top product!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42.427 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Goed product, zoals omschreven
Jan
Kollumerzwaag
Uitgebreide website om net even dat te vinden waar je op dat moment naar op zoek bent voor een leuke prijs en het ook nog eens snel in huis te hebben, ja dan heb je het over HBM! Ik had bijvoorbeeld een koelvloeistof vul apparaat nodig en ik had het 2 dagen later in huis (in de avond besteld) en het koelsysteem van de auto is weer ontlucht!
R
Bennebroek
Ik heb onlangs een cassette met tuinslang en accessoires bij HBM aangeschaft. De levering was zeer snel. En een goede prijs/kwaliteit verhouding. De cassette hangt netjes naast mijn buitenkraan en functioneert uitstekend. Ik kan HBM zeer zeker aanbevelen!
Aad
Heerhugowaard
Ik heb wel vaker wat besteld Prive en dat beviel al goed maar nu ook voor het bedrijf het een en ander besteld. Betaalbare spullen en vlot geleverd. Prima te doen en zeker voor herhaling vatbaar.
Cees
Enkhuizen
Het leveren van de betreffende materialen ging voorspoedig. De prijs/kwaliteit verhouding is prima, ik heb een perslucht haspel besteld en binnen gekregen, deze is fijn in gebruik en ben er blij mee in mijn werkschuur. Prima zo.
Robert
Arnhem
Duidelijke site en goede producten. Zeer tevreden.
4 October 2026
Erik
Klazienaveen
Prijs, kwaliteit dik ok. Bovendien een snelle bezorging.
Felix
Schellebelle
had een dingetje kapot aan mijn hogedrukreiniger op benzine onderdeel werd kosteloos opgestuurd PRIMA SERVICE M VR GR PEER
PETER
SPRANG CAPELLE
Draaibank freesbank dry cutter Deze machines kort geleden gekocht en zeer tevreden
Leo Verberne
Waalre
Kast en werkbank snel en goed verpakt geleverd. Werkbank in elkaar schroeven was een fluitje van een cent. Al met al heel tevreden.
Henk
Rijssen
Op de website besteld en met twee dagen keurig geleverd. Ik heb de machine direct gebruikt voor het schuren van hout. De machine doet wat hij moet doen. Ik ben er uiterst tevreden mee. Jammer dat hij niet in bijvoorbeeld een kunststof koffer zit. Die moet ik nu zelf maar van triplex maken.
Theo
Zoetermeer
Mooie kwaliteit prijs verhouding zaagt zeer goed
J Jacobse
Meliskerke
Ben heel tevreden niet alleen over het gereedschap maar ook over de bezorging
Ton
Den Haag
Al verschillende dingen en keren besteld, en ze hebben me nog niet teleurgesteld. Binnenkort weer een nieuwe bestelling plaatsen
patrick
wormerveer
In mijn tijd bij een werkgever was ik bekend geraakt met HBM, toen ik voor mij zelf ging werken was de keuze om hier mee door te gaan heel eenvoudig! HBM heeft een ruim aanbod in diverse disciplines, ik zelf zit in de metaal kant. Nu met het inrichten van mijn nieuwe werkplaats, komt HBM heel veel voor. Arie
Arie
Mijdrecht
Superfijne accu boortol. Fijne bitjes, sterke accu's, makkelijk in gebruik. Zowel bij schroeven als boren uitstekend resultaat. Kers op de taart zou nog zijn, als er ook nog steenboortjes bij zouden zitten.
Pepijn
Dussen
Ik had een probleem met de luchtaansluiting, na belletje en foto's werd er direct een nieuw product opgestuurd.
Steven
Nijmegen
Zeer tevreden over mijn aankoop bij HBM Machines. De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep eenvoudig en de levering was snel en volgens afspraak. Het product kwam netjes verpakt aan en voldoet volledig aan de verwachtingen qua kwaliteit en prijs. Wat ik vooral waardeer is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Alles verliep soepel van bestelling tot ontvangst. Ik zal in de toekomst zeker opnieuw bij HBM Machines bestellen en kan het bedrijf van harte aanbevelen.
Afak Techniek
Katwijk
Is de 2e die ik aangeschaft heb, max hoogte en zitstokken is het een goede hoogte voor glad in lood werkruimte. Ideaal is dat de spullen eronder gelegd kan worden. Stevig en mooi
Sandra Bakker
Montfoort
Ik heb 17 september een nieuwe vlakbank gekocht, door onkundige verpakking, de zijgelijder in de vlakbank gelegd en aangedraaid tot op de messen, zijn deze nu beschadigd. Er blijven randjes opstaan op het hout waardoor de vlakbank waardeloos wordt. Na meer dan 1,5 week nog steeds geen bericht anders dan dat ze het te druk hebben. Telefonisch niet bereikbaar, mail wordt niet beantwoord. Bij dit bedrijf, koop ik NOOIT meer een machine. NOOIT MEER!
Beveelt niet aan
Ton Lubbers
Didam
Goedemorgen Ton,
Bedankt voor uw review. We begrijpen uw frustratie. Een nieuwe vlakbank hoort uiteraard in goede staat en gebruiksklaar bij u aan te komen. Het is dan ook erg vervelend dat de messen bij levering beschadigd zijn geraakt en dit nu zichtbaar resultaat geeft bij het gebruik van de machine.
Daar komt bij dat u inmiddels ruim anderhalve week op een inhoudelijke reactie wacht. Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice, waardoor de reactietijden helaas langer zijn dan u van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit, zeker wanneer u met een nieuwe machine niet naar behoren kunt werken, bijzonder frustrerend is.
Onze excuses voor zowel de situatie met de levering als de lange wachttijd. Uw melding wordt niet vergeten en we hopen deze zo snel mogelijk inhoudelijk te behandelen en samen tot een passende oplossing te komen.
Team HBM Machines
Deze machine hebben wij een week in huis en brengt het vochtgehalte met gemak beneden de 60%. De bediening is gemakkelijk en duidelijk aangegeven. De opvangbak van 4 liter is ideaal. Jan Hut Hoogeveen
Jan Hut
HOOGEVEEN
Snelle levering van de gereedschappen. Voor deze prijs prima spul
29 September 2026
Ruud Visser
Nijeholtwolde
Snelle levering en mooie produkten
Hessel
Leeuwarden
Eenvoudige machine maar uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Robert
Haarlem
Een geweldige machine, zeker voor die prijs! Alles werkt soepel en zuiver, waarbij vooral de digitale uitlezing een gamechanger is tov mijn oude Myford. Enig minpunt is, dat door de positie van de lineaal mijn huidig meedraaiend center niet bruikbaar is. Dit is opgelost met een MT2- MT2 verleng adapter.
Coert
Oterleek