zeer goede ervaring

Goed georganiseerde organisatie. Laat in de middag bestellen en volgende dag al binnen. prima gebruiksgemak website en voldoende informatie om de juiste artikelen te identificeren. Prima voor elkaar bij HBM Machines.

Très satisfait

Livraison rapide, produit conforme. Je recommande à mon entourage les yeux fermés!

klein product in hele grote doos

Het bestelde freesje voldoet aan de verwachting, echter de afmeting is 17 x 17 x 87 millimeter en zou dus in een enveloppe door de brievenbus bezorgd kunnen worden. Echter het was verpakt in een doos van 40 x 30 x 8 centimeter en kon door het niet thuis zijn bij mij niet bezorgt worden en moest ik na 2 dagen dit afhalen in een bezorgkluis. Daar wordt je niet blij van en geeft een hoop gedoe en afval.

Zoals verwacht bij hbm

Fijne degelijke trolley kan de fles, tig + fluxmig apparaat en lashelm kwijt . Snel bezorgt en super goedkoop

Goed product, goede prijs, snelle service

Hamers besteld via HBM, snelle service. Hrt product kwam snel en netjes verpakt aan. Erg tevreden en zal zeker nog eens bestellen.

Prima, top product

Prima product, voldoet aan de verwachting Snel en prima geleverd

Goede machines voor normale prijs.

Ruime keuze aan gereedschap. Voor normale prijs.

Super snelle service!

Altijd snelle levering. Super! Bedankt! Goede apparatuur. En kwaliteit is top!

Uitstekende snelle service en top gereedschap voor een mooie prijs

Ik was op Zoek naar een kwalitatieve doppen set en kwam al snel uit op HBM. Kwaliteit is top en de prijs is prima en snelle levering, kortom geweldig.

zeer goede ervaring

materiaal word binnen korte termijn geleverd na aankoop en loopt er al eens iets mis word er kort op de bal gespeeld en zo is het niet overal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

mas de lo que esperaba por el precio

es mas de lo que esperaba por el precio que es contenido yo le voy a dar un uso no profesional, pero si va a trabajar e tenido mas lijadoras como esta de otras marcas pero se han acabado quemando esta pese a tener menos watios parece mas potente y robusta (es mas tocho de hierro) y me trasmite mejores vibraciones (bueno el tiempo lo dirá)

• ¿Nos recomendarías?

snel, goede prijs en makkelijke site

de online snoepwinkel voor mensen die gereedschap nodig hebben. vele malen goedkoper dan de gemiddelde bouwmarkt en prima kwaliteit voor de thuisklusser. En dan ook nog snel en netjes verzonden, top winkel!

Stevige zwenkwielen, soepel draaiend en makkelijk te monteren. Topkwaliteit voor de prijs!

Ik heb deze HBM Profi 100 mm zwenkwielen gekocht voor onder mijn werkbank, en ik ben er erg blij mee. De kwaliteit voelt degelijk aan, het staal is goed afgewerkt en de remmen werken betrouwbaar. Ze draaien soepel, ook met wat zwaarder gewicht erop. De montage met het draadeind was eenvoudig en alles past mooi stevig. Voor deze prijs krijg je echt veel waar voor je geld. Ik zou ze zonder twijfel opnieuw kopen en kan ze zeker aanraden aan iedereen die zijn meubels of werktafel verrijdbaar wil maken.

Super schneller Versand, Top Service, Prima Artikel

Habe mir die kleine Sandstrahlkabine bestellt und direkt nach dem Erhalt aufgebaut. Bisher läuft sie super und macht was sie machen soll :-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige producten

Hallo...helaas heeft het bezorgbedrijf de producten op straat gezet en dat is een schande voor hen.

Goed prijs/kwaliteit verhouding!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop, vooral de prijs/kwaliteit verhouding is top!

Dit model dompelpompje is precies wat ik zocht.

Al een jaar was ik aan het martelen met allerlei soorten pompjes om een ruimte in de boot leeg te pompen. Die ruimte was via een kleine doorgang te bereiken, ( ongeveer 15 cm doorsnede) Dit dompelpompje op 12 volt is langwerpig en smal. pas goed door de doorgang. en de accuklemmen zijn handig. Kan dus ook gebruikt worden met een booster ( hulp start accu ). Het pompje werkt uitstekend.

Livraison Tres rapide et produit de grande qualité

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voor ieder budget een passende oplossing

We bestellen er geregeld vooral de boortjes prijs kwaliteit echt perfect

Super product met zeer goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering, correct informatie, zeer goed materiaal voor betaalbare prijzen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs voor prima kwaliteit

Producten die ik gebruik van HBM gaan lang mee met redelijk intensief gebruik als DIY.

Vlot, goede kwaliteit en zeer scherpe prijs!

Kom telkens weer terug, de prijs is erg goed en de keuze is reuze!

Zo hoort het

Met mijn bestelling was er iets fout gegaan, waar ik nogal van baalde. Toen ik de volgende dag belde, kreeg een zowaar gelijk iemand van de klantenservice aan de lijn. Een eigen medewerkster van HBM Machines, die klantgericht en vriendelijk was en bekend was met het verkoop- en leveringsproces zodat ze echt kon helpen. Ze moest even wat uitzoeken en zou me terugbellen. En ja hoor dat gebeurde ook, alleen was het nu een andere dame, en die wist ook van de hoed en de rand, perfect. Het probleem was opgelost, ik zou mijn bestelling de volgende dag via DHL ontvangen. En ook dat gebeurde. De dag daarna ontving ik ook nog een email met de vraag of ik mijn bestelling in goede orde had ontvangen. Super goeie klantenservice, de dames daar maken het verschil.

Pack de trois fraise d'alésage

Vraiment pratique, petit format et gros potentiel pour un prix très abordable, environ 30€ livraison comprise, c'est arrivé rapidement, au top HBM, on continue l'aventure ensemble.

Tevreden

Over het algemeen tevreden. Snelle levering en goed materiaal. Het eigen merk materiaal vind ik toch wat “mager” uitgevoerd. Het volstaat maar mag zeker wel wat meer solide uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld de grote lijmklem van het eigen merk vind ik nogal fragiel en het mechanisme om de lijmklem te lossen gaat zeker niet soepel. Tot nu toe gebruik ik een hamer om hem los te krijgen?!

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht