Top service en goed gereedschap geleverd

Ik had vragen we kregen snel andwoord Het werd ook nog snel geleverd

Koffertje met slangklemmen verschillende maten erg handig.

Voor aanpassing van een luchtontvochtiger via een condenspomp op een afvoerleiding, waren slangen van verschillende maten nodig. Het verloopstuk was prima vast te zetten met de slangklemmen uit het gekochte koffertje, waarin klemmen zitten van verschillende maten. Echt een uitkomst.

Super zaak HBM

Bestelling gedaan op de website van HBM Makkelijk producten zoeken op hun website. Makkelijk bestellen en snel bezorgd Echt super snel geleverd Goed gereedschap

Superhandige verhoogbare werktafel

Ik had 2jaar geleden al eens een verhoogbare werktafel gekocht, is voor de rug een dikke aanrader. Nu voor een grotere klus er één bij gekocht tegelijk met een verhoogbare schraag. Dik tevreden. 1 minpunt: ze zijn niet volledig inklapbaar zoals een ouderwetse werktafel

Snel geleverd Goede kwaliteit voor deze prijs

Product mooi verpakt, goede kwaliteit zoals beschreven

Goede service en mooi systeem

Kei mooie modulaire werkplaats systeem waar veel gereedschap in kan ben er heel blij mee

Fantastisch bedrijf

Goede keus gemaakt uit een ruim assortiment. Besteld en binnen 3 dagen in huis. Het betalings verkeer verliep bijzonder goed en eenvoudig. Kortom een TOP bedrijf. P Duringhof

Degelijke materialen

Ik heb een werkbank met een paar extra accessoires besteld. Het kwam netjes optijd aan en keurig tot mijn schuur geleverd. Heb het momenteel gemonteerd en ben erg tevreden over de kwaliteit.

Top product snel en correct geleverd

Absoluut een aanrader

Top bedrijf!

HBM komt zijn afspraken na. Is duidelijk in de communicatie en levert prima producten tegen prima prijzen!

Snelle levering. Goed spul

Snelle levering. Goed spul

Altijd goed!

Fijne winkel. Spullen zijn van goede kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. Levering is altijd goed en snel.

Zeer snelle levering en instructies waren duidelijk

De 2 parcels, motorsteun en versnellingsbakkrik waren snel geleverd en de instructies voor het monteren waren duidelijk. De kwaliteit van de producten is ook zeer goed.

Betrouwbare webwinkel met heel veel producten, met goeie prijs kwaliteit

Als ik gereedschap voor een speciale klus in mijn werkplaats zoek vind ik het altijd voor een goeie prijs en kwaliteit, ook de aanbiedingen zijn interessant om op ideeën te komen. Er is een ruime keuze ook in kwaliteit afhankelijk van hoe intensief je gebruik is. De filmpjes zijn instructief en helpen als het om speciale machines en toepassingen gaat. De levering is snel en betrouwbaar, met overzichtelijke bonnen voor de BTW aftrek Ook als er een keer iets misgaat doen jullie niet moeilijk! Fijn dat jullie er zijn! Ik wijs regelmatig collega's op jullie site!

100% tevreden

Snelle levering, goed verpakt. Zeer compleet dus zeer tevreden

Snelle levering , gereedschap is zoals omschreven .

Top winkel , voordelig en kwalitatief zeker zo goed als de dure concurrenten . Ga hier zeker vaker bestellen .

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Tot nu toe nog nooit teleurgesteld in HBM, alles voldoet aan de verwachtingen voor een prijs waar je het nergens anders voor vindt (behalve direct uit China, maar dan kan je retour en garantie wel vergeten)

Snelle levering , goed materiaal

Handleiding zou wat duidelijker mogen zijn

Goed product voor een mooie prijs

Snel verzonden en goed verzorgd

Brede site

Praktisch keuze is reuze

Betrouwbare webwinkel

Al diverse keren wat besteld bij hbm Nog steeds niet teleur gesteld Je weet wat je kan verwachten Blijf voorlopig zeker bij hbm bestellen

Deskundig advies en klantvriendelijke omgang

Snelle levering product. Ervaring met servicedesk voor nadere toelichting m.b.t. prokductomschrijving als zeer klantvriendelijk ervaren en daarnaast deskundige uitleg.

De METAALdraaibank 250x 550 Norton Profi heeft te weinig vermogen

1) Er zit een veel te zwak motortje in van 125 W. Hierdoor is de draaibank niet geschikt voor precisie werk met metaal. Het plaatje dat (verplicht) het vermogen aangeeft is bijna niet te lezen. 2) De draaibank slingert. Er zat een stalen lager in die gesmeerd moet worden met olie, maar die olie is snel verdwenen bij het draaien omdat het lager niet goed pas is. Ik heb er een bronzen lager ingebouwd en dat smeer ik met molykote vet. Dat werkt goed. 3) De 3 klauw heeft een slingering van 2 tot 3 honderste mm en dat is niet te verhelpen.

Fijne machine, matige handleiding

De machine werkt prettig, maar de handleiding is erg matig. Aan de machine zitten onderdelen waarvan in de handleiding niet uitgelegd wordt waarvoor die dienen. Aan de achterkant zitten bijv. 2 beugels die bestemd lijken om een boekwerkje o.d. in te bewaren? De handleiding past in elk geval niet. Zo staat er ook in dat de machine geen smeer onderhoud nodig heeft, in de regel eronder: te smeren de lagers [hoe dat zou moeten verteld het verhaal dan weer niet]. Hoe de messen vervangen en gesteld moeten worden komt in heel de beschrijving niet voor en zo staat er ook nog een foto van iemand die materiaal invoert met gespreide vingers op het houtstuk. Voor een beginnende houtbewerker niet echt een aanrader.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht