Vlotte levering

Goede en snelle communicatie. Zonnebril dt ik had besteld werd keurig en de volgende dag al geleverd.

Prima helm voor skiën bij hen gekocht. Prima service en prima product.

Perfect product en geweldige service !

Zowel vest als skibril voldoen perfect aan mijn verwachtingen,

Bestelling gedaan en afgehaald op voor mij dichtsbijzijnde lokatie. Ging prima.

super

het personeel denkt altijd helpen en denken graag met je mee

prima service, zelf ondervonden!

Ik had een Spyder M Bandit Full Zip besteld. Deze was echter te groot, dus heb ik hem terug gestuurd en een maatje kleiner besteld. Het ganse retourbeleid verliep zeer vlot, en vriendelijk! Bedankt voor de prima service! Rudy

Perfect !

Zeer snel verzonden, prima aankoop voor een zeer goede prijs! Zeer tevreden !

skischoenen besteld en binnen no time thuis afgeleverd, echt top

gezocht naar goede skischoenen in juiste maat. Duijvestein had alle maten voorradig (in tegenstelling tot andere aanbieders) en tegen een hee scherpe prijs. besteld en binnen no time thuis afgeleverd.

Mijn echtgenoot is super blij met de handschoenen. Ze passen perfect , heerlijk zacht van binnen en hij is vooral blij met de stroeve handpalm.

Goede regeling

Keurig op tijd bezorgd en afgeleverd

Blij verrast

prima geholpen ,helaas kan ik het pas testen in seizoen 2022

Superdeluxe

Ski afgesteld en wel ontvangen keurig in een hoes. Meer dan voortreffelijk!

Ik heb een jas besteld via de website. Fijn dat er verschillende betaalmogelijkheden worden aangeboden. Communicatie rondom verzending is duidelijk en klopt. Ik zou weer bij jullie bestellen!

Schnelle Lieferung. Super Ware!

Danke für den reibungslosen Einkauf

Prima keurige en snelle service

Goed geregeld!

Mooie aanbieding, goede service en bezorging!

Producten goed, helaas levering erg traag

Helaas "vergeten" mijn pakket te versturen!

Top service!

Ski's besteld en online ingepland voor afhaalmoment. Helaas was er iets fout gegaan en kwamen wij voor een dichte deur in Zoetermeer. Na diverse pogingen om telefonisch contact te krijgen, kregen we een medewerker van de vestiging Landgraaf aan de lijn. Hij heeft contact kunnen leggen met een medewerker in Zoetermeer. De medewerker uit Zoetermeer kwam binnen 10 minuten naar de vestiging en heeft ervoor gezorgd dat we de bestelling in ontvangst konden nemen. Vriendelijk te woord gestaan door beiden en super service! Dank nogmaals.

Snelle service!

Zeer snelle service. Blij met de producten. Al 2e bestelling gedaan zelfde shirts in andere kleuren.

Schnell und günstig

Alles gut

Eerste ervaring

Mooie aanbieding gescoord in uitverkoop, duidelijke website en snelle levering.

Goeie service, goeie prijs en snelle levering

Goeie prijs, fijne service gewoon een prima bedrijf om wat te bestellen.

Telefonisch gemakkelijk bereikbaar en professioneel geholpen om de juiste soort en maat van ski's te bepalen !

Snowboots vallen heel klein uit

Ik ben tevreden over de snelheid van levering, het contact etc., maar de snowboots die ik in maat 42 voor mijn dochter heb besteld vallen zo klein en smal uit dat ik er met mijn maat 40 niet eens in kan. Dat is een tegenvaller, zeker ook omdat de kosten voor terugsturen voor mezelf zijn. Weer iets online bestellen ga ik in dit geval niet doen. Dat wordt een te duur grapje.

Snelle levering, goede service

Snelle nette levering, mooie spullen, goede prijs. Helaas was maat/model in dit geval niet goed voor mij, dus geretourneerd. Ook dat werd snel en goed afgehandeld (via returnista, perfect). Alles zoals het hoort, helemaal top! Op de website staan duidelijke video's met verkoopadvies.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage