top prijs kwaliteit

Doppenset gekocht waarbij de prijs kwaliteit helemaal top is

Fantastische machine en snel geleverd

Fantastische machine. De HBM MIG/MAG 200P last stabiel, spatarm en levert strak werk op zowel dun plaatwerk als wat zwaarder staal. Instellen gaat razendsnel dankzij de synergic functie met één knop en het duidelijke display. Degelijke bouw, fijne toorts en voldoende vermogen voor mijn projecten. Prijs kwaliteit is top. Vijf sterren en een directe aanrader.

Prima bedrijf

Meerdere keren iets besteld en telkens weer goed aangekomen

Leveren wat ze beloven

Prijs kwaliteit zeer goed, makkelijk te bestellen, snelle levering en leveren wat ze beloven.

Groot assortiment

Ik was op zoek naar ringen om de airco van mijn auto te repareren, maar op de reguliere onderdelen sites was niets te vinden. Ik heb al vaker bij HBM besteld en ook nu vond ik weer precies wat ik nodig heb. Snel verzonden en ontvangen.

Prima ophang beugels

Stevige beugels voor een prima prijs.

Mijn ervaring is altijd goed bij hbm Ik vind het een mooi bedrijf.

Topproduct

Snel geleverd en voldoet aan de beschrijving. We zullen daar lang plezier van hebben

Geweldig MMA 200 lasapparaat

Na lang zoeken bij HBM een MMA 200 lasapparaat gekocht. Werkt fantastisch. Ik ben er erg blij mee. Nu nog een TIG machientje.

snelle levering en prima product

Vlakke mini motorlift voor mijn AJP PR7 650 Stevige uitvoering van materialen en het doet wat het doen moet. Met accutol en dopsleutel is de hef sneller te bedienen !

Goed gereedschap voor lage prijs

De bestelde blindklinktang op perslucht werkt erg goed en is erg stil. Heel krachtig en compleet met diverse accessoires

Zeer overzichtelijk en ruim aanbod goede service en kwaliteit en snelle levering. Dus in 1 woord GEWELDIGE WEBSHOP.

Correcte service

Ik ben regelmatige klant van HBM en heb steeds een correcte service en prijs /kwaliteits-verhoudig gehad voor wat ik besteld heb. Nog nooit ontgoocheld geweest .

Goed product. Snel geleverd.

Ik ken HBM van eerdere bestellingen. Altijd goede kwaliteit, snelle levering en prettig geprijsd.

Topspul tegen mooie prijs.

Huismerk doppenset besteld. Snelle levering. Voelt kwalitatief aan en dat tegen leuke prijs.

Dubbele vrachtkosten

6 zaagbladen nodig die niet in 1 x te bestellen zijn , maar wel in 2x 3 stuks waarbij er ook 2x vrachtkosten berekend wordt . Opmerkelijk en vreemd , wel lekker omzet verhogend , knap bedacht ... Contact gezocht maar niets aan te doen

snelle levering en super prijs/kwaliteit

zoals gewoonlijk , snel verzonden en netjes verpakt. alles werkt zoals behoren en voor de prijs kun je niks beters krijgen . hbm is de prijs / kwaliteits koning ..

Snelle levering en goede spullen

Al diverse malen uiteenlopende dingen besteld, Van gereedschap kasten tot doppenset en van luchthaspel tot zuignap. Stuk voor stuk prima producten.

Een betrouwbare en kwalitatieve leverancier!

Hydrofoor pomp besteld en de volgende dag stond deze al voor de deur. Een prima pomp voor een echt concurrerende prijs welke absoluut niets afdoet van de kwaliteit. Hij werkt perfect!

Ideaal om 'op zak' te hebben.

Relatief klein en gemakkelijk om banden of ballen op te pompen. Gemakkelijk in gebruik en duidelijk afleesbaar. Ideaal met alle verloopjes erbij voor diverse ventielen.

Zeer degelijk!

Ik had een werkbank besteld en die werd keurig geleverd. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent dankzij de gebruiksaanwijzing en de nummers op de diverse onderdelen. Het is een uiterst degelijke en mooie werkbank. Echt waar voor het geld. HBM Machines heeft er in elk een vaste klant bij!

Fijn bedrijf

HBM levert goede kwaliteit producten, en een goede service bij vragen.

geweldig ervaring

Eerst in moordrecht geweest waar wij goede adviezen hebben gekregen en even de kwaliteit konden voelen! na het bezoek de meubel en de tafel via de website besteld wat erg makkelijk ging!!! de communicatie na het bestellen en het leveren was zeer goed en duidelijk. de levering was precies zoals afgesproken!! Het meubel en de tafel zijn zelfs meer dan verwacht helemaal blij met HBM die nog echt voor hun product staan van bezichtigingen tot bestellen tot leveren ! bedankt HBM u heeft weer een zeer tevreden klant die vaker gaat terugkomen!

Geen onderdelen van machines

Mocht je in de verleiding zijn om een HBM machine te kopen dan zijn losse onderdelen niet te leveren. Voor mijn tafelzaag van €1200 is een spaumes niet te leveren. Toch een essentieel onderdeel. Dat krijg je met "goedkope" Chinese aanschaf. Had ik eerder moeten bedenken. STOM.

Prima geholpen

Compressor bestelt en goed ontvangen. Ook nog contact gehad met de klantenservice en hier werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht