Snelle levering en mooie aankoop

Goldbergh shirt! PRACHTIG

Snelle verzending, mooie actieprijs.

Snelle verzending en levering. Mooie actieprijs. Muts zoals omschreven. Enige puntje is voor mij dat het besteld is via beslist.nl. nu kan ik de betaling alleen daarop terugvinden en dus later niet meer linken aan de echte winkel.

Supergoed. goed verpakt, snelle levering

Supergoed. goed verpakt, snelle levering. Goede eenvoudige retourprocedure (niet nodig in mijn geval maar wel belangrijk) Zoals het hoort

Mooie spullen snelle levering

Alles goed en snel verlopen.

Goed geregeld

Mooie site, duidelijk en snelle zoekresultaten. Bestelling snel geleverd en alles was goed verpakt.

Supper

Supper website veel merken en keus

prettige site om te winkelen

prettige site om te winkelen prijs kwaliteit goed

Nog niets ontvangen...

Er wordt een review gevraagd nog voordat het product aangekomen is....

Top Service

Very good service, high quality product Atomic Redster X9 WB, unbeatable price and a really quick delivery within two days to Austria.Thank You

Binnen 1 werkdag in huis!

Product in de middag besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Zending was netjes verpakt.

Everything is great!

Everything is great: Excellent products, fair price, fast delivery and kind staff.

Jas gevonden op internet. Haarlem ws niets naar mijn zin . Vandaar

Prima webwinkel

Fijn jack gekocht in de webwinkel, voor een prima prijs (uitverkoop). Snel en betrouwbaar geleverd.

Ruime keuze, correcte behandeling

Alles volgens coronaprotocol,

Perfect zoals altijd

Perfect zoals altijd

Service van begin tot einde

De medewerkers (snowboarder) geven advies en denken mee met elk probleem en staan altijd open om je te ontvangen. Ook is het uitzoeken van producten die niet in de winkel te verkrijgen zijn geen probleem of het regelen van een garantie geval. Daarom service van begin tot einde

Goed geholpen

Mooie zaak met uitgebreid assortiment en goede persoonlijke hulp.

Goed advies, goede service.

Zoals altijd waanzinnig goed geholpen.

de mensen bij Duijvestein zijn deskundig ,vriendelijk en geven ook na de koop nog goede service.

Mijn bestelling was voor mijn vriend zijn verjaardag. Een paar snowboardschoenen. Hij is er super blij mee. Hij heeft meteen plannen om ook een snowboard met bindingen bij jullie te gaan kopen in de toekomst.

Een dikke 10

Ontzettend goed geholpen en dat al meer dan 20 jaar!

Vriendelijke en behulpzame medewerker

Ik werd deskundig en vriendelijke geholpen, zoals ik daar gewend ben.

Fantastisch goed geholpen door een enthousiaste verkoopster José

Met jongen van 5 nieuw skipak uitgezocht. José zeer behulpzaam en schroomde niet diverse maten kleuren etc er steeds weer bij te halen . Zeer goed geslaagd

Altijd geweldig

Goed service, goede prijs, veel expertise, ruim aanbod

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage