goede snelle levering en fijn dat je zo goed op de hoogte wordt gehouden

goede snelle levering en fijn dat je zo goed op de hoogte wordt gehouden van de levering.

excellente

1er achat reçu en 24 h c'est parfait. L'article est très beau. Merci

Super fast delivery!

Super service, contact super fast, super fast delivery!!! Unfortunately I cant give 5 stars cause of an wrong article, but all in all very satisfying

Goede, snelle levering!

Goede producten, snelle levering. Overzichtelijke site.

Goede snelle service!

Geen op- en aanmerkingen, gewoon goed en snel.

teruggestuurd

Alles nagegaan volgens de maattabel maar de broek was veel te klein ,in lengte niet maar ik kon daar niet in

Aanrader!

Super snelle service!

Snelle levering ondanks het slechte weer

Fijne site en goede prijzen. Snelle levering ondanks de vele sneeuwval zodat mijn zoon goed beschermd is met het buiten spelen.

Product goed verpakt, prima pasvorm , optijd geleverd. Dikke prima!

Levering uiterst correct

Goede duidelijke site met goede uitleg en uitleg over maatvoering etc. Zeer tevreden.

Top set Salomon ski’s

Via de webshop Duijvestein Winterstore een paar topski’s van Salomon gekocht. Mijn vrouw had deze ski’s vorig jaar in Maria Alm gekocht. Zelfde serie klasse lager, want ze skiet een tandje rustiger. Ik wilde ze ook. Dit seizoen geen wintersport maar wel dikke voorpret met mijn super geprijsde nieuwe ski’s. Kan niet wachten tot volgende winter. Ski’s netjes afgesteld op mijn schoenen en stijl leeftijd, lengte en gewicht. En als de winkels weer normaal open zijn maak ik wel een afspraak om ze 100 % te laten afstellen.

Ben blij met m’n aankoop

Helemaal top!

Vrijdag besteld en ondanks de drukte op zaterdag alles in huis, mooi op tijd voor de sneeuw.

snelle levering en een top prijs

Snelle levering regen een prima prijs. Heel tevred3n

Kan niet beter

Absoluut goede service.

Goede website, mooie prijs voor top skies. Afgehaald in Zoetermeer.

Goede communicatie en levertijd

Jas netjes verpakt in speciale zak. Leuke persoonlijke mail achteraf. Communicatie helder en snelle levering!

Goed, snel en topproduct

Eerste keer toch verkeerde maat besteld, maar kon gemakkelijk terugsturen en kon snel een nieuw product bestellen, dat wederom zeer snel werd bezorgd. Ook het geld van het eerste product stond zeer rap op mijn rekening. Goede communicatie ook en goede (eerste) ervaring met dit bedrijf!

Goede communicatie en service in tijden van Corona

Overzichtelijke website, bij telefonisch contact goed antwoord op mijn vragen. Snelle levering. Een item retour en het geld ook snel teruggestort.

snelle levering en goede prijs

Snel geregeld tegen een mooie prijs

Was op zoek naar warme wanten en vond die hier in de uitverkoop. Snel bezorgd!

Snel naar Oostenrijk geleverd, alles top!

Goede service, en goede producten

Topwinkel

Snelle levering, duidelijke maatvoering en zeer groot assortiment. Perfect voor de kritische wintersporter. Als fan van Spyder was dit een zeer goede aanbieding.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage