Redelijke webshop, geen goed retourproces

Duijvestein heeft mooie producten. De webshop werkt niet optimaal. Maten die voorradig zijn kloppen niet altijd, prijzen in winkelmand komen niet overeen met prijs in webshop...meestal wel gunstiger in winkelmand. Retour zenden van producten kost je als klant geld...verzendkosten.

Wat een goede service zeg!

Skischoenen voor mijn dochtertje aangeschaft bij Duijvestein, eerst even met hun gebeld en super telefonisch te woord gestaan en goed geadviseerd. Online de skischoenen gelijk besteld en twee dagen later in huis. Mijn dochtertje blij en ik blij, top gedaan zo als altijd van Duijvestein toppertjes!!

Uitstekende service en heel vriendelijk

In principe koop ik nooit kledingen on line. In deze tijden kunnen wij niet anders. Alles ging heel soepel. Ook werd ik gebeld om een tijd af te spreken om de kledingen op te halen. Ik heb niets hoeven in te ruilen maar ik weet dat, indien nodig, men doet er alles aan om de klant te faciliteren. Dit geeft een heel goed gevoel.

In de avond mijn jas besteld en de dag nadien thuis geleverd.

Great, speedy service

I bought a ski jacket from Duijvestein, firstly i used them because they had the best prices! My jacket was delivered within the week. Well done guys, i'm super impressed! Al

Winterjas is super! Service van Duijvestein is uitstekend!

Duijvestein service is uitstekend! Winterjas is super ! Aanrader!

Zeer behulpzaam en zeer snel in huis!

Toen ik mijn bestelling plaatste, belde ik direct naar de winkel om te kijken wat handiger zou zijn: ophalen of verzenden. Gezien de drukte rond de kerstdagen zou verzending namelijk wel eens vertraging kunnen opleveren. Door direct te bellen had men al binnen een half uur alles met de post meegegeven! De volgende dag kwam dan ook alles al aan en stuurde men nog een mailtje om te vragen of alles in orde was. Zeer attent! Daarnaast is het assortiment zeer uitgebreid en heeft men aanbod van zowel nieuwe modellen als iets oudere modellen voor een zachtere prijs - erg handig bijvoorbeeld wanneer je nog niet zeker bent of wintersport iets voor jou is! Ik koop mijn volgende spullen zeker weer hier!

prima, snelle service.

Het enige dat misschien verbeterd kan worden is de track and trace: deze liep telkens 1 stap achter.....

Snel, keurig en correct

De skihandschoenen die ik had besteld zijn ondanks de kerst- en coronadrukte vlot en correct bezorgd. Prima verpakt. Het product voldoet geheel aan de beschrijving en ik ben er blij mee. Uitstekende service.

TOP

Alles vlekkeloos verlopen. Aan te raden

En snel

Snelle levering en goede service

Artikel is snel geleverd en bestelproces verliep soepel.

Goede prijzen, en supersnel in huis. Kunnen veel een voorbeeld van aannemen.

Prima kwaliteit en zitten erg fijn, eindelijk een paar wind en waterdichte handschoenen die wel doen aan wat ze beloven ,ze zijn top

veel te lange levertijd

Niet geleverd binnen beloofde tijd. Na zelf telefonisch contact te hebben opgenomen duurde het nog heel lang.

Everything was perfect

Supersnelle levering

Snelle levering, zelfs rondom de drukke kerstdagen en een mooie prijs. Ik ben blij met mijn nieuwe has!

Duijvesteinwintersport.nl Prima online shop.

Veel keuze in allerlei producten, goede en.duidelijke prijzen. Goede communicatie via email. Ivm de feestdagen latere verzending. Door de vele pakjes die door vervoerders bezorgd moesten worden. Mijn pakje was netjes verpakt en werd vrij snel geleverd. De producten zijn prima, ik ben er blij mee.

Perfect geregeld!

Goede communicatie via de mail, en snelle bezorging!

Zoals ze zich presenteren GOED

Peakprefomance jassen besteld , scherp geprijsd en snel geleverd ondanks de drukte.

Ik ben blij

De bestelling is snel en volgens afspraak geleverd

Product als omschreven. Snelle levering.

Nog steeds niets ontvangen

3 stuks besteld, waarvan achteraf melding dat 1 artikel toch niet meer voorradig bleek te zijn. Dit werd terugbetaald, maar van de andere 2, nog steeds niets ontvangen; bestelling op 12/12/2020 geplaatst.

goed en snel

de kleding voldoet aan de verwachting!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage