Altijd top produkten van goede kwaliteit
Snelle levering en mooie produkten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 42.387 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Snelle levering en mooie produkten
Hessel
Leeuwarden
Eenvoudige machine maar uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Robert
Haarlem
Een geweldige machine, zeker voor die prijs! Alles werkt soepel en zuiver, waarbij vooral de digitale uitlezing een gamechanger is tov mijn oude Myford. Enig minpunt is, dat door de positie van de lineaal mijn huidig meedraaiend center niet bruikbaar is. Dit is opgelost met een MT2- MT2 verleng adapter.
Coert
Oterleek
degelijke artikelen voor een redelijke prijs
Seine
Hardenberg
De spullen die ik heb besteld met de prijs die ik nergens goedkoper kon vinden hebben ook nog eens van goede qualiteit. En een snelle levering. Dus ik ben dik tevreden. Kan het iedereen aanbevelen.
Christian
Staphorst
Je hoeft niet meer naar de sportschool met dit apparaat. Je moet flink sjouwen, spierballen volgen vanzelf. Maar een chape vloer is er dan ook zo uitgesloopt. Ik sta versteld van de kracht die dit apparaat levert.
Harmen Meijer
Zoetermeer
Zie titel
Jos
Leidschendam
Ik had een specifieke vraag en Lysanne heeft me snel en goed geholpen. De komende tijd zal ik moeten ervaren of ik de juiste compressor heb gekocht maar de start is goed!
Florine
Den haag
Invalzaag en grleidelijsten werkt perfect.
Bram Leenhouts
Zutphen
De perfecte webshop voor gereedschappen en meer. Duidelijke webshop, ruime keuze en meer dan uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Eric
Beek lb
Zeer goede ervaringen met HMB. De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend en ook de service is van een hoog niveau. Bestellingen worden altijd zorgvuldig en stevig verpakt, op tijd geleverd en de communicatie rondom de bezorging is duidelijk, met heldere informatie over het verwachte aflevermoment. Wat voor mij daarnaast echt het verschil maakt, is de service wanneer er onverhoopt iets misgaat. Mijn ervaringen met de afhandeling van schadegevallen zijn uitstekend: professioneel, klantgericht en vooral netjes en snel opgelost. Kortom: een betrouwbare partij die kwaliteit levert en ook ná de aankoop voor zijn klanten klaarstaat. Absoluut een aanrader!
Simon
IJzendijke
De kruk van HBM die wij oorspronkelijk hadden, werd door iedereen als eerste gebruikt, en had van iedereen de voorkeur. Hierom hebben wij er 2 extra besteld, die nogmaals super goed waren én snel geleverd werden. De prijs was ook netjes in balans, dus 10/10 voor jullie!
Bas
Arnhem
ik heb een slijpmachine gekocht ziet er perfect uit en doet het klasse en is voor de prijs.
Fons Weersink
Albergen
Ik had een ander aflever adres moeten invoeren, de klantenservice heeft dit perfect afgehandeld, ook een snelle levering. Heel tevreden.
Jan v. Tilburg
Oss
Prima apparaat voor een mooie prijs. Tot nu toe geen negatieve zaken tegengekomen, of het moet het relatief korte snoer zijn. Vocht is binnen no-time verdwenen
24 September 2026
Melvin
Reeuwijk
De levering was lekker snel en de afzuiging doet het pefect. We hadden een eerst een ouder type (zonder cycloon) maar die zuigt niet zo goed af als deze en maakt ook meer geluid. Er staat een sticker op dat deze nieuwe afzuiging tot 101 db aan geluid produceert maar als wij meten komt het niet hoger als 79 db. Ik heb nog gekeken of er nog iets af te stellen is om hem harder of zachter te laten afzuigen en daardoor meer geluid zal maken maar dat is niet het geval dus dit is een aangename verrassing.
24 September 2026
Arjan (Decorama)
Malden
Helaas geen goede ervaring met HBM. Ik heb een complete werkplaatsinrichting besteld die bij levering beschadigd bleek te zijn. Op verzoek van HBM heb ik de inrichting vervolgens gemonteerd. Uiteindelijk bleek één van de kasten door de schade niet bruikbaar. Ik heb HBM gevraagd om alleen de betreffende beschadigde kast te vervangen. HBM geeft echter aan dat dit niet mogelijk is en biedt uitsluitend een volledige omruiling van de complete set aan. Daarbij wordt van mij verwacht dat ik de inmiddels volledig gemonteerde werkplaatsinrichting zelf weer demonteer, alles opnieuw verzendklaar maak en vervolgens de nieuwe complete inrichting opnieuw opbouw. Voor de andere beschadigde maar nog bruikbare onderdelen werd een compensatie van 15% aangeboden. Daar kan ik mee akkoord gaan, maar voor de kast die daadwerkelijk niet bruikbaar is vind ik het vreemd dat een afzonderlijke vervanging niet mogelijk is. Ik vind het vooral teleurstellend dat de oplossing voor een bij levering aanwezige schade zoveel extra werk bij de klant neerlegt. Mijn oproep aan HBM: kijk nogmaals naar deze situatie en kom met een praktische oplossing. Vervang de ene kast die door de schade niet bruikbaar is, zonder dat ik de volledige werkplaatsinrichting opnieuw moet demonteren en opbouwen. Ik hoop dat HBM hierin alsnog verantwoordelijkheid neemt en dit netjes met mij oplost.
Beveelt niet aan
22 September 2026
Randy
Surhuisterveen
Hallo Randy,
Vervelend dit alles. Excuus hiervoor.
Wij hebben je een mail gestuurd, hopelijk brengt dat een oplossing voor je.
Team HBM Machines.
Koop afgelopen zaterdagmiddag een sloopboor voor €159,99 Maandag reclame van HBM de sloophamer nu voor €119,99 Denk even bellen want een weekend ertussen en €40 goedkoper. Krijg ik uit coulance een tegoedbon van €20. Is de nu service HBM ??? Ja service van 0,0 voor zo'n zaak en dan zo pfffffff
Beveelt niet aan
22 September 2026
john pol
andel
Hallo John,
Actieprijzen gelden helaas vanaf het moment dat de actie ingaat. Om je toch tegemoet te komen, hebben we je een tegoedbon van €20 aangeboden.
Jammer dat deze oplossing niet aan je verwachting voldoet. Onze excuses voor de teleurstelling.
Team HBM Machines.
Verstuurd volgens afspraak en degelijk verpakt. Bezorging op de aangegeven tijd, en de bezorger heeft het pakket (80 kilo) netjes naast de schuur geplaatst. Erg blij mee!
Reinold
Capelle aan den IJssel
Ik heb de gazonwals in elkaar gezet. Het voelt nigal fragiel aan en de pkaat die de rol schoen moet houden sluit niet over de volle breedte over de trommel. Maar waar ik hem, 2-3 keer per jaar, voor gebruik is het voldoende. Zeker als je de prijs in acht neemt.
Patrick
Gronsveld
Super snelle levering en zeer goede prijs voor deze machine.
Hector
Daalstraat 28. Riemst
Het is waar topkwaliteit en ook de aflevering zoals het moet. Ik ben blij
Bert
Uithuizen
Afspraak is afspraak, snelle levering en goede kwaliteit producten.
Tinus
van Berkel
Makkelijk te bestellen, goede prijs kwaliteit, komen afspraken na, snelle levering. Aanrader
Will
Best
goed product voor een zeer aantrekkelijke prijs .
17 September 2026
GJ