Twijfelachtig

Had 3 paar handschoenen besteld. 2 paar volgden keurig. Derde paar kwam niet, ook geen berichtgeving. Ben zelf na een paar dagen gaan navragen waar het derde paar bleef. Toen bleek dat het derde paar niet leverbaar was. Was prettig geweest als ik dat meteen gehoord had. Beetje slordig en niet servicegericht, kreeg ook geen alternatief aangeboden. Het bedrag van paar 3 stond een paar dagen later wel weer keurig op mijn rekening.

Verkeerde product toegezonden

Een ander product toegezonden omdat het niet meer leverbaar was. Zonder overleg.

Beetje teleurstellend

Ik heb bewust bij jullie schaatsen besteld, omdat ik graag onze locals wilde supporten. Ik heb ook nog 2-3 keer telefonisch contact gehad over de bestelling. Helaas was het verkeerde soort schaatsen in de winkel klaargelegd en uit Zoetermeer gehaaid. Ik vond dat jammer. Heb ze dus retour gegeven en mn geld heel snel terug gekregen. Dat vond ik heel netjes. Ik had graag iets van jullie willen afnemen, maar helaas ..

Te late levering

Ivm het weer wanten voor mijn kinderen besteld. Dit leek voorspoedig te verlopen.... ze bleken toch nog leverbaar. Helaas is de bestelling 1 week onderweg geweest. Gevolg: sneeuw en ijs verdwenen en nu liggen ze dus in de kast Erg jammer!

Langzaam en duur

Helaas kwamen de bestelde producten pas aan na de koudeperiode. En ik dacht waterdichte handschoentjes besteld te hebben maar het zijn fleecehandschoentjes. Terugsturen moet je zelf betalen. De volgende keer bestel ik gewoon weer bij de grote webwinkels.

Zeer slecht

Na diverse uitgestelde leveringen is de status van het pakketje in ‘bezorgd’ veranderd. Echter wij hebben niets ontvangen. Kort gezet, ik heb wel betaald maar niets gekregen. Heet dat geen oplichting?

Bestellen ging goed, levering een drama

Bestellen online was snel geregeld, de levering duurde heel lang en uiteindelijk op ander adres onder de veranda gelegd door bezorger zonder briefje door de bus bij ons.

Niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen na 9 dagen wachten meerdere keren gebeld en pakketje is ergens bij dhl. Ze gaan wel een mailtje sturen naar dhl en als ik het niet meer wil kan ik het terug sturen. ( kost wel 7,25)

Jammer dat er geen mooie ski tas bij geleverd is bij mijn spiksplinternieuwe ski's.

Mooie en goede wintersportartikelen

Al meerdere malen wat besteld bij Duivesteijn, wordt altijd snel en netjes geleverd. Leuke artikelen voor goede prijzen!

goed en snel

goede en snelle service

Snelle bezorging / super service

Erg goed

Grandioos

Op donderdagavond in coronatijd heb ik de bestelling geplaatst: 3 paar schaatsen voor mijn kinderen. De volgende morgen kreeg ik al een berichtje dat de schaatsen konden worden opgehaald. Bij 1 paar schaatsen leek het stiksel een beetje los te laten. Geen probleem voor Duijvestein: schaatsen werden direct omgeruild. Fantastisch dus dat mijn kids vanaf die vrijdagmiddag continu hebben kunnen schaatsen dat weekend. Mooie schaatsen voor een prima prijs!

Vriendelijk en accuraat (telefonisch) geholpen

Telefonisch uitstekend en geduldig te woord gestaan door Duijvestein SnowWorld Zoetermeer. Click & Collect werkte perfect.

Binnen enkele minuten besteld, betaald, opgehald

Great service, in busy freezing week-end! My daughters were so happy with their skates, that the shop in Den Haag had prepared and ready for them...

Goeie kwaliteit spullen en top service

Wat een aardige en klantvriendelijke medewerkers! Op de valreep op zaterdagochtend schaatsen gekocht via click en go. Kinderschaatsen van K2 waren goed Herenschaatsen te klein, bleek toen we op t ijs stonden. Ondanks dat de schaatsen een paar minuten waren uitgeprobeerd op het ijs mochten we ze toch nog ruilen. Omdat de goeie maat er niet was kregen we geld terug! Hier gaan we voor een volgende aankoop weer naartoe.

snelle levering en product is precies zoals foto en beschrijving

Mooie jas besteld voor een scherpe prijs.

Top ervaring

'S ochtends gebeld en smiddags kon ik het afhalen...

Super vriendelijke service

Mooie schaatsen voor een goede prijs en bovendien vriendelijke service! Heel blij dat ik last minute nog op natuurijs kon schaatsen door Duijvestein! Bedankt!!!

Gemakkelijk bestellen, snel in huis

Gelukkig had Duijvestein in het winterse weekend nog schaatsen op voorraad. Telefonisch goed advies gekregen, snel besteld en vanuit de winkel werd meegedacht om ze snel op te kunnen halen zonder gedoe.

Super goed geholpen

Super goed telefonisch geholpen door een medewerker van de vestiging Landgraaf. Wij kregen hem aan de lijn nadat we bij de klantenservice de keuze hadden gemaakt over advies over ski's. Niets was deze man te gek. Nadat wij hadden verteld wat voor soort skiërs wij zijn, kon hij ons duidelijk adviseren wat wel en vooral niet te doen. Echt een man met passie voor zijn vak en veel vakkennis! Nadat de verbinding niet zo best was hebben we via videobellen het gesprek afgerond. Wij vonden het jammer dat hij helemaal in Landgraaf zat anders hadden hem graag de hand geschud ;-)

Nette service

De bestelling duurde wat lang, we kregen het binnen toen de sneeuw weg was. De wanten die we besteld hadden waren er niet meer. We kregen andere, betere, toe gestuurd. Heel lief maar we kregen een andere maat. Ze is 3 en deze zijn voor 6 jaar. 2 jaar in de kast, geen zin om terug te sturen. Advies....bel / mail mensen even wat ze willen. Geld terug of als het kan een andere want in de goede maat . Met vr groet

levering zoals het moet zijn.

2 paar skis gekocht. levering mooi op tijd en degelijk ingepakt aan topprijsje

Valeriusstraat 63