Goede producten voor een goede prijs

De producten zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Het enigste kleine minpu tje was dat het kunstof doosje van de digitale schuifmaat kapot was. Maar ik vermoed dat dit bij de levering is gebeurd.

Attention aucun livraison, service client inexistant. Site a fuir

Le 10 Novembre 2024 dernier, je passais commande sur le site HBM Machines d'un chariot outils REF 9625 d'une valeur de 399,98€TTC selon commande CT-C242809. Le 21/11/2024, j'alerte par mail via leur espace client qu'aucune personne ne m'a contacté pour validé une livraison afin de connaitre son statut selon ticket (#1128541). Aucune réponse et leur part, ni actions. J'apprends le 26/11/24 que ma commande aurait été soit disant livré ! Depuis cette date, je ne cesse d'essayer de contacter HBM car aucun produit ne m'a été livré. Aucune trace de livraison, pas de bon de livraison et zéro retour de leur part. Leurs conditions général de vente ne sont pas respectées. Pas de retour, pas de réponses, pas d'actions, pas de téléphone. Site à fuir car frauduleux et pas de service ni d'assistance. Je suis dans l'obligation d'entamé une procédure car aucune prise de contact de cette société.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prachtige werkbanken

Wij hebben prachtige werkbanken mogen ontvangen. Ze waren eenvoudig in elkaar te zetten. Ze zijn stevig en het is fijn werken voor onze cliënten! Hartelijke groet, Stichting Van Ravenswaaijstede

Superbe entreprise

j’ai passer commande et franchement rien a dire l'emballage très soigniez un servisse parfait livraison rapide je remercie le personnel HBM, pour leurs professionnalisme je vous les recommande sans hésité

Makkelijk besteld, snel geleverd

Zie boven. Goed product geen op of aanmerkingen

Prima prijs, snel geleverd!

Niks aan op te merken, goed spul

Optijd geleverd

Prima spullen voor een goede prijs

O.a. verbruiksmaterialen voor het lassen gekocht en mezelf op een HBM lashelm getrakteerd. Deze is echt stukken beter dan die ik had en beter nog dan ik had verwacht. Alles dik in orde.

Mooie brede bankschroef Degelijke kwaliteit Uitstekende prijs/kwaliteit product

Goede kwaliteit voor een redelijke prijd

Het was even wat werk om de werkbank in elkaar te zetten. Het resultaat mag er wezen. Had deze veel eerder moeten aanschaffen.

Topservice

Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteit product.

Prima materiaal voor een goede prijs.

Zeer snelle levering ook nog.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling werd snel en netjes volgens afspraak bezorgd!

Alles was geregeld zoals ik had verwacht.

Professionaliteit, geweldige organisatie

Top service, met een super klantendienst!

Top service, met een zeer behulpzame klantendienst!

Uitstekende levering

Tot nu toe altijd spoedige verzendingen gehad, duidelijke communicatie en zeer competitieve prijzen die HBM hanteert. Ik ben pas vrij recent klant van HBM, maar inmiddels wel een fan! Voor een doe-het-zelver voor kleine klussen of grotere renovatieprojecten zijn de producten van HBM meer dan geschikt. Tot nu toe geen klachten en voor een fractie van de prijs t.o.v. de grote merken.

Goed en snel

Goed en degelijkheid

Service is top

Bij een verkeerde levering meteen actie ondernomen door deze te corrigeren.

Fijne website

Het bestelling ging heel gemakkelijk via de website, alles was overzichtelijk etc. Ook is de kwaliteit van het product zeer goed, het kwam ook goed overeen met de product foto en omschrijving op de website. Ik ben dus zeer tevreden!

Prima materiaal voor zeer schappelijke prijs

Snelle levering, deugdelijk materiaal en niet te duur. In één woord: prima.

Prima verstuurd!

ik moet hem nog in een projekt proberen maar ik weet nu al dat het goed gaat werken

Snelle goede levering

Broyeur très solide

Très content du produit! Qualité professionnelle! N'hésitez pas un seul instant!

Bestellen bij HBM is gemakkelijk en veilig.

Bij HBM al diverse keren besteld, verzendingen zijn altijd snel, goed verpakt, altijd compleet en precies de kwaliteit die je verwacht. Dus blij met bedrijven zoals HBM.

Gemakkelijk in gebruik

Doordat alle gereedschap nu in een koffer zitten.Deze kan je makkelijk mee nemen hoop ik dat het beter bij elkaar blijft.Want nu ligt er hier wat dan weer daar. En zo raakt je de kleinere stukjes minder snel kwijt. Door het in de koffer te hebben neemt het geheel minder opslag ruimte in.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht