Todo perfecto

Todo cumple con lo esperado

Goeie prijs kwaliteit

Goeie prijs kwaliteit

livraison rapide

Etabli correctement emballé de bonne qualité et de montage très simple

Top product en snelle levering

Zowel communicatie als levering waren top . Een aanrader voor ieder die denkt iets nodig te hebben van materialen.Een woord top.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Kwaliteit is prima zoals verwacht. Levering was ook redelijk vlot.

Prijs kwaliteit is goed

Weer 2 aankopen gedaan en zoals gewend is de kwaliteit hoog en de prijs goed. Leveriyis ook weer snel.

Très bon matériel, je recommande.

Très bon matériel, je recommande.

gros probleme

materiel non livré jamais vus le transporteur alors que sur la facture il y a ecrit marchandise livré a l'adresse

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fantastische Reciprozaag voor een faire prijs.

Deze Reciprozaag doet wat hij moet doen. Het kantelbaar handvat is echt super handig. En dit voor een goede prijs. Het was voor mij een goede keuze om aan te schaffen. Thnx HBM.

goed product snelle levering bedrijf wat afspraken na komt.....

fietslift gekocht een koopje voor dit product.... hier ga ik veel plezier van hebben

Product als omschreven Op tijd verzonden Netjes afgeleverd zoals aangegeven Dik tevreden over.

Super kwaliteit motorhefbrug

Snelle levering, stevige kwaliteit ziet er uit of het wel het maximale gewicht kan dragen. Misten een aantal ringen bij levering. Geen probleem voor ons hadden deze nog liggen. Maar daarom wel 1 ster minder.

Parfaite expérience chez HBM machines

Nous avons commandé une équilibreuse et nous sommes très contents de notre achat je pense a d'autres produits a commandé chez HBM machines

Gewoon weg super ervaren

Maandag besteld Donderdag op tijd volgens mail vooraf geleverd vriendelijke chauffeur Alles compleet makkelijker montage Alleen mis ik de verlichting onder de kastjes Is dat ook leverbaar?

Excellent rapport qualité prix

Je m'en suis peu servi encore mais arrivé dans les temps et de bonne facture !

Achat arrivé dans les délais et conforme

Matériel arrivé dans les délais annoncés. S'adapte à mon aspirateur à copeaux de marque Lem.... sans problème.

Prettige site als je iets nodig hebt.

Super snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden.

Waterhaspel (licht blauwe)

Nog geen 3 jaar geleden een waterhaspel gekocht, dit betreft een voorgaand model, de licht blauwe. Het kunststof is door het weer ver van zijn originele kleur, ook is het kunsstof al gaar en het vertoont ouderdom en brokkelt af. Het terug oprollen gaat ook niet soepel. Is het nieuwe model er beter? Iedere 3 jaar een nieuwe kopen wordt dan duurder dan een merk als Gardena.

Makkelijke webshop met een fijne zoekmachine

Snel gevonden wat ik nodig had en nog sneller besteld. Bezorgen door DHL is vask wel een dingetje.

Buen sitio para comprar maquinaria y accesorios.

Llevo ya unos cuantos pedidos realizados y no tengo queja de ninguno . Tanto los productos como el envío y la entrega fueron de lo más correcta .

eccellente !!

Ho conosciuto HBM Machines tempo fa , e di recente ho effettuato due ordine a distanza di 15/20 giorni e devo dire che mi sono trovato veramente bene . Innanzitutto per i prezzi molto accattivanti e. in secondo luogo per la celerità della spedizione e , in terzo luogo ,l'imballaggio dei prodotti che devo dire che e veramente eccezionale . ASSOLUTAMENTE CONSIGLIATISSIMO !!

• Ci consiglieresti? Si

Je recommande sans hésitation.

Commande d'un tour avec visue. Rapidement expédié et livré. Produit très bien protégé dans une caisse en bois. Livraison nickel par normatrans. Le livreur m'a bien aidé (colis de 377kg). Produit pas encore utilisé dû à son installation pas terminée. Produit apparemment de bonne qualité et à un prix tout à fait correct. Rien à dire, sinon que je recommande ce site sans hésitation.

Dik in orde

Goede prijzen, kwaliteit is top, snelle verzending. Kan tot nu toe geen slecht punt aanhalen (hout vasthouden).

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Van bestelling tot levering alles in orde.

Topper

Zeer snelle levering, heel mooi ingepakt. Het product is van zeerhoge kwaliteit. Het is echt een blikvanger in onze garage.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht