Laden reviews...
2.159 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij HBM en alles werd snel verzonden. Toen ik de boren en andere onderdelen binnen kreeg was dit ook precies zoals het online stond beschreven. Ik bestel zeker weer wat!
Sander
Smit
Ik ben zeer tevreden over de HBM 11 Delige SDS Borenset in Aluminium Koffer (art.nr. 7312). De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. De boren voelen degelijk en van goede kwaliteit aan. Ik heb ze inmiddels gebruikt voor verschillende klussen en ze gaan zonder moeite door baksteen en licht beton. Ook de aluminium koffer is handig, stevig en zorgt ervoor dat alle boren netjes bij elkaar blijven. Ook over HBM Machines zelf ben ik erg tevreden: goede service, snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: een uitstekende borenset voor een nette prijs. Ga zo door HBM Machines!
R.A.Hendriksen
Medemblik
Goed en netje verwerkt, prijs/kwaliteit is goed en het wordt snel verzonden, bedankt!
sjoerd van Lexmond
Vlijmen
Op mijn vraag hoeveel pakketten er in totaal waren kreeg ik maar vaag antwoord. Ik wilde de bestelling uitpakken ter plaatse omdat ik dede paketten los in een aanhanger wilde vervoeren. Ik kreeg de indruk dat men dit liever niet wilde. In ieder geval ophalen en wegwezen. Hulp wilde men ook niet bieden.
Peter
Joure
Als nieuwe klant heb ik via deze website een werkbank besteld, en de levering was vlot. Bij bezorging zag de koerier helaas een beschadiging aan de doos. Nadat we de inhoud samen grondig hadden gecontroleerd op schade, bleek alles gelukkig in orde en heb ik het pakket geaccepteerd. Het in elkaar zetten vraagt wat aandacht, maar met de duidelijke handleiding erbij is het goed te doen. De kwaliteit van het meubel heeft mij positief verrast: een stevige, degelijke constructie, lades die solide aanvoelen en een prachtig massief houten werkblad. Een klein minpuntje was het ontbreken van een hoekprofiel—dat waarschijnlijk door de beschadigde doos tijdens het transport verloren is gegaan. Dit is echter snel, netjes en uiterst klantvriendelijk opgelost. Kortom: een zeer tevreden klant. Mijn tweede bestelling is inmiddels alweer geplaatst!
Hugo
Ootmarsum
Goed advies gekregen voor een luchthaspel in een bakkerij, door de warmte zijn de slangen veel te snel poreus, ik heb er nu 2 van een ander materiaal, hopelijk dus ook dat deze langer meegaan. Maar, ze kwamen meteen met een goed advies.
Ron
Hoensbroek
Stevige degelijke opvouwbare lastafel, ook prima voor andere doeleinden te gebruiken. De gebruiksaanwijzing is niet duidelijk maar met wat afbeeldingen vanaf de site is montage prima te doen. HBM verstuurd snel, ze hebben prima kwaliteit voor een redelijke prijs.
Guido de Bruin
Kortenhoef
Ruud
Leiden
Voor mijn zoon een mooie stevige werkbank met laden besteld om de nieuwe 3D printer te dragen. Na bestellen kwam ik er achter dat ik de actiecode was vergeten. Na contact met de klantenservice werd ik heel vriendelijk geholpen en gecompenseerd met een waarde bon. De werkbank valt in goede aarde bij mijn zoon en bied genoeg kracht en opslagruimte voor de printer.
Marco
Heemskerk
Het HBM accu gereedschap heeft echt een goede kwaliteit / prijs verhouding. Erg tevreden mee. De levering kost in verhouding met andere web-leveranciers wat meer tijd. Gemiddeld 3 werkdagen van bestellen tot levering. Dit is de enige reden waarom ik geen vijfde ster uitdeel.
28 August 2026
Arthur
Mijdrecht
Ik heb een hekel aan schuren. En veel van dat werk doet de machine nu voor mij.
28 August 2026
C.J. de Groot
Harderwijk
Alle losse / kwetsbare delen door elkaar los in een veel te grote doos gegooid een paar zakjes lucht erop en klaar Alweer zeer slecht verpakt Waardeloos ! OOk de prijzen van hulp middelen van de gekochte straalmachines en ultrasonoor bakken zijn enorm gestegen - dus genoodzaakt deze elders te kopen
Beveelt niet aan
Ad
Breda
Hallo Ad,
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de bestelling opnieuw onvoldoende verpakt is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we geven je opmerkingen hierover intern door.
Ook je feedback over de prijzen van de bijbehorende producten nemen we mee. Excuses voor het ongemak.
Team HBM Machines.
Zowel bestellen als bezorging was snel en duidelijk georganiseerd. Product bestaat uit goede kwaliteit onderdelen en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Zeer tevreden!
Kjeld
Den Helder
De ervaringen zijn meestal: product niet zoals op de websitefoto's, slechte reactie van de klantenservice, regelmatig is het product defect of niet bruikbaar(gebrek aan goede handleiding), de laatste order was een 'handplaatschaar 200 mm .Deze is op geen enkele manier goed te monteren. Na talloze terugbel en hulpbeloftes dagen later een video van een paar Chinezen in de fabriek die uitleg gaven, zonder succes! (Er is bij HBM kennelijk geen enkele productkennis meer aanwezig. Na weken nog geen afhandeling., De verzending bij HBM is, vooral voor kleine artikelen, schrikbarend duur. Als iets zo klein is dat het in een enveloppe past, verzend het dan ook zo. Niet alleen financieel beter maar ook het milieu is dankbaar.
Beveelt niet aan
H.p.
OOSTZAAN
Hallo,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. Erg vervelend dat je meerdere keren deze ervaring met ons hebt gehad en dat de afhandeling van de handplaatschaar zo lang heeft geduurd.
Ook je opmerkingen over onze productinformatie, klantenservice en verzendkosten nemen we serieus en geven we intern door. Excuses dat we hierin niet aan je verwachtingen hebben voldaan.
Team HBM Machines.
Even getwijfeld; het is toch wel ‘n grote aanschaf. Blij dat ik de werkbank toch gekocht heb omdat ie natuurlijk veel georganiseerde plaats biedt, maar ook omdat hij een onverwacht luxe uitstraling heeft. Mijn vrouw opperde de werkbank in onze huiskamer te zetten als dressoir. Zeer tevreden dus.
24 August 2026
Jacques
Helmond
Goede producten voor nette prijzen.
24 August 2026
Martijn
Veendam
Zeer snelle levering. Pracht kwaliteit voor de prijs
Jan
Medemblik
Ik had hem op woensdag besteld en dacht hij komt de maandag er op . Maar tot mijn verbazing werd hij al op vrijdag bezorgd. Alles netjes en goed verpakt zo dat er geen beschadigingen op konden komen. Mooie snelle levering en alles wat ik had besteld is er bij top.
Peter van der Veen
Bovensmilde
Super blij met de werkbank, makkelijk in elkaar te zetten werkt super
Stan
Reuzenpandasingel 82
Ik ben ontzettend blij met de HBM verrijdbare gereedschapswagen (117 cm). De wagen is enorm robuust en het houten werkblad biedt een perfecte, stevige werkplek. De lades lopen super soepel en bieden bizar veel opbergruimte voor al mijn gereedschap. Ondanks het formaat rolt de HBM verrijdbare gereedschapswagen moeiteloos door mijn schuur en staat hij op de rem als een huis. Een absolute aanrader waar ik dagelijks plezier van heb!
Y. v/d Leur, Huisman
Landsmeer
het was een snelle levering zowel de eerste van drie markt klemmen als de tweede een aggregaat. Beiden goed verpakt
hans
Strijen
Ben blij met de werkbank nette service!
menno kloosterman
Groningen
Heel tevreden met deze 108-delige set van HBM. Alles zit netjes opgeborgen in een stevige koffer en de kwaliteit van het gereedschap voelt erg solid aan. Je hebt echt alle maten en opzetstukken bij de hand voor elke klus. Snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!
Kornel
Venlo
Goed bereikbaar voor vragen zowel telefonisch als whatsapp Goede service Goede materialen en gereedschappen
Home Garden Resort
Elim
Mijn ervaring met Alie en HBM: Alie verkoopt vaak 'hetzelfde' als HBM. Maar bij Alie heb je nogal eens een B (ofC)-kwaliteit spullen. Bijvoorbeels spantangen die onbruikbaar zijn wegens slechte productie, het gat niet in het midden... Bij HBM heb ik deze ervaring niet, ze kiezen blijkbaar de leveranciers die na controle de 'goede' spullen leveren. Mijn U5 slijpmachine komt heel snel geleverd dus bij HBM vandaan. Ik helemaal blij! (En sneller geleverd dan vanuit China!) Alleen verbaasde ik me dat het meebestelde plamuurmes in een enorme doos (30x25x9cm!!) los meegeleverd kwam... Maar het is wel een geweldig plamuurmes.
Aad
den Haag