.

Vakkundige service!

Zeer behulpzaam, meedenkend en sociaal bij snowboards testen!

Met een vriend samen hebben we bij elkaar wel meer dan een uur boards besproken met de medewerker. Ieder drie andere boards uitgeprobeerd en tussendoor veel besproken over het boarden, uit te vogelen wat we precies zoeken en wat zij qua testboards beschikbaar hadden om ons daar in te voorzien. We gaan sowieso nog een dagje testen, maar we zijn al een heel stuk wijzer en enthousiaster over het uitkiezen van een nieuw board!

Goede aankopen gedaan nu en in het verleden

Op zoek naar nieuwe technische kleding en volledig geslaagd bij Duijvestein

Immer wieder gerne!

Jeder Besuch in Landgraaf wird freundlich empfangen. Ich komme sehr gerne hier hin.

Goed en met aandacht geholpen

Zoetermeer écht top geholpen

Een ervaren man heeft ons uitermate goed geholpen. Ik heb mijn verkoper op wintersport gebied gevonden.

De mensen doen echt de moeite om het de klant naar zijn zin te maken, zonder opdringerig te zijn

Nadat ik een redelijk dure skie jas had gekocht, ging ik stom toevallig terug naar de shop om mijn ski's te brengen voor onderhoud. De jas was binnen drie dagen een flink stuk goedkoper geworden door een actie. Toen ik daar melding van maakte, kreeg ik het verschil gewoon terug, klasse, het hoort ook zo, maar je leest overal wel andere ervaringen.

Top service en advies

Mijn ervaring is super goed. Ik kreeg heel goed advies. Top service

Super geholpen

Super geholpen met snowboard schoenen en bindingen door iemand die er verstand van heeft en de tijd neemt om het juiste materiaal te verkopen. Top zaak

Goed geholpen, mooie spullen en goede prijs.

Prettig gewinkeld, alle maten beschikbaar en prima service.

Fijne winkel

Prima geholpen.

Klantvriendelijk

In de sale goede kwaliteit voor minder geld!!

Professional en persoonlijk

Fijn bedrijf met vakkundig personeel

Goed geholpen

Ik heb goede adviezen gekregen, voeten en kuiten zijn opgemeten, skischoenen zitten als gegoten. Voorts mooie skies gekocht met wederom goede advisering. Ik ben in de valeriusstraat geweest. Top

Kennis en kundig

Goed advies, duidelijke verschillen tussen de boards en bindingen uitgelegd. Los van prijs werd alles goed uitgelegd, keuze was goed

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage