Goede prijs/kwaliteitverhouding

Prima spullen, goede prijskwaliteitverhouding en snel geleverd. Was vooral verbaasd over de Telwin rutieleketrodes. Deze starten echt stukken makkelijker op dan de andere merken die ik hier heb liggen.

Top spul

Top ware und Sehr schnelle lieferung!

Die ware ist top, Preis ist super und sehr schnelle lieferung. Kann ich nur empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top haken

Fijne hakenset, tweede keer nu besteld omdat ik de grote haken uit de set nog extra nodig had. Deze zijn helaas niet los te bestellen.

Bonne qualité et livre rapidement

Je recommande, service solide Boîte a outils bien fournie

Met deze gereedschapskoffer kan zelfs ik de klussen klaren.

Kwalitatief goede en betaalbare gereedschapskoffer! Al het basis gereedschap is aanwezig voor alle klusjes in en om het huis. Ik (vrouw) kan nu alle klusjes zelf doen met deze spullen en natuurlijk wat hulp van YouTube. En doordat alles dezelfde stijl heeft, weet ik precies welk gereedschap van mij is en die ik direct als er wat mist. Ondanks dat ik sterk ben, vind ik het fijn dat ik de koffer op wieltjes mee kan slepen en hem niet hoef te tillen. Snelle service en levering met duidelijke communicatie/statusupdates.

wow! wat een geweldige service

wij hadden voor onze fiets werkplaats een aantal dingen nodig, snel geleverd en de prijs kwaliteit is superrrrr.

redelijk product

ik heb wat boren geslepen, het handleiding stond op dat boren die op klem tegen aan druk afstellen, oke en dan die slijp twee kant en beetje bewegen tot voel niet meer knars slijpen en dan boven op die nog slijp maar die raken niet slijpen, ik vond wel vreemd, wat ik doe dat nog eens boor slijpen die paar keer beetje bewegen en kijk of goed twee kan schuine kant geslepen en dan boven op slijpen raak ie het wel schuinkant. ik weet niet zo goed wat precies fout is als boren die twee kan geslepen tot niet meer raken knars raken en dan boven op slijpen die raken niet.

Vlot en correct

Zeer vlotte levering, zeer degelijk materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima producten voor een goede prijs

gewacht tot er een aanbieding was voor de producten die ik wilde bestellen, nog even snel gekeken naar de overige aanbeidingen en een setje schroevendraaiers erbij gekocht. Alles ziet er netjes uit en de bestelling kwam snel en netjes verpakt binnen.

Waouh waouh

Premier achat sur HBM et très surpris par la qualité du matériel. ( compresseur 200 l ) Quatre moteurs , très peu bruyant... Ensuite pour la livraison c'est le top du top. Emballage dans une caisse en bois sur palette. Franchement je recommanderais sur ce site.

Rapide, sérieux.

Très content de mes achats. Le rapport qualité prix est excellent. Ma seule remarque serait les clés à cliquets de la marque HBM. La clé de 8mm à cassé au premier serrage. Pour le reste tout est bon et est solide.

Beregoede garantie

Niet alleen de machines van HBM zijn top maar zeker ook de garantie en aftersales. Mankementen gehad met een zaagtafel en deze zijn kosteloos opgelost!!! Ga zo door HBM

Nach Beschädigter Lieferung wird man erstmal allein gelassen...

Ich habe eine große Werkbank bestellt. Diese wurde von der Spedition auch geliefert, leider aber mit erheblichem Schaden. Der Schaden wurde dokumentiert und die Annahme der Sendung verweigert. Ein Anruf bei der Kontaktstelle von HBM Maschines ergab. "Wenn die Sendung bei uns Retourniert ankommt werden wir den Schaden beurteilen und uns dann wieder melden. Das kann 7-14 Tage dauern." Keine Entschuldigung (wäre ja nett gewesen) und auch keine sofortige Auslieferung eines neuen Artikels, obwohl ich Fotos des Schadens per E-Mail gesendet hatte. Ich muss nun also 7-14 Tage warten bevor es weitergeht. Das ist leider nicht mehr zeitgemäß und überhaupt nicht Kundenfreundlich. Ich überlege mir daher von einer weiteren Bestellung bei HBM-Machines abzusehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering zonder problemen!

Commande accessoires atelier

Bon rapport qualité prix , livré dans les délais. Je recommande

Net niet

Doet net niks. Wellicht geschikt voor het hele lichte werk. Onkruid gaat snel vastzitten rondom as borstel. Waardoor je deze heel lastig kan verwijderen.

Snelle levering zonder problemen

Snelle levering zonder problemen. Het materiaal is van kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Sehr gut

Ich hätte nie geglaubt dass ein Industriestaubsauger diesen Formates so eine Leistung bringt. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tres bonne experience

Livraison tres rapide et produit à très bon rapport qualité prix. Je les utilises à titre professionnelle et j'en suis satisfait.

Prima gereedschap

Simpel en gebruiksvriendelijk. Eigenlijk heb je gebruiksaanwijzing niet eens nodig. Prima verpakt en zoals gebruikelijk snel verzonden.

Au Top

je suis ravi d'avoir acheté ma servante d'atelier chez HBM Machines. la livraison s'est bien déroulée et le montage facile.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ondertussen al meerdere producten bij HBM te hebben besteld en elke keer zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Deze keer een lucht en kabelhaspel voor in mijn garage. Wederom snel geleverd en precies zoals omschreven op de website. Kortom zeer tevreden.

Snelle levering, en goed gereedschap.

Gereedschap is van goede kwaliteit, en werd snel geleverd.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht