Van bestelling tot levering alles in orde.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topper

Zeer snelle levering, heel mooi ingepakt. Het product is van zeerhoge kwaliteit. Het is echt een blikvanger in onze garage.

Paar keer gebeld met de klantenservice i.v.m. vragen over een artikel en levering. Prima telwoorden gestaan en de medewerker dacht mee en kwam met een passende oplossing. Zeer klantvriendelijke en klantgerichte service.

Goeie prijs-kwaliteit en snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Rapido, 100% confiable.

Envío rapidisimo, sólo 6 dias hasta Madrid una hormigonera de 63 litros y 27 kilos. Por poner una pega hay dos elementos que no figuran en el montaje por croquis, la goma negra que supongo va en la junta de la cubeta y dificultad para fijar las ruedas, ambas no vienen descrito en las instrucciones visuales. Las advertencias en Español se hubieran agradecido. Por el resto solo me falta ponerla a prueba, gran precio, buen producto. Sin duda volveré a comprar 100% en HBM. Gracias Supersnelle verzending, slechts 6 dagen naar Madrid voor een betonmolen van 63 liter en 27 kilo. Om toch een klein puntje van kritiek te geven: er zijn twee onderdelen die niet in de montage via de schets worden weergegeven: de zwarte rubberen ring die volgens mij in de afdichting van de kuip hoort, en de moeilijkheid om de wielen vast te zetten. Beide worden niet beschreven in de visuele instructies. Waarschuwingen in het Spaans zouden op prijs zijn gesteld. Voor de rest hoef ik hem alleen nog maar uit te proberen; geweldige prijs, goed product. Zonder twijfel zal ik weer 100% bij HBM kopen. Bedankt.

• ¿Nos recomendarías?

Fijne winkel

Altijd veel op voorraad en vriendelijke mensen

Product is beschadigd

Product is beschadigd en doos is intact dus waarschijnlijk beschadigd ingepakt krijg wel 10% compensatie maar is wel een teleurstelling

Matériel de qualité parfait pour faire de la mécanique.

Commande passée sans problème et reçue très rapidement. Matériel de qualité, bien emballé et bien rangé. Le montage des roues et de la barre est très simple et facile. Je recommande à 100 %.

Bon produit et service

Établi de qualité Facile à monter Livraison rapide et sur rdv Merci

Snelle levering, fijn apperaat.

Bestelling gedaan, volgende dag kwam de Track en Trace en de dag erna mijn pakketje!

Prima bedrijf, klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Na het bestellen van een professional deluxe werkplaatsinrichting werd deze keurig gelegerd. Prima solide product, componenten waren gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Ook contact via klantenservice verliep prima. Ik had wat vragen en deze werden keurig en passend opgelost. Tot nubtoe is mijn ervaring alleen maar positief.

Goed!

Voldoet aan verwachtingen. Netjes en snel geleverd. Let wel op de hoogte van de werkbank, staat vermeldt in de specificaties!

Prima spullen aan een goede prijs. Vlot geleverd.

Elektropfeile

Sehr schnelle Bearbeitung. Bzw. Lieferung. Preis-Leistung sehr gut. Gerät wie beschrieben, ich bin glücklich daß diese Elektropfeile gekauft habe

Nikel

Bonjours mis à part une palette trop légère le compresseur est bien arrivé et répond à mes attentes merci

Great company with quality parts

Ordered a 17 piece workbench form my garage, install was fairly simple. Shipped on a pallet from a nice Dutch company that helped me and put the pallet where I wanted it with no hassle. Pallet was well stacked and sturdy, easy to unload. Workbench is high quality and sturdy, easy to install and put together. Contact with HBM is also easy and they are nice and helpful.

Snel geleverd!!

Aangenaam verrast door de kwaliteit van de wagen en het gereedschap! Aanbevolen!

Zeer goede prijs/kwaliteit

Ik heb een set paddockstands gekocht voor de motor. Robuuste en mooie uitvoering. Eenvoudig te monteren en goed af te stellen. Paddockstands zijn eenvoudig en goed te plaatsen.

Topkwaliteit gereedschap voor schappelijke prijs!

Ik heb een tweetal momentsleutels besteld en een wrikijzer. Alle zijn ze duidelijk van goede kwaliteit. Levering was soepel.

Order afgewerkt zoals verwacht mag worden.

Order afgewerkt zoals verwacht mag worden.

tevreden

vlotte levering, netjes verpakt. Mooi op tijd. Artikel voldoet aan de beschrijving en daarmee aan de verwachting. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Voor mijn gereedschap kijk ik al een aantal jaren niet verder. HBM heeft voor mij uitstekend gereedschap.

Supper

Prijs kwaliteit top

Gewoon goed voor een hele goeie prijs

Prima spul voor normaal gebruik! En echt een hele fijne prijs!

Binnen 3 dagen was me lintzaag binnen goed verpakt geen schade en er zat een goede uitleg Bij . Ben er heel tevreden over Gr chris g

Bonjour, un très bon site d outillage que j ai découvert part hasard et content de l avoir

Suite à mon premier achat,j ai besoin de m équiper en outillage menuiserie et d'autre outillages, je reviendrai vers vous pour d autres achats histoire d'augmenter ma panoplie outils. Merci a vous cdlt Thomas

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht