Laden reviews...
2.279 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Een goede vriend wees mij op HBM voor goed gereedschap en daarvan was geen woord gelogen! Prijs/kwaliteit is prima.
Ed van Giels
Best
Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt. Mooi compleet apparaat die meer kan dan alleen tapijt reinigen. Eigenlijk kun je alles met koud of warm water of stoom schoonmaken maar ook je kleding of gordijnen een beurt geven. Dezelfde middag direct uitgetest ! Natuurlijk even verkennen maar nu al zeer enthousiast over de resultaten. HBM van harte aanbevolen!!!
Jan Gringhuis
NUNSPEET
Op zoek naar een gereedschapskist met lades. Snel gevonden bij HBM. De volgende dag keurig geleverd in een stevige doos. Precies wat ik zocht; lades hoog genoeg om potjes modelbouw verf in te bewaren. Bovenin veel ruimte voor hogere potjes. Lades kunnen pas open als de bovenste klep open is. Dat is een hele fijne extra veiligheid. En in het midden een aansluiting om een hangslot te plaatsen. Degelijke stalen constructie waar ik van verwacht vele jaren plezier te hebben.
Geert-Jan
Schijndel
Daags nadien werd de extra large bestelling al geleverd door een vriendelijke chauffeur! Het geleverde materiaal ziet er netjes uit en is in gebruik genomen.
Sander
Waasmunster
zeer uiteenlopende bestelling gedaan van verschillende producten en toch ook nu weer snel en correct geleverd binnen de 3 werkdagen. Duidelijke communicatie met een uitgebreid aanbod en voorraad. Tevreden HBM-klant hier!!!
Geert De Proost
Hoboken
Artikel wie beschrieben
Thomas
Ramstein
Pour une première expérience avec HBM je ne suis pas déçu c est clef dynamométrique font exactement leur travail elles sont de bonne qualité avec une belle finition est une boîte de rangement bien pratique pour ne pas les habimé personnellement je prépare déjà un autre panier pour renouveler de l'outillage
Julien
Valenciennes
Zeer degelijk materiaal aan een zeer redelijke prijs, vergezeld van een uiterst snelle levering. Wat wil je nog meer?
Walter Mertens
GEEL
De tuinslanghaspel werkt goed. Alleen de montage in een muur gaat niet zo goed. De schroef zit zo strak in de pluggen dat de plug steeds meedraait in de muur. Met iets ruimere eigen pluggen gaat het wel goed.
Frans Hendriks
Bladel - NL
De prijzen en het aanbod zijn erg goed, vaak meer dan 15% verschil t.o.v. de concurrentie. Het gereedschap is prima in orde zeker voor het geld. Zeker aanbevolen.
Thijs
Rucphen
Zeer goede communicatie en uitleg over het aangekochte product namelijk de HBM bouwstofzuiger 2X1200 Watt 60 liter nat of droog. Perfecte levering/tracking en instructieboekje. Sterke zuigkracht in 2 standen aanpasbaar. TOP
Stefan Beeckman
Belsele
Zocht enkele Gereedschappen en vond deze bij HMB tegen zeer concurrerende prijzen en nog snel geleverd ook.
Marco
H
Très surpris, livré très rapidement, produit donne vraiment une image de qualité et robustesse, pour avoir essayé vraiment surpris dans le bon sens, si je dois racheter de l'outillage ce sera vraiment chez vous, bravo
Serge
MONTBOILLON
Prettige winkel en website met veel verschillende gereedschappen en materialen. Regelmatig wat aangeschaft en telkens voldoet het product aan de verwachtingen. Recent aangeschaft o.a. motorheftafel, gereedschapswagen, INCH sleutelset etc. Let op niet alles op de website ligt ook in de winkel, moet daardoor af en toe laten bezorgen, want niet nodig is aangezien de winkel nog geen 10 minuten rijden is.
Frank
Gouda
Altijd zeer tevreden.
Marc
Dessel
Zeer overzichtelijke website, waardoor het bestellen gemakkelijk verloopt.
Harrie Habets
Reijmerstok
het pakket kwam keurig verpakt en prima op tijd binnen. De kwaliteit is zoals beloofd eveneens prima in orde.
Kees
Zwolle
Een review schrijven als je nog niet geprobeerd hebt is niet gemakkelijk … ik heb een lasautomaat en laskar samen met een lastafel besteld. Het was wel even wachten maar toch kreeg ik het geleverd in aparte pakketten. Geen probleem; wel verschillende keren naar de afhaalwinkel geweest, maar ik heb toch tijd nietwaar ? de laskar en lastafel in elkaar steken geen probleem, enkel de lasautomaat was zonder lasdraad geleverd samen met enkel mindere stukken. Geen probleem, even een mailtje sturen om op de hoogte te brengen, na week-end geen antwoord, ik weet dat men het zeeer zeer druk heeft, en ik heb toch tijd , dus heb nog maar een tweede bericht gestuurd met de vraag om ontbrekende items te leveren. Vermits ik toch tijd heb, enkele dagen gewacht om reactie, niets dus, misschien toch maar bellen ….. Na 10 minuten wachten , het is er toch zeeeeeeeer druk aldaar ,kreeg ik iemand aan de lijn. Mijn probleem uitgelegd, persoon was zeer begripsvol, en ging dadelijk dit opvolgen . tja, nu wacht ik nog op wat lasdraad … heb nog geen reactie gekregen, en ja, ik heb toch tijd nietwaar ? Ondertussen bewonder ik mijn half-automaat die Ferry de Ferryman zo goed vond … ik kan alleen met de laskar wat rondrijden en “droog oefenen “ zonder lasdraad ….. Wanneer deze en andere ontbrekende items gaan komen , weet ik nog niet ? Tip voor HBM, je zou iemand kunnen aannemen om wat sneller berichten en telefoons te beantwoorden als het zo druk is. Waarschijnlijk zal ik morgen naar een doe-het-zelf zaak gaan om daar wat lasdraad te kopen. Dan kan ik toch als eens proberen …en ontspannen wachten op de ontbrekende stukken ….
Rudi
Merksem
Goedemorgen,
Bedankt voor de uitgebreide review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet compleet is geleverd en dat u vervolgens zo lang op een reactie heeft moeten wachten. Onze excuses hiervoor.
Ik heb uw e-mail inmiddels doorgestuurd naar onze technische collega. Hij zal uw melding met spoed oppakken en ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over de ontbrekende onderdelen.
Wij begrijpen heel goed dat u na ontvangst van uw lasautomaat ook daadwerkelijk aan de slag wilt en niet langer wilt wachten op de ontbrekende onderdelen. Bedankt voor uw geduld en ook voor uw feedback over onze bereikbaarheid. Wij zullen dit zeker meenemen.
Team HBM Machines
Voor onze VZW met kindefietsjes is HBM machines een uitkomst. Wij moeten met goed gereedschap maar een klein budget werken. Dat gaat met HBM gereedschappen buitengewoon goed. En moesten we toch terugzien op garantie, HBM lost het zonder problemen en gezeur op.
FietsBieb
Tervuren
Bestel regelmatig, goede prijs kwaliteit ook mbt huismerk
Hugo
Middelburg
Heb er de luxe werkplaats items gekocht goede kwaliteit. Vragen werden goed beantwoord werkbladen was eeb probleempje wat netjes opgelost is.
Ton Elferink
Voorhout
238-delige gereedschapskoffer besteld. Snel en correct geleverd. Gereedschap uitgebreid en van goede kwaliteit, absoluut waar voor het geld. Koffer voelt echter zeer "fragiel/licht" aan, deksel sluit soms niet goed door wat vervorming bijvoorbeeld. Inlays waar het gereedschap in ligt zijn teleurstellend. De helft van het gereedschap lag er bij levering al uit en valt er ook gemakkelijk uit, onderaan zijn de inlays 'verstevigd' met een eenvoudig stuk karton dat er met tape is tegen geplakt (wat dus nu ook al lostkomt). Dat is amateuristisch en jammer voor de verder zeer mooie set.
Bart
Geeraerts
VERY GOOD
MIGUEL ANGEL GARCIA
MURCIA
Ik heb net de HBM Variabele Excenterschuurmachine 320 Watt getest. Voor deze prijsklasse doet de machine wat het moet doen. Het stofzakje dat op de machine wordt geplaatst, kan echter op geen enkele manier degelijk worden vastgeklemd. Door de trillingen van de schuurmachine komt het al snel los. Hier zou HBM een oplossing voor mogen voorzien, zodat het stofzakje beter bevestigd blijft tijdens het gebruik.
Guido
Kortenberg
Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback, wij zullen dit aan de juiste afdeling doorgeven.
Team HBM Machines
Levering en de pompschakelaar zijn prima. Wat ik wel miste op de website waren de technische specificaties van het schakelvermogen van de contacten van de pompschakelaar waardoor ik relais heb moeten gebruiken om de pomp aan te sturen aangezien mijn pomp meer vermogen gebruikt als dat de contacten aan kunnen.
4 August 2026
René
Zuid-beijerland
Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback, wij zullen dit aan de juiste afdeling doorgeven.
Grote Esch 1010
2841MJ Moordrecht