Makkelijk bestelling en betalen via HBM. Levering via transporteur soepel en volgens afspraak. Chauffeur heeft pallet netjes binnen gezet. Super. Contact gehad met HBM klantenservice: makkelijk contact te krijgen, vriendelijk en oplossingsgericht. Alles bij elkaar: SUPER
J'ai acheté il y a quelque mois (6) deux machines demonte pneu (Weber) sur votre site. Livraison RAS... Par contre une machine deja en panne au bout de quelques semaines d'utilisation pour une piece mineur (un raccord d'air). HBM ne veux rien savoir et me dit de me debrouiller pour acheter moi meme cette piece chez HBM et la poser ! Dossier en cours... nous allons voir pour deposer une plainte, car la garantie europeene prevoie une garantie de deux ans minimum !
Super machine livraison top
Vlotte levering, goede kwaliteit
De pallet met werkbank en tafel achter bij de schuur neergezet. Mooi en stevig materiaal. Zeer goed om er mee aan mijn hobby te werken.
Goede en overzichtelijke website!
Vanaf bestellen t/m levering top verlopen. En mooi product.
Ein sehr massives Teil mit dem man spielend das Federbein anheben kann ohne den Achsschenkel mühsam runterdrücken zu müssen. Die Aufnahme an den Getriebebeheber ist passgenau, KEIN Spiel! PERFEKT! Zusammengefasst sehr empfehlenswert!
Koop al jaren bij HBM en mocht er iets een keer niet goed zijn wordt je altijd goed geholpen zonder moeilijk te doen. Je geld terug of je krijgt vervangende bestelde items. Dat is zoals het hoort!
J’ai payé le prix fort pour leur groupe électrogène afin d’éviter tout problème. Résultat : après seulement quelques heures de fonctionnement, le groupe se coupe. J’ai contacté le service pour la garantie, mais aucun appareil de remplacement n’est disponible pendant l’attente de la prise en charge. Produit défaillant et service après-vente inexistant. Très déçu.
product zou binnen 1 of 2 werkdagen verstuurd worden. Na 4 werkdagen nog geen enkel bericht van de vervoerder gehad. Had 2 dagen speling, was niet genoeg. Nu zit ik met de gebakken peren
Hallo Freek, Wij zien dat je met een collega hebt gechat( 2 dagen geleden) en die heeft het uitgelegd hoe of wat. Team HBM Machines.
commande rapide, livraison dans les délais, matériel au top
Eerder wat producten besteld, nooit iets mis mee. Vorige week een tafelzaag besteld. Dit product werd beschadigd geleverd. Ik neem contact op, ook over eventuele retour(naderhand bleek er nog meer schade te zijn, dus wel zekere retour). Ik kreeg geen antwoord. Via messenger geprobeerd, zouden mij gisteren nog antwoord geven via mail. Geen antwoord. Probeerde al eerder in te loggen via mijn acount. Dat lukte ineens niet meer. Zojuist geprobeerd review te plaatsen over het product en de "service". Lukt niet zonder acount en bestellinggegevens, neem ik aan. HBM heeft contact opgenomen en er wordt vandaag een nieuwe Tafelzaag bezorgd. De andere hoeft niet retour, dus dat is mooi voor reserveonderdelen. Dus uiteindelijk erg tevreden met de afhandeling!
Hallo Ad, Vervelend allemaal dat je die ervaring hebt, excuus hiervoor. Wij hebben een oplossing verteld in de chat en die komt naar je toe. Fijne dag. Team HBM Machines.
Originele beoordeling
Eerder wat producten besteld, nooit iets mis mee. Vorige week een tafelzaag besteld. Dit product werd beschadigd geleverd. Ik neem contact op, ook over eventuele retour(naderhand bleek er nog meer schade te zijn, dus wel zekere retour). Ik kreeg geen antwoord. Via messenger geprobeerd, zouden mij gisteren nog antwoord geven via mail. Geen antwoord. Probeerde al eerder in te loggen via mijn acount. Dat lukte ineens niet meer. Zojuist geprobeerd review te plaatsen over het product en de "service". Lukt niet zonder acount en bestellinggegevens, neem ik aan. Ik kan hier wel de nodige gedachten op los laten, zal dit maar niet doen, maar denk dat ze weten dat ze mij een ondeugdelijk product hebben toegestuurd.
Ik heb een diesel kachel besteld met jerrycan en brandstof tuit. De kachel is beschadigd geleverd en de rest is nooit aangekomen. Bij telefonisch contact wordt slechte service geleverd.
Hoi Thierry, Vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd en niet compleet is aangekomen. Wel ben je hierover inmiddels telefonisch geholpen door onze collega’s en wordt er een oplossing besproken op dit moment. Team HBM Machines.
J'ai commandé 2 tables en octobre 2025, elles m'ont été livrées en mauvais état (réserves apposées à la réception dans les règles de l'art avec photo et mail au service client) et surtout il y a eu erreur à la préparation chez HBM, il ne s'agissait pas de la référence commandée. J'ai ouvert aussitôt la réclamation pour organiser la reprise, 3 mois plus tard et une 15aine de mails échangés et les tables m'encombrent toujours et pas de remboursement possible, le service client me balade sans fin (le transporteur va passer, le transporteur est passé etc... mais rien ne se passe). Je suis obligé de lancer une procédure juridique... Très dommage, l'entreprise a pourtant l'air sérieuse à voir les avis.
Bonjour, Nous sommes désolés que votre expérience avec HBM ait été si négative et nous vous présentons nos excuses. Nous constatons que vous êtes en contact avec un collègue qui travaillera à trouver une solution. Team HBM Machines.
Na bestelling volgende dag ophalen, was heel druk maar toch binnen 15 min weer terug naar huis met de spullen top!
Online een HBM-cirkelzaagtafel besteld, direct via mail de bevestiging gekregen (dan weet je dat alles goed is!!!) en op de hoogte gehouden van het verzendproces. Afgeleverd op het afgesproken moment: TOPPIE!!!
HBM komt met zeer scherpe aanbiedingen die je niet kan laten liggen. Snelle verwerking van je bestelling, snel thuisbezorgd!
Fijne webshop en goed materiaal. Kopen hier wel vaker
Je suis bricoleur je travail avec du bon materiel qui est fiable et de bonne marque
Machine voelt erg degelijk, werkt ook goed. Draait prima op 16 amp automatische zekering. Jammer van de water toevoerslang, die is onder de maat. Met wat plakband lukt het maar jammer dat hier geen kwaliteits slang voor gekozen is. Ondanks dit toch een aanrader voor deze machine. Als dit verbeterd dan 5 sterren.
Gekozen voor het huismerk omdat HBM er zelf volledig achter staat!! Mooie aanbieding voor ons een aanvulling op ons gereedschap Duidelijke website en netjes op tijd geleverd
Die grobe Preis Leistung ist in Ordnung. Es ist eben keine markenware. Leider war ein Artikel defekt bei mir, der Kundenservice hat sich bisher noch nicht gekümmert. 2 Werktage bislang.
Uitstekende prijs-/ kwaliteitsverhouding en prima service.
J’ai commandé un ensemble cabine de sablage et compresseur, livraison rapide, produit dépassant mes espérances. Le seul problème ? Le compresseur que j’ai acheté a été mis en réduction à -20 %. 2 semaines après mon achat, c’est l’histoire de ma vie ! Blague a part je suis très satisfait, et j’ai déja recommander !
Grote Esch 1010
2841MJ Moordrecht