Mooie aanbieding, prima service en snelle levering: top!

Heel goede klantenservice: per e-mail snel reactie op mijn vragen en gebeld voor het afstellen van de skibindingen. Op skies niets aanbrengen merken: snel en in goede staat geleverd. Prima zaak!

Goede service, snelle levering!

Levering was snel en goed. Sneeuwlaarzen helemaal naar het zin! Verder super service, erg tevreden!

Goede Service!

Mijn jas was helaas niet meer op voorraad en ik werd netjes gebeld om me een alternatief aan te bieden.

Best choice I could find on the internet

+ Very good choice, good prices + Very helpful staff, all my questions were resolved on the same day as they were issued + Fast shipping not only to the Netherlands, but also to EU with good shipping price. +/- If you need to replace/return the item, then you can do it without problems, but the cost of shipping and return will be on you(in case of outside NL) -/+ Unfortunately, the web shop is only in Dutch, but that didn't stop me from placing an orders :) Recommend

prima dienstverlening

vakkundig advies & snelle levering

Prima, helaas niet de gemaakte afspraken nagekomen

het bestellen en afhalen in Zoetermeer is prima. Echter als we afspreken dat de ski's ook dusdanig worden afgesteld dat mn skischoenen ook passen dan verwacht ik dat dit wordt gedaan. Helaas met als gevolg dat ik weer naar Zoetermeer mag. Bij aanbevelen vul ik een ja in daar prijs en bestellen en afhalen prima is.

snelle levering, goed produkt

mooie handschoenen. jan

Super snelle levering ondanks wintersweer

Super nette skibroek. Mooi afgewerkt en perfecte pasvorm en uiteraard lekker warm. Super snelle levering ondanks het winterse weer.

Meedenkend

Wanten besteld, aangezien ze op waren werden er duurdere wanten geleverd met dezelfde look. Heel fijn dat er zo meegedacht wordt!!

1e maal uitstekend tweede minder

Eerste keer uitstekend geholpen en teruggebeld door vriendelijke dame. Tweede maal gebeld meneer aan de lijn die niet kundig was en minder voorkomend,

Aanrader

Bestelling werd na 2 dagen al geleverd, Netjes verpakt. Echt goede service.

Uitstekend en zeer tevreden over de wantjes!

Top service!

Ik bestelde skiwanten voor mijn kinderen, en helaas bleek een paar niet leverbaar maar dit werd top opgelost door een ander vergelijkbaar, maar luxer (!) model van deze wanten toe te sturen met een excuus briefje. Mijn complimenten voor deze oplossing!

Ge wel dig!!!

Wij zijn super geholpen via een FaceTime gesprek met onder andere Philip. Alle uitleg van het begin tot het einde gekregen en een passend advies. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe wintersporten spullen. Wij kunnen er weer tegen aan op de piste!

Een uitstekende service!

Goede store

Super service!

De handschoenen die ik online had besteld waren achteraf uitverkocht. Hierover geen bericht ontvangen maar daarvoor in de plaats een upgrade van de handschoenen die ik besteld had ontvangen. Onwijs blij mee! Bedankt

Super goede service

Ik had barts kinderhandschoenen besteld (waterdichte) en kreeg fleece handschoenen geleverd. Gebeld over mijn “klacht” en het werd meteen opgelost en de goede handschoenen opgestuurd en de andere mogen we houden als service. Top service!!

Alles liep helemaal zoals gewenst

Goede beschrijving van de producten en maten in de webshop, snelle levering.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering en goede producten

Snelle en goede service

Fijn dat er ondanks het slechte weer en drukte mijn bestelling spoedig bezorgd kon worden . Netjes verpakt en mooie producten.

Opgeleverd op tijd en zoals besteld.

Wanten zoals verwacht.

Bestellen ging makkelijk, het opsturen had wellicht iets sneller gekund, maar al met al zeer tevreden.

Super snelle levering ondanks drukte!

absoluut TOP

Zeer correct en vlot geregeld , telefonisch contact over afstelling / gewicht en ben buitengewoon tevreden . !!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage