Prettig ervaring.

Goedkoopste prijs van hele internet,snel geleverd.

Goede service maar webshop werkt moeizaam

Filters, categorieën e.d. werken niet waardoor ik door alle artikelen moest bladeren om bij het gewenste artikel te komen.

Snelle levering Goede service!

Snelle en nette levering

Heel blij met de jas en levering, geweldig model en mooie kleur

Mooie skijas

Prima jas en snel ontvangen

Het is belangrijk zoveel verzendkosten moeten betalen

Ik hoor wou iets terug retourneren omdat het niet was wat op de website stond en de verzendkosten zijn 9€, boven op wat ik al heb betaald om die naar mij te sturen. Belachelijk!

Fijne ski schoenen voor een zeer goede prijs

Prima schoenen voor een zeer goede prijs!

Mooi product voor een mooie prijs.

Mooi product voor een mooie prijs

Goede ervaring en snelle levering

Ik heb een ski helm besteld, supere levering. Alleen jammer dat deze een paar krasjes had.

Zeer snel ontvangen

Gebeld en prima geholpen .

Vlotte bestelling

Zeer vlot, goede communicatie, levering zoals afgesproken

Vlot en goed

Het kiezen op de webpagina was makkelijk en overzichtelijk en de levering was snel

Top ervaring

Makkelijk bestelproces, snelle levering. Producten waren goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Prima geleverd

Alles bestens !

Goed geholpen!

Zeer kundig advies

Super klantenservice!

Win hadden fout geselecteerd ophalen, maar na een mailtje en zendkosten betaald is het regeregeld. Vlug, efficiënt, top!

Perfecte afhandeling

De bestelling was zeer snel verwerkt en het product voldeed volledig aan de verwachtingen. Ondanks dat er wat problemen waren met het bestelproces was alles toch perfect verwerkt.

Mis alleen een factuur in de mail

Keurig geleverd zoals beloofd!

Eerste keer hier iets gekocht. Artikel was precies zoals ik had verwacht.en de levering ging zoals beloofd. Erg fijn

Duijvestein heeft een perfecte combinatie van advies in winkels en een webshop

Na perfect advies in de winkel in Den Haag , besteld in de webshop.

Mooie jas gekocht met korting voor de wintersport. Prima geregeld verder. Mooie merken mooie site.

uitstekend

snelle en juiste levering. product als omschreven

Goede service, producten en prijzen, redelijke verzendtijd en matige website

Zeer goede producten, deskundig personeel en goede prijzen. De website kan echter wel wat sneller en gebruiksvriendelijker (bijv. filters) en uitgebreidere zoekfuncties. Met name de mobiele website kan worden verbeterd. Overall een fijn bedrijf met een prima webshop.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage