Mooie prijs snelle Levering ruim assortiment

Ruim assortiment met duidelijke nederlandse gebruiksaanwijzing

zeer slechte service erg jammer

Ik had een vraag of ze iets wilden doen voor mij echter dit wilden ze niet wat ik zeer betreur wat was de vraag de vraag was of ze een soort schuurplaat onder de machine wilden zetten. kort en krachtig de vraag weergegeven m a w geen service.

Prijs kwaliteit TOP MIG MAG 200EJ

Degelijk lasapparaat gekocht. Voldoet perfect aan mijn eisen.

Betonboren

kwalitatief goede boren, moeten echter wel goed gekoeld blijven worden anders zijn ze zo weg. Zeker voor de prijs/kwaliteit de beste keuze

Goed materiaal, scherp geprijsd. Aanrader!

Goede prijs kwaliteitverhouding voor de doe-het-zelver, met een snelle service.

De machines die ik in de loop der tijd al besteld heb zijn nog steeds in goede staat en de beschrijving die op de site staat is meestal voldoende om te beoordelen of de machine aansluit bij jou wens/gebruik.

Product zeer goed, levering top.

De bestelling van de garagekrik HBM 2,5 ton, was eenvoudig. Zoeken, lezen, bestellen. De levertijd: woensdagmiddag besteld en ‘s vrijdags 12:00 in huis; in het uiterste zuiden van het land. Stevige krik en eenvoudig liften van de auto. Het product is de prijs zeker waard.

even oefenen maar dan heb je ook wat

De figuurzaagmachine is super. Werkt heel precies mede doordat je de snelheid eenvoudig kunt afstellen. Zeer prettig is ook dat hij erg stil is en je werkstuk goed verlicht wordt.

Alle waar voor zijn geld

Materiaal dat is geleverd werd snel geleverd en voldoet aan mijn wensen. Voor een volgende aankoop zal ik zeker HVM weer raadplegen.

Toppers bij HBM, bestellen en levering binnen vier dagen.

Toppers bij HBM, bestellen en levering binnen vier dagen. Op Koningsdag mijn samengesteld HBM Professional Deluxe Modulair werkplaatssysteem van 4,5 meter breedte besteld. Correcte en duidelijke communicatie over de bestelling en levering. Correcte en mooi verzorgde levering binnen vier dagen. Ja, ja, prachtig, zo een wand opstelling binnen vier dagen helemaal correct geleverd. Dank je wel, Toppers had ik al gezegd.

Dik in orde!

Na wat zoeken en vergelijken van diverse zaagbokken bij HBM Machines uitgekomen. Zocht iets wat 'normaal' geprijsd was en tegelijk goed, stevig en ruim inzetbaar was. Dus een tweetal besteld, na plaatsen van de order wordt je netjes op hoogte gehouden m.b.t. de status en de levertijd. Inmiddels al gebruikt en het valt me niets tegen, ze doen waar ze voor gemaakt zijn. Ze zijn stevig en daarnaast ook redelijk compact op te bergen, let wel op tijdens het in en uit elkaar zetten van de schraag, er zitten wel wat scherpe randen aan. Voor de rest zeker tevreden mee, ze zullen vaker ingezet worden, zeer handig tijdens het klussen!

Afpers set voor koelwater

Zeer uitgebreide set maar zodra je druk op het systeem zet met het pompje moet je het pompje niet meer aanraken anders loopt zo de druk weg… Dus kortom niet tevreden met het product.

Goed materiaal

Snelle levering en prima materiaal.

Goede zuigkracht en mooi materiaal

Goede zuig kracht

Bestelling en materiaal keuze prima verlopen

Ja de magneetbakken en gereedschap mat had ik eerder moeten kopen. Nu ligt alles overzichtelijk op de goede plek ,in plaats in bakjes waar je iedere keer aan het zoeken bent. Hierdoor krijg je op je oude dag alleen een hoop ergernis van . Goede keuze voor weinig geld

goed en snel geregeld

goed en professioneel bedrijf, geld/kwaliteit verhouding goed voor elkaar!

Uitstekende service

Na het kopen van een product had ik de pech, dat deze niet goed is. Uiteraard heb ik hierover de klantenservice gebeld, hetgeen spoedig werd behandeld. Eindresultaat: geld terug en het product hoefde niet teruggestuurd te worden :-) Waar vind je tegenwoordig nog zulke service nog.

Super ding

Al meerdere apparaten bij HBM gekocht en nog niet een keer dat ik niet tevreden was Snelle levering! Nu een las apparaat gekocht en deze werkt super! Aanrader

Gewoon Geweldig apparaat om onkruid tussen de stenen weg te halen.

Top apparaat en wat was ik aan het stuntelen met een staalborstel. Nu een electrisch apparaat geweldig.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik heb een werkbank besteld via HBM! Zeer goede kwaliteit en zeet eenvouding om te monteren. Kan HBM alleen maar aanbevelen aan andere mensen!

Super zaagtafel voor de startende houtbewerker

De HBM 250 mm Cirkelzaagtafel met 2 zijtafels en 2000 Watt vermogen heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen. Het in elkaar zetten was even puzzelen, maar zodra alles stond ben ik direct begonnen aan mijn eerste project. Wat meteen opviel was hoe eenvoudig het instellen van de juiste maten ging dankzij de duidelijke schaalverdeling. Hierdoor kon ik snel en nauwkeurig werken. De zaag zelf is verrassend accuraat en ging door de planken als een warm mes door de boter. Voor zowel hobbyisten als serieuze doe-het-zelvers is dit echt een fijne machine om mee te werken. Het enige minpuntje dat ik ben tegengekomen is dat mijn HBM bouwstofzuiger nat/droog 1400W 30L niet direct paste op de stofafzuiging van de zaagtafel. Een meegeleverde adapter zou daarom een mooie aanvulling zijn geweest. Al met al een krachtige en nauwkeurige zaagtafel waar ik veel plezier van verwacht te hebben.

geweldige service

De koffer van mijn 42-delige set luchtgereedschap was tijdens het inpakken/verzenden open gegaan en er ontbraken een aantal doppen voor het luchtgereedschap. Foto gemaakt en opgestuurd. HBM kon artikelen niet naleveren en leverde binnen 2 dagen een nieuwe (complete) koffer! TOP service.

Super snelle levering van topproducten

Al meermaals een bestelling gedaan bij HBM. Altijd een snelle en goede verzending en erg tevreden over de producten. Ook is de website overzichtelijk en er is meer dan genoeg keuze. Tot snel!

HBM Het Beste Machine verkooppunt! :)

Nee echt, serieus, kwaliteit en prijs verhouding goed op orde. Afhaalservice is top, je mag zelfs een karretje lenen en soms wordt het zelfs thuisbezorgd.

Alle producten zijn in 2 parten geleverd en alles is op tijd geleverd

HBM hebben mijn bestelde producten snel en goed geleverd. Er zijn gelukkig geen retour zendingen. Ga zo door.

Grote Esch 1010

2841MJ Moordrecht