Mooi snoepwinkel!

Ik heb mijn bestelling "Online" besteld en deze in de winkel opgehaald. De winkel is mooi en overzichtelijk gesorteerd. Ik heb extra produkten gekocht.

Het was een actie week bij HBM en toen heb ik de HBM metaaldraaibank 210 x 400 vario en o.a een HBM 11 Delige Widia Beitelsets ontvangen als gift voor gedane werkzaamheden voor een stichting. Na installatie van de machine begonnen met het maken van een mini stoommachientje uit messing, aluminium en een oude as van een kruiwagen. Geen ervaring met draaibanken, nog maar twee weken bezig met deze draaibank en ik heb nog een hele mooie lange leerweg te gaan. Maar met deze HBM vario 210 geen enkel probleem en het resultaat tot dusver is geweldig. Uiterst precies. Ik ben uitermate tevreden en een aanrader, ook voor een novice.

Weggeblazen door goede service

Bladblazer op benzine gekocht snelle levering goed advies ,kortom weggeblazen door goede service.

ouderwets goed

Heerlijke ouderwetse vriendelijkheid. Personeel is zeer geduldig en attent ondanks de grote drukte in de winkel. Het voelt als in een oase om zo geholpen te worden. Producten zijn goed en de service is nog beter dan goed. Kortom een gevoel van thuiskomen.

Professioneel in alle opzichten

Tijdens de ‘Black November Deals’ de 17-delige werkbank/kasten gekocht, voor een prijs die zelfs zonder deze korting veel lager was dan bij alle andere aanbieders. Ook de verzendkosten (500 kilo pallet naar Texel) vielen hierdoor mee. Supereenvoudig in elkaar te zetten, let er wel op dat er ook kastjes en andere materialen in de grotere objecten verpakt zitten! Oerstevig, mooi dubbel houten werkblad, en alle kasten zijn aan elkaar te schroeven, dus zeer stabiel. Verder een duidelijke stapsgewijze beschrijving. Dus nu van een puinhoop van een schuur een superopgeruimde werkplaats met meer dan voldoende ruimte voor al het gereedschap en alles wat je verder kwijt wil. De bijgeleverde stopcontacten (ook voor opladen telefoon etc) en de luchtaansluiting maken het geheel professioneel en compleet. En als bonus - ook nog mijn favoriete kleuren!

Geweldig dat het tijdig binnen is

Erg blij mee dat het snel binnen is. Ondanks de drukke november maand. Dankje wel. Voor gebruik is het nog te kort om er iets zinnigs over te zeggen.

Fantastische winkel met heel veel voorraad en een goede kwaliteit

Hier winkel ik graag

Snel en goede prijs

Mooie prijzen en acties, ook alles al snel in huis

Goed van kwaliteit

Ze hebben leuke aanbiedingen en mooi gereedschap. Een snelle levering. Prima zaak

Goeie kwaliteit, snelle levering

Goede producten van prima kwaliteit

Goeie prijs voor een prima product

De kwaliteit en prijs is perfect voor iemand die niet iedere dag aan het klussen is.

Zeer klantonvriendelijk

Bestelling van een werkbank van €899 gedaan, op 31-10 geleverd gekregen. Tot mijn stomme verbazing zag ik 2 dagen erna dat deze nu met korting nog maar €629 kostte. Direct email naar klantservice gestuurd. De reactie na een week wachten,"we kunnen je een kadobon aanbieden voor de helft vd prijs (minus verzenkosten)". Ik heb voorlopig geen spullen meer nodig dus wat moet ik met een kadobon? Als ik het retouneer en opnieuw koop ben ik incl. verzendkosten nog beter af dan wat ze nu bieden maar hebben ze nog veel meer logistiek werk. Dat dringt niet echt door. Nog geen reactie gehad op mijn verzoek om hier eens wat klantvriendelijker mee om te gaan. Ik zie dat ik niet de eerste maar zeker ook niet de laatste ben die geconfronteerd wordt met deze klantonvriendelijke houding.

zeer tevreden.

prijs kwaliteit perfect. doet wat hij moet doen. levering was weer in orde .

Geweldig gereedschap voor een betaalbare prijs

In mijn werkplaats liggen al verscheidene HBM machines. Alle machines werken perfect doen het goed en maken het werk een stuk eenvoudiger. Ook voor de uitgebreide bijna professionele werker. Leveranties en aflevering altijd netjes en binnen de afgesproken tijd. Ga zo door met zeker de weekdeals

Super kwaliteit

Ik heb de 4 in 1 bosmaaier besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Alles voelt stevig en werkt naar behoren! Een aanrader!

Goede service , en voldoende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Ik heb de nodige machines en benodigdheden bij HBM gekocht , werkt allemaal prima, en als iets binnen de garantie stuk gaat , komen ze hun afspraken na , en word de defecte aankoop vervangen door een nieuwe. Goed geregeld bij HBM.

Prijs kwaliteit is top

Ik heb een onkruid borstel op benzine gekocht, HBM was de goedkoopste. Voor 699,00 heb ik een prachtige machine.

Top werkbank voor klasse prijs

Netjes verpakt, duidelijk omschreven en een zeer stabiel en goed werkende werkbank. Gewoon een top ding.

Palenrammer 52cc 2tact precies wat ik nodig had

de 52cc 2 tact palen rammer is een prima machine. In een paar uur 60 palen 1 meter diep geslagen voor beschoeiing in de sloot. Trekkoord handvat ging wel stuk, maar is prima opgelost door HBM.

Goede kwaliteit

Voor hobby klussers/beginnende bedrijven perfect spul

Goede producten

Snel geleverd en voldoet aan het gestelde op de website.

keurig, ziet er voor nu netjes uit.

Netjes geleverd, op tijd en st evig ver pakt.

Gewoon goed

Ik heb bij HBM besteld omdat ik goede verhalen heb gehoord van kennissen. 3 dagen na de Aankoop is mijn bestelling goed verpakt aangekomen en was alles in orde, ook het product is degelijk. Op de verzendkosten na heb ik geen opmerkingen, maar aan de andere kant word het product goed ingepakt verzonden wat ook erg fijn is en problemen kan voorkomen.

super service en snelle levering

via Master Millo de aanbieding gezien en besteld deze is supersnel geleverd. hartelijk dank daarvoor

Goed advies, perfecte levering

Onlangs weer een aantal artikelen gekocht bij HBM o.a. ophangsysteem voor accugereedschap, 2 sets schroevendraaiers en een inbussleutel set. Allemaal goede kwaliteit, voor een nette prijs. Snelle en perfecte levering. Voorafgaand aan de koop een vraag gesteld over de maatvoering van de lade in het ophangsysteem. Binnen 2 dagen keurig bericht. Heel professioneel.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht