100 punten

Snel verzonden! Prijs - kwaliteit een 10!!

Super spullen voor weinig geld

Deze week een muurvreesmachine besteld en hiervoor een sloophamer,gewoon super apparaten voor dat geld ben steeds opnieuw zeer tevreden over de spullen van Hbm

Prachtige combinatie voor mn nieuwe werkplaat. Na een paar dagen schroeven heb je wrl wat.

Helemaal top

Zoals altijd is mijn ervaring helemaal top. Hele goede en makkelijke website. Niet duur voor mooie en goede kwaliteit producten die snel geleverd worden.

Goed spul voor een nette prijs .

Onlangs nog een laskap en pneumatisch gereedschap gekocht. Geen klachten ,en niet te duur.

Levering niet compleet

1) Beschadigde / dicht getaped doos 2) Ontbrekende bevestigingsmaterialen 3) onvriendelijk Klantenservice 4) Geen oplossing geboden

Goede en snelle service

Producten netjes en snel geleverd

Fijne spullen voor een goeie prijs

HBM levert sub professionele spullen en dat doen ze goed. Lastig om Een betere plek te vinden waar alles te krijgen is en nog betaalbaar is ook. Geweldig spul voor semi-intensief gebruik

Heel er goed.

Heb bij HBM een MMA200 lasapparaat gekocht, hij bevalt prima en snel geleverd. Aanrader.

Mooi spul voor wat kost

Mooi

Ronduit zeer slechte aflevering

Boren tapset besteld op 25 Mei de volgende dag wordt het verzonden prima tot dan. Dan begint de ellende DHL moet het bezorgen maar bezorgd helemaal niks. Weer gebeld met HBM wordt gezegd geduld wordt vanzelf bezorgd lijkt me sterk na een week wachten. 4 Juni weer gebeld met HBM en gezegd pakket hoef ik niet meer na bijna anderhalve week wachten wordt er gewoon doodleuk gezegd als het pakket retour is krijgt U uw geld terug. Wat ik het slechtste vind is dat HBM tot 2 keer toe geen onderzoek pleegt naar DHL. HBM je bent nu gewoon een klant kwijt.

Mooie gereedschapswagen voor een goede prijs

Goed gevuld, alles bij de hand. Ideaal

Snelle levering van kwaliteitsgereedschap

Een paar bestellingen gedaan inmiddels, de levering van de gereedschappen wordt snel afgehandeld. Geen gedoe geen gezeur gewoon prima. De informatie op de site over de producten is duidelijk en volledig.

positief

betaalbaar kwaliteit gereedschap zowel online als in de winkel . via website makkelijk bestellen en snelle levering met duidelijke levertijden .

Zeer slecht

Op 15 mei werd mijn werkbank geleverd, al meteen beschadigd. Dat is al slecht, maar wat daarna gebeurde is ronduit schandalig. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice, maar daar houdt het op. Geen oplossing, geen actie, geen verantwoordelijkheid. Alleen maar loze beloftes, standaardzinnetjes en eindeloos wachten. Het lijkt alsof ze hopen dat je vanzelf opgeeft. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat een bedrijf dat machines en werkbanken verkoopt zo onprofessioneel en ongeïnteresseerd omgaat met klanten die een probleem melden. De fout ligt 100% bij hen, maar ik mag het blijkbaar zelf uitzoeken. Dit is geen slechte service meer — dit is géén service. Voor mij is het duidelijk: HBM ziet je als klant alleen tot het moment dat je hebt betaald.

Kwalitatief erg goed voor de prijs die je ervoor betaald, snel geleverd zoals altijd

Automovers voldoen helemaal aan de verwachting

4x Automovers gekocht voor een Willys jeep uit de tweede wereldoorlog. Omdat de jeep een nogal afwijkende wielmaat heeft was het ideaal om eerst met het reserwiel bij HBM te passen en na het passen dus meteen besteld.

Prima winkel

Mijn heftafel voor de motor voldoet aan mijn verwachtingen, alleen jammer dat drie dagen na mijn aankoop die nu met 25% korting wordt aangeboden ipv 10%

Voldeed volledig aan mijn verwachting

Super handig bestellen en de levering was net zo handig. De beide sets gatenzagen zijn prima en voldoen uitstekend.

Artikel en service voldoen aan mijn hoge verwachting

In mijn zoektocht naar een degelijke afkortzaag waarmee ik meer kon dan alleen een afwerklijstje afkorten, kwam ik uit bij HBM. Ik kende het bedrijf niet, maar reviews waren okee. Ik heb het artikel in t weekend besteld en kreeg op eerste werkdag erna al bevestiging van verzending. Pakket is door DHL keurig binnen afgesproken tijd bij mij bezorgd. De door mij bestelde afkortzaag heb ik vandaag bekeken en sta versteld van de prijs kwaliteit verhouding. Degelijkheid en souplesse kunnen dus wel samen gaan, Echt blij mee

Ik vindt de prijs kwaliteit van de producten geweldig tevens is de garantie ervan top.

Mooi en goed gereedschap voor een goede prijs

Ik ben zeer tevreden over hbm en voor mij is de winkel een candy store

Kwaliteit

Producten van hbm machines staan voor kwaliteit

Veel goedkope troep

Heb laatst een HBM Extra Sterke Loupe Bril met 4 sets Lenzen gekocht. Product is volledig onbruikbaar. Moet er echt met mn neus bovenop zitten wil je het kunnen gebruiken. Was maar €10 en is te ver rijden om het terug te brengen. Kan ook op de site geen review achter laten. Goed koop is duurkoop.

Geweldig stille pneumatische popnagel tang

Ik had een pneumatische popnagels tang, maar deze heeft het, achteraf gezien, gelukkig begeven. Via Google kwam ik bij HBM terecht en heb online een nieuwe besteld. Geweldig apparaat, stil en werkt goed, ook een duidelijke handleiding zit erbij.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht