Spitze preiswert, sehr gut.

Erste bestellung hat ein bischen gedauert aber fehler liegt an Bring Scweden, leider bleibt nicht versandkosten niedrieger wann man mehr im ein gemeinsame bestellung steckt. Das wunsche ich fur weinachtsabend;)

goed gereedschap, collega's zijn zeer tevreden snel geleverd

Voor drie collega's gereedschap aangekocht met name VDE gekeurd. Gereedschapstrolly goed voorzien van gereedschap. Snel en in een keer geleverd.

Niet alleen 'n lage prijs maar ook kwaliteit spullen!

Deze site biedt geweldige tools van uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ik ben onder de indruk van zowel de duurzaamheid van de gereedschappen als de vriendelijke prijsstelling. Een absolute aanrader voor elke klusser!

Sehr schlechte Qualität der Eigenmarke

Sackkarre wurde mit 2 erheblichen Produktionsfehlern geliefert, die eine Nutzung unmöglich machen. Geliefert wurde somit ein defektes Produkt, was bei einfachster Qualitätskontrolle hätte verhindert werden können. Kann den Laden daher echt nicht weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Geweldige aankoop, goede prijs

Zoals bij elke aankoop bij hbm ben ik erg blij met de prijs kwaliteit verhouding. Ik als hobbyist kan altijd goed terecht voor elk gereedschap voor een schappelijk prijsje.

De bestelde velgenboom is netjes en op tijd geleverd.

Product ontvangen, zeer te vreden

Het product goed ontvangen, de kwaliteit is goed en het was netjes verpakt. Helaas duurde de levering wel wat langer dan verwacht maar daar werd ik per email van op de hoogte gehouden. Dat is dan weer erg netjes.

slechte bezorging

levering is kortom zeer slecht, als je met spoed wat nodig bent beter bij een ander bestellen!!

Altijd correct in prijs kwaliteit

Correct geleverd, bericht bij vertraging, en tevreden over mijn bestellingen. Ook al aanbevolen bij vrienden en collega’s

top geregeld! en snel!

makkelijk te bestellen online en snel geleverd

Top services

Services is goed, ga graag weer bij jullie mijn volgende bestelling doen. Mvg Wilfred

Mooi materiaal

Snelle levering en goed materiaal.

Correct en vlot verlopen

Had mail gekregen met melding van vertraging met uitleg en toch de dag erna geleverd op correct tijdstip en klantvriendelijke mensen.

Super product!

Fijn product, snelle levering.

Super winkel

Ik heb laatst een uitdeuken set van HBM gekocht echt goed spul

très bon matériel,livraison prèvue le 28.09 arrivée le 27.super

nouveau client très satisfait .je recommande

Top.

Mooie duidelijke Site, met aantrekkelijke aanbiedingen. Al diverse spullen gekocht, en zeer tevreden, Mooie kwaliteits producten. Snelle verzending.

Zoals gewoonlijk goed, snel geleverd tegen een uiterst prettige prijs.

Fantastisch!

Alles is vlekkeloos verlopen en het gereedschap is top!

Heel tevreden

Ik heb 2 ladenkastjes gekocht voor onderdelen gereedschap. Ze zien er uitstekend uit. Prijs, kwaliteit goed!

PRIJS KWALITEIT EN SNEL GELEVERD

Ik was op zoek naar een product en die werd overal aangeboden. HBM bood dit product ook aan voor een scherpe prijs en daarbij de verzendkosten. Ik hoefde niet te twijfelen. Product aangekocht. Deze werd snel geleverd en inmiddels in gebruik. Zeer tevreden.. nu kijken wat HBM mij in de toekomst nog meer mag gaan leveren:) Ik ben zeer tevreden . Mvg.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Nog altijd tevreden met de producten van hbm!

Sterke kwaliteit en snelle levering !

Dit is mijn eerste bestelling bij HBM, maar wel een heel fijne ervaring. De compressor die ik besteld heb, werkt perfect. Ik ben hier heel tevreden over. Ik heb de autobanden van mijn dochter al opgepompt en dat ging heel goed. Goed materiaal om mee te werken. Ook over de levering ben ik heel tevreden. Het was een vlotte en correcte levering.

Erg slecht onvolledige bestelling zie factuur 1769625 orderno.N-C5058542

Ik moest er lang op wachten, maar dat is bij drukte mogelijk. Maar dat een zending incompleet is is niet juist. Een multitool zonder hulpstukken heb je niets aan. En Lassen zonder de bestelde las handschoenen is ook niet prettig. Hopelijk word er snel iets aan gedaan . Harm Blokzijl

Wat een fijne winkel en goede spullen! Zowel online als live producten gekocht. Heel prettige medewerkers die meedenken, en website is duidelijk.