Laden reviews...
2.131 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
De webshop is overzichtelijk, dus het winkelen gaat gemakkelijk. Na het bestellen werd ik middels emails op de hoogte gehouden van het verzendproces. Het product werd sneller geleverd dan ik verwachtte.
7 September 2026
Vincent
Wognum
In de sale een mooie werkbank gekocht. Zat er al een tijdje naar te kijken en met 10% korting de knoop door gehakt. Prachtige werkbank en staat echt super in mijn nieuwe werkplaats. Echter had de kast de benodigde schade opgelopen tijdens productie/transport. HBM heeft dit echt heel netjes opgelost, super bedrijf.
7 September 2026
Pepijn Geurtsen
Kolham
Mijn werkbank-compleet is volgens de HBM-site 182 cm. Vervolgens staat dezelfde werkbank bij BOL met een totale lengte van ook 197.cm. Navraag gedaan via het contactformulier van HBM, tot op heden nog geen antwoord gehad wegens drukte. Daags na het versturen van het contactformulier prijs gestegen met €200 omdat de korting vervallen was. Een betere en duidelijkere site met de exacte juiste maten zou gewenst zijn en ook een vermelding tot wanneer een korting loopt. In mijn geval ben ik dus €200 duurder uit dan bedoeld was. Produkt is verder niets op aan te merken. Prima complete werkbank met duidelijke handleiding.
Hans
Zetten
Hallo Hans,
Bedankt voor je review. Fijn dat de werkbank goed bevalt! Onze excuses voor de onduidelijkheid over de afmetingen en het aflopen van de korting. We nemen je feedback hierover zeker mee.
Team HBM Machines.
Goede service en materialen en snelle levering die voldoet aan verwachtingen!!!
Ron
Hardenberg
Ik heb inmiddels meerdere keren bij HBM Machines besteld en ben erg tevreden. Het assortiment is groot, de prijzen zijn scherp en de kwaliteit van de producten is goed. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel en netjes verzorgd. Voor gereedschap en werkplaatsbenodigdheden is HBM voor mij inmiddels een vaste keuze. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en een winkel waar ik met vertrouwen opnieuw bestel. Absoluut een aanrader!
Stefan
Nieuwegein
De bestelde werbank en kasten werden snel geleverd De chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om een en ander op te bouwen maar ik heb het volste vertrouwen dat dat geen problemen op gaat leveren.
Herman
Grubbenvorst
Het is heel fijn om daar goede spullen te bestellen .site is duidelijk en de bestelde artikelen worden met zorg afgeleverd
Michael
Dreumel
Snel en goed gelevert
Kees
Alblasserdam
Ik was best wat sceptisch bij de aanschaf van deze sloophamer. Maar na het gebruik hiervan kan ik alleen maar positief zijn. Ik ben een doe hetzelfer en ben uitermate positief bij het gebruik van deze sloophamer.
Martun
Amersfoort
Mocne targały, pojemne i dobrze wykonane :)
Krzysiek
Tilburg
Snelle levering, perfect artikel, goede prijs
Jean
Brunssum
Mijn laser waterpas werkte niet naar behoren. Omruilen was geen probleem. Een ritje naar de winkel is beslist de moeite waard om het hele assortiment te bekijken. Je wordt een beetje hebberig van al die handige gereedschappen
Guus
Wijdenes
Fijn bedrijf met een groot assortiment degelijke producten!
Lennart
Utrecht
HBM heeft veel gereedschap voor een vriendelijke prijs. Het is niet echt super gereedsschap. Maar voor de hobby en die enkele klus is het goed te doen. Bestellen gaat makkelijk even als het betalen. Verzenden gaat snel 2 a 3 werkdagen. Het is meestal goed verpakt ( ik heb 1 keer een beschadigd pakket ontvangen, maar de spullen waren goed ). Van daar ook 4 sterren. Klanten service is echt super goed. Denken echt met jouw mee. Je wordt er echt goed geholpen. Dus een super zaak!
Rene
Venlo
Had een in hoogte verstelbare werkbank en een werkplaatsmeubel gekocht. Beide producten zijn van een uitstekende kwaliteit. De werkbank is robuust en stevig met een dik werkblad. Het koste even tijd voor het in elkaar zetten van het werkplaatsmeubel, maar dan heb je ook iets. Niet alleen mooi maar ook functioneel. Precies zoals ik van HBM verwacht had. Top producten!
Rene
Borne
Geen kritiek op HBM, dat gaat gewoon goed. Het probleem met mijn laatste bestelling heeft te maken met het geklungel van DHL, de bezorgdienst die HBM gebruikt. Je krijgt bericht van DHL dat ze de volgende dag tussen 10 en 18 uur komen... op de dag van bezorging krijg je echter in dat tijdvak de melding dat ze 1 a 2 dagen vertraging hebben. De volgende dag dus maar weer thuis gewacht want ook dan staat bezorging volgens DHL gepland... en NEE weer die "vertraging". Op maandag hoor of zie je helemaal niets van hen en dan plotseling dinsdag weer ingepland... tja... ze zullen toch wel niet komen. Omdat ik die dag toch echt niet meer thuis kan blijven dan maar eigenhandig verzet naar de volgende dag. Uiteindelijk heeft het anderhalve week geduurd voordat het pakket eindelijk is afgeleverd. Niet blij met DHL dus.
Ron
Veghel
Zeer compleet assortiment en vaak ook tegen een mooie prijs kwaliteit verhouding. Ook zijn de verzendtijd en zeer redelijk. Top.
Martin
Noorland
HBM levert steeds precies wat en wanneer ze zeggen.
Gerhard
Gorinchem
Snel geleverd, kwaliteit is goed en degelijk.
Nik
Eindhoven
prima service bij problemen achteraf
3 September 2026
Ton
Nunhem
Pakket af geleverd door dhl maar kijken niet in hen siteem waar ze het pakket neer mogen leggen en hbm reageert ook niet meer op mijn mail maar wel graag review ontvangen vind ik niet netjes
3 September 2026
Gerie v.Weert
Sint-Oedenrode
Onlangs heb ik een compressor gekocht bij HBM Machines. Ik ben erg enthousiast over het apparaat en heb het daarom ook bij een kennis aangeraden. Die heeft een paar dagen later dezelfde compressor gekocht, maar toen bleek er een actie te zijn met 30% korting. Ik heb hierover contact opgenomen met HBM. De korting kon helaas niet achteraf op mijn aankoop worden verrekend. Retourneren en opnieuw bestellen was wel mogelijk, maar dan waren de retourkosten voor eigen rekening. Wel werd mij een cadeaubon aangeboden ter waarde van de helft van het verschil. Dat waardeer ik en het is netjes dat HBM hierin enigszins tegemoetkomt. Toch blijft het jammer dat een aankoop die slechts een paar dagen eerder is gedaan, niet gewoon volledig kan worden aangepast aan de actieprijs. Over de compressor zelf ben ik zeer tevreden en die kan ik zeker aanbevelen. Mijn ervaring met de prijsregeling en de afhandeling daarvan had alleen wat klantvriendelijker gemogen.
2 September 2026
Michel
Groningen
Weer een goede aankoop bij HBM! Mijn pneumatische schuurmachine werd super snel geleverd en voor deze prijs. Hij werkt als een dolle, ligt goed in de hand en doet precies wat hij moet doen. Ik koop hier vaker en ook deze keer weer dik tevreden. Zeker een aanrader!
2 September 2026
Jan
Breda
Als men een vraag stelt over een product krijgt men geen afdoende antwoord, enkel een automatische email waarin beweerd wordt dat men een antwoord zal geven, maar niet binnen welke termijn. Op hun website beweren ze dat ze binnen de 3 werkdagen een antwoord op de vraag zouden geven, niet dat ze de fouten op hun website zullen goed zetten of ontbrekende gegevens aanvullen.
Beveelt niet aan
1 September 2026
Filip
België
Bedankt voor je feedback, Filip,
Jammer om te horen dat je niet het duidelijke en inhoudelijke antwoord hebt ontvangen dat je van ons mocht verwachten.
Excuus hiervoor.
Wij kunnen de vraag in de mail van jou, helaas niet vinden, kunnen wij toch nog iets voor je betekenen?
Team HBM Machines.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij HBM en alles werd snel verzonden. Toen ik de boren en andere onderdelen binnen kreeg was dit ook precies zoals het online stond beschreven. Ik bestel zeker weer wat!
31 August 2026
Sander