Dans les delais

Bien reçu dans les temps Attention: prévoir des renforts de coins pour des plaques, sinon bien emballé

Satisfaction à 1000 % ,HBM un vendeur extraordinaire.

Sute à l'achat d'une ponceuse un ennui technique est survenu, j'ai prévenu le S A V de HBM qui a fait preuve d'un professionnalisme hors du commun, cet ennui technique a été résolu extrêmement rapidement, je suis super satisfait de HBM, j'ai de nouveau commandé chez eux une eutre machine ,et mes commandes ne s'arrêteront pas là, je n'ai jamais eu cette satisfaction ailleurs. Je recommande vivement à toutes et tous de faire confiance à HBM, c'est un vendeur super sérieux. Je profite de ce message pour souhaiter mes meilleurs vœux à toutes l'équipe de HBM et de tous leurs clients.

Goed product voor een betere prijs

Product doet wat het moet doen. En de prijs is meer dan goed. Kwaliteit is goed en er zit ook een kalibratie certificaat bij. Ik ben heel tevreden!

aucun problème

Les produits sont conformes à la description, la livraison est toujours très rapides et les produits plutot bien embalés.

Bon produit

Bon rapport qualité prix

Goed gereedschap voor goede prijs

Goed fereedschap sterke accu s en uitwisselbaar 20 volt

SAV excellent

Bonjour, J'ai commandé un kit de débosselage sans peinture, et le colis confié à Chronopost a été abimé pendant le transport. Le SAV HBM machine a été très réactif, et à tout de suite prit en compte ma demande et m'a dédommagé instantanément. Il sont professionnels, et réactif, je recommande à 100% Je mets 5 étoiles sans hésitation

perfect

30 december bestelling gedaan en op 2 januari geleverd . Snelle en goede kwaliteit geleverd . Dank u.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden maar de levertijd was iets langer dan gezegd wordt. Bestelling in twee keer geleverd ipv één keer.

Top !

Correcte product en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit

De producten van HBM zijn kwalitatief uitstekend, het ziet er mooi uit en ze hebben een snelle levering. Ik heb mijn schuur helemaal verbouwd en opnieuw ingericht met de werkbanken en kasten van HBM. Het resultaat mag er zijn.

O top du top !!!!

Super outil à un prix vraiment abordable ! Ils ont respecté les délais d'envoi.

Prima service en snelle levering.

Ik had een bestelling gedaan, waar 1 artikel niet op voorraad was. Hier ben ik netjes over geïnformeerd, en binnen een paar dagen had ik het bedrag terug op mijn rekening. Top.

Supergoed

Bestelde artikelen binnen 5 werkdagen geleverd, goede kwaliteit ook

Top ! Merci beaucoup :)

Très bon rapport qualité prix, le colisage et le transport sont très bien et rapide. Très content de mon chariot « servante ». Le site est très bien réalisé et tout est précis. Je viens de repasser commande. Merci bien!

Een uitstekend bruikbaar stukje gereedschap voor klein zetwerk!

Een bankschroef heeft iedereen wel in huis en dan is dit stuk gereedschap prima voor klein zetwerk, waarbij het zelfs mogelijk is door de 90 graden heen te gaan als dat noodzakelijk is. Prima stuk gereedschap!

Prima product prijs en kwaliteit top .

Heel mijn schuur ingericht met HBM producten ben zeer tevreden van de prijs en kwaliteit is prima

Prima apparaat

Doet wat er van verwacht mag worden, beetje jammer dat die halve liter olie er niet bij zat. Kan toch een klein flesje zijn?

Bon rapport qualité-prix !

Commande d'un enrouleur automatique pneumatique un électrique ainsi que de petits équipements pour atelier ( soufflette/tapis magnétique....). Plutôt content de ma commande. Je recommande et recommanderais chez HBM.

Producten werken naar behoren

Producten waren makkelijk te monteren En werken na behoren

Matériel de bonne qualité

Commande passée dimanche avant Noël, colis reçu le vendredi... que demander de plus. Merci à toutes les personnes qui sont intervenues dans mon achat.

Fijn bedrijf!

Goed en betrouwbaar bedrijf. Makkelijke site, goede klantenservice en komen de afspraken na! Snelle levering. Ook de bezorger was ontzettend aardig en behulpzaam! Top bedrijf!

Snel geleverd makkelijk te bestellen!!

Fijne overzichtelijke site met de nodige uitleg! Snel besteld, snel geleverd!! Top

Livraison rapide très bien emballée materiel au top :)

Service client à l'écoute et très pro je vais surement repasser une commande en 2026 :)

Prima gereedschap voor een schappelijke prijs

Ik heb inmiddels aardig wat gereedschap van hbm en ik heb tot op heden niets te klagen. Kwalitatief prima gereedschap.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht