Super klantenservice

product was niet in Zmeer, telefonisch contact gehad. Werd goed meegedacht en konden meteen een ander skibroek ophalen. Hele fijne service.

Positief

Wat minder meegaan in die Coronawaanzin mag ook wel.

Snel service en lage prijzen, prima!

Snel service en lage prijzen, prima! produkten van hooge qualiteit

Goede kwaliteit en snelle levering

De ontvangen producten hebben een goede kwaliteit en zijn vlot geleverd. Ook hebben jullie een ruim assortiment.

Uitgebreid assortiment

Toch nog wanten voor mijn kind kunnen kopen terwijl het in andere winkels uitverkocht was. Duidelijke communicatie over een wat langere levertijd.

Super service

Super service, Levering was super snel en goed verzorgd, ook communicatie was erg netjes.

Betrouwbaar

Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Snel en goed geleverd

Fijne website, bestelling verliep soepel en werd keurig op tijd geleverd.

Goede levering

Volgens afspraak geleverd!

Prima site en snelle levering

Duidelijke website met snelle terugkoppeling en belangrijker levering.

Snel

Top service met call & collect. Binnen 1 uur ophalen

Fantastisch service

Met de aankondiging van winters weer en een lockdown bleek Duijvestein sport een uitkomst. Online besteld en de volgende dag op locatie opgehaald. Ter plaatse nog een extra paar handschoenen besteld die gelijk gebracht werden en telefonisch koopadvies gekregen. Top service en uiterst vriendelijke mensen

Super snelle levering

Ik had besteld en de volgende dag alles in huis. Helemaal Top

Geweldig!

Vriendelijk te woord gestaan bij een vraag en super snelle levering bij een mooie aanbieding Ik ben erg tevreden!

Product zoals besteld

Snel, duidelijk proces en aardige kerel bij het uitgiftepunt

Ook in Corona tijden goed telefonisch advies ontvangen van iemand die je het gevoel er echt verstand van skies ik te hebben!

Top laarzen!

Fijne laarzen snelle levering, heb er veel plezier van met deze gladheid en kou! Top!

Hele goede service van Filip!

Geen wintersport dit jaar, dus een goed moment om te investeren in nieuwe ski’s en ski schoenen! Ik belde Duijvestein en kreeg Filip (Landgraaf) aan de telefoon. We gingen over op video bellen. Filip liet mij verschillende ski’s en schoenen zien. Ik kreeg duidelijke uitleg (met leuke voorbeelden zodat het extra duidelijk is ;) ) Ik merkte gelijk dat Filip echt kennis en er verstand van heeft en al vrij snel wisten we wat het beste bij mijn ski stijl past. Toen het weer mogelijk was, heb in mijn spullen opgehaald in de store. Daar werden de schoenen helemaal op maat gemaakt door middel van bootfitting (warmte). Ik moet nog even geduld hebben om het te testen maar ik ben er zeker van dat ik volgend jaar heerlijk ga skiën! Zin in! Filip, nogmaals, dank je wel voor je goede en fijne service! Hartelijke groet, Kirsten Boschman

Snelle verzending

Goede prijs/kwaliteit en blij met de snelle verzending. Product zoals omschreven en voldoet aan verwachting.

TOP

Correcte bestelling Correcte levering binnen de voorop gestelde leveringstijd via DPD

Met het slechte weer toch op tijd.

Nieuwe klant en zeer tevreden !

Goed product ( snowboots ) voor een scherpe prijs besteld, en zoals beloofd ondanks de enorme drukte de volgende werkdag keurig bezorgd. Bedrijf doet wat ze beloven.

snelle bezorging en artikel voldoet helemaal

blij met aankooptraject

Van bestellen tot bezorgen: top!

Makkelijk te bestellen, duidelijke informatie en snel bezorgd!

Perfect. Super snelle levering

Ondanks de drukte met bestellingen zo vlak voor de enorme hoeveelheid sneeuw, mpoi op tijd mijn snowboots in huis!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage