Laden reviews...
2.264 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Machine nu een tijdje in mijn bezit en al meerdere palen de grond in gestampt. Ook hardhouten vierkante palen gaan gemakkelijk een meter de grond in. Machine nog niet eens op volle kracht hoeven te gebruiken. Tot op centimeter nauwkeurig op hoogte gekregen. Vloeistoffen zijn overzichtelijk. Gewicht is goed verdeeld zodat de machine goed te hanteren is. Ook bovenop een trapje.
10 August 2026
Wybren Slager
Franeker
Enige minpunt is de slechte kwaliteit pluggen die meegeleverd worden. Gelukkig had ik nog fisher pluggen liggen en daar de beugel mee vastgezet. De bijgeleverde ringen heb ik ook vervangen voor een maatje groter. Voor de rest echt superapparaat !
10 August 2026
Gert Mosterd
Ede
Een goede vriend wees mij op HBM voor goed gereedschap en daarvan was geen woord gelogen! Prijs/kwaliteit is prima.
Ed van Giels
Best
Keurig op tijd bezorgd. Goed verpakt. Mooi compleet apparaat die meer kan dan alleen tapijt reinigen. Eigenlijk kun je alles met koud of warm water of stoom schoonmaken maar ook je kleding of gordijnen een beurt geven. Dezelfde middag direct uitgetest ! Natuurlijk even verkennen maar nu al zeer enthousiast over de resultaten. HBM van harte aanbevolen!!!
Jan Gringhuis
NUNSPEET
Op zoek naar een gereedschapskist met lades. Snel gevonden bij HBM. De volgende dag keurig geleverd in een stevige doos. Precies wat ik zocht; lades hoog genoeg om potjes modelbouw verf in te bewaren. Bovenin veel ruimte voor hogere potjes. Lades kunnen pas open als de bovenste klep open is. Dat is een hele fijne extra veiligheid. En in het midden een aansluiting om een hangslot te plaatsen. Degelijke stalen constructie waar ik van verwacht vele jaren plezier te hebben.
Geert-Jan
Schijndel
De tuinslanghaspel werkt goed. Alleen de montage in een muur gaat niet zo goed. De schroef zit zo strak in de pluggen dat de plug steeds meedraait in de muur. Met iets ruimere eigen pluggen gaat het wel goed.
8 August 2026
Frans Hendriks
Bladel - NL
De prijzen en het aanbod zijn erg goed, vaak meer dan 15% verschil t.o.v. de concurrentie. Het gereedschap is prima in orde zeker voor het geld. Zeker aanbevolen.
8 August 2026
Thijs
Rucphen
Zocht enkele Gereedschappen en vond deze bij HMB tegen zeer concurrerende prijzen en nog snel geleverd ook.
7 August 2026
Marco
H
Prettige winkel en website met veel verschillende gereedschappen en materialen. Regelmatig wat aangeschaft en telkens voldoet het product aan de verwachtingen. Recent aangeschaft o.a. motorheftafel, gereedschapswagen, INCH sleutelset etc. Let op niet alles op de website ligt ook in de winkel, moet daardoor af en toe laten bezorgen, want niet nodig is aangezien de winkel nog geen 10 minuten rijden is.
7 August 2026
Frank
Gouda
Zeer overzichtelijke website, waardoor het bestellen gemakkelijk verloopt.
Harrie Habets
Reijmerstok
het pakket kwam keurig verpakt en prima op tijd binnen. De kwaliteit is zoals beloofd eveneens prima in orde.
Kees
Zwolle
Bestel regelmatig, goede prijs kwaliteit ook mbt huismerk
Hugo
Middelburg
Heb er de luxe werkplaats items gekocht goede kwaliteit. Vragen werden goed beantwoord werkbladen was eeb probleempje wat netjes opgelost is.
Ton Elferink
Voorhout
238-delige gereedschapskoffer besteld. Snel en correct geleverd. Gereedschap uitgebreid en van goede kwaliteit, absoluut waar voor het geld. Koffer voelt echter zeer "fragiel/licht" aan, deksel sluit soms niet goed door wat vervorming bijvoorbeeld. Inlays waar het gereedschap in ligt zijn teleurstellend. De helft van het gereedschap lag er bij levering al uit en valt er ook gemakkelijk uit, onderaan zijn de inlays 'verstevigd' met een eenvoudig stuk karton dat er met tape is tegen geplakt (wat dus nu ook al lostkomt). Dat is amateuristisch en jammer voor de verder zeer mooie set.
5 August 2026
Bart
Geeraerts
Ik heb net de HBM Variabele Excenterschuurmachine 320 Watt getest. Voor deze prijsklasse doet de machine wat het moet doen. Het stofzakje dat op de machine wordt geplaatst, kan echter op geen enkele manier degelijk worden vastgeklemd. Door de trillingen van de schuurmachine komt het al snel los. Hier zou HBM een oplossing voor mogen voorzien, zodat het stofzakje beter bevestigd blijft tijdens het gebruik.
5 August 2026
Guido
Kortenberg
Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback, wij zullen dit aan de juiste afdeling doorgeven.
Team HBM Machines
Levering en de pompschakelaar zijn prima. Wat ik wel miste op de website waren de technische specificaties van het schakelvermogen van de contacten van de pompschakelaar waardoor ik relais heb moeten gebruiken om de pomp aan te sturen aangezien mijn pomp meer vermogen gebruikt als dat de contacten aan kunnen.
4 August 2026
René
Zuid-beijerland
Goedemorgen,
Bedankt voor de feedback, wij zullen dit aan de juiste afdeling doorgeven.
Team HBM Machines
De slangaansluitingen kwamen de eerste keer al los. Wel simpel te fixen maar je bent wel nat. Maar voor de prijs.....
4 August 2026
Maarten
Bergen op zoom
Mijn set makita machines werden zeer snel geleverd (België) en zowel de beschrijving van alle toestellen als de kwaliteit hiervan zijn top.
Jonas
België Oost-Vlaanderen
mooi afgewerkt gereedschap met het eigen logo op het gereedschap . Voor de thuis klusser een compleet pakket om veel mee te doen. Een aanrader voor de beginner of als cadeau te doen. Ben er tevreden mee. Ook nog apart rubberen hamer erbij besteld die mag je vast houden is niet mis.
John
Maastricht
Zeer snelle levering en super kwaliteit gereedschap. Heel erg blij mee!
Daan
Obbicht
Kwaliteits materiaal voor een scherpe prijs. Supersnel in huis. Goed bezig.
Fred Macaij
Utrecht
De werkbank voldoet zeker aan de verwachting. Perfect verpakt, duidelijke handleiding voor het monteren. Stevig en mooi product met een ruime lade.
Karl
Rotterdam
Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Veel plezier en graag tot de volgende keer!
Team HBM Machines.
Meerdere keren gereedschap gekocht voor mijn motor,en zeer tevreden.
Cor
Bergen op Zoom
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je al meerdere keren gereedschap voor je motor bij ons hebt gekocht en zo tevreden bent. Veel sleutelplezier en graag tot een volgende keer!
Team HBM Machines
Snelle levering. Ziet er solide uit Nog niet gebruikt Net binnen gekregen.
2 August 2026
Theo
Joure
Duidelijke website, groot assortiment netjes en snel àlles geleverd.
2 August 2026
Leo Hendrikx