Goed spul, tegen goeie prijzen

prima en correcte firma

Tot op heden meer dan tevreden over al mijn aankopen bij HBM Machines ,leveringen altijd op tijd zoals aangegeven. Prima kwaliteit van de toestellen. Firma zeker aan te raden, ik alvast zeer tevreden !!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed materiaal. Goeie prijzen. En snelle levering

Beste Qualität

Gute und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed spul

Wie eens gaan lasen aperaat na instellen beter dan verwacht voor deinprijs

Positieve ervaring

Een zeer positieve ervaring: de levering was opvallend snel en de chauffeur was vriendelijk. De werkbank en de losse inlays met gereedschap waren stevig en netjes verpakt, met een duidelijke handleiding om alles in elkaar te zetten. De communicatie verliep helder en de afhandeling was vlot. De werkbank en het gereedschap zijn top. Kortom: prima materiaal, goede service en zeker een aanrader.

Bon service

Bon service nickel

Prima tool, zonder was het niet gelukt

Kocht bij HBM de verstelbare oliefiltersleutel voor een muurvast zittend en slecht toegankelijk 64mm oliefilter, waar we geen passende dop voor hadden of snel konden vinden. HBM leverde het artikel heel vlot en het werkte perfect. Bovendien nog heel betaalbaar ook :)

Een fijne levering

Snel geleverd en super blij met het product

Betrouwbaar snel

Product snel geleverd goede kwaliteit prijs verhouding

Begin een steeds grotere fan te worden van HBM

Afgelopen keer een aantal zaken gekocht voor het motor onderhoud. En helaas wordt mijn wensenlijstje steeds langer omdat het een fijn winkel is met een goed product voor een goede prijs. Binnenkort maar een keer naar de showroom komen om mijn lijstje compleet te maken.

Goede machine voor een goede prijs.

Mooi compact, goed instelbaar. Bijgeleverde massa en elektrode las kabel wel wat kort.

Parfait

Comme d'habitude, top qualité

Vendeur sérieux envoie rapide

J’ai commandé un broyeur hbm rapport qualité prix imbattable ! Je recommande fortement

Klantenservice was top!!

na missend onderdeel super snel gereageerd en snel opgelost.

Snelle levering en scherpe prijzen

Snel geleverd tegen scherpe prijs. Pakket goed verpakt en top kwaliteit.

Bonne Expérience (Livraison/Montage/Qualité du Produit)

Bonjour, Rapide retour d'expériences suite commande Etabli 171 Cm / 6 Tiroirs : - Livraison : Rien de particulier à indiquer, colis arrivée en bon état, dans les temps, long créneau de livraison sur la journée (habituelle maintenant). Le livreur à bien voulu déposé la palette dans le garage (descente assez abrute). - Colis : Protections intérieurs corrects, rien d'abimé. J'aurais ajouté quelques feuilles séparatrices sur certains éléments, mais dans les faits aucune rayure constatée. - Montage : Assez aisé / Notice OK (quelques petits détails sur les perforations des tôles (trous ronds à la place de oblongs) mais on s'y repère sans soucis. 3 points ou j'ai passé un peu plus de temps : Lors du positionnement du 2nd 'bras' longitudinale (ne se positionnait pas bien, j'ai du faire "jouer" le chassis pour que cela passe / Sur la porte intérieur gauche (ne fermait pas), idem en jouant un peu sur le chassis/porte, cela finit par passer / En fixant le plateau bois (jeu important avec le chassis malgrès reglage des pieds), une fois les vis fixés, cela passe bien, et la table est à niveau. - Les bémols : Porte Gauche, même si il y a des guides, un peu trop de "jeu" à mon gout, idem sur la fermeture ou la porte peut rentrer un peu à l'intérieur. Pourrait être repensé. Cette porte reste tout de même fonctionnelle / Beaucoup de pointes de vis sont "à l'air libre", cependant pas/peu accessibles donc en usage courant il ne doit pas y avoir de soucis. - Les bons points : Tiroirs bien pensés, à la fois simple et pratique à monter. Idem pour les barres de roulements. Une fois finalisé cela fait un bel établi, esthétique et massif - Qualité général : Semble plutôt bonne, les tôles ont une épaisseurs correctes, à voir à l'usage Cdt,

Gut…

… könnte qualitativ aber nen Ticken besser sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bien conforme à ce que je voulais

Trekzaag met Laser..geweldig apparaat.

De bestelling en de levering verliepen beide goed. Ik heb echt nog nooit zo'n zaag gehad en dit was dus een ontdekkingsreis. Even bezig geweest om de zaagmachine op het universele onderstel te krijgen want de ringetjes die erbij kwamen waren toch niet zo universeel, dus even in de eigen voorraad gedoken. Aangezien je toch een aardig stukje kracht in de handen hebt voorzichtig te werk gegaan en maar eens begonnen met wat kleine proefstukjes hout om te voelen hoe het apparaat aanvoelt. Ging er makkelijker doorheen als een mes door boter. Geweldige zaag en ik kijk er naar uit om onze schutting te gaan zetten en alle volgende projecten die ik ga aanpakken!

Goed gereedschap voor een vriendelijke prijs

Een hydraulische krimptang en momentsleutel set gekocht voor onze thuisbatterij. Kwalitatief zit het goed in elkaar en prijs was concurrerend genoeg om het niet uit China te laten komen.

Vlotte service en waar voor je geld

Producten worden snel verzonden En de Producten voldoen tot op heden altijd aan de verwachting Gewoon top !!

De bestelling bij Machines verliep vlekkeloos: een gebruiksvriendelijke website, snelle levering!

Vanaf het moment van bestellen op de overzichtelijke website tot aan de snelle ontvangst van het product is alles perfect verlopen; een uitstekende service en een kwaliteit die volledig aan mijn verwachtingen voldoet.

Snelle en betrouwbare levering en gereedschap

Ik heb veel dingen van hen besteld en ben nooit teleurgesteld geweest.

Een betere aankoop

Het verplaatsen van auto's op een vlakke ondergrond is nu kinderspel geworden met deze kwaliteits automovers. Snelle levering met korting, wat wil een mens nog meer?

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht