Laden reviews...
2.303 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reviews positief met snelle levertijden en kwaliteitsvol materiaal. Klanten waarderen de prijs-kwaliteit verhouding en de betrouwbaarheid van de service. Sommige reviews melden beschadigde dozen of levertijdproblemen, maar dit zijn uitzonderingen.
Mijn set makita machines werden zeer snel geleverd (België) en zowel de beschrijving van alle toestellen als de kwaliteit hiervan zijn top.
Jonas
België Oost-Vlaanderen
mooi afgewerkt gereedschap met het eigen logo op het gereedschap . Voor de thuis klusser een compleet pakket om veel mee te doen. Een aanrader voor de beginner of als cadeau te doen. Ben er tevreden mee. Ook nog apart rubberen hamer erbij besteld die mag je vast houden is niet mis.
John
Maastricht
Zeer snelle levering en super kwaliteit gereedschap. Heel erg blij mee!
Daan
Obbicht
Kwaliteits materiaal voor een scherpe prijs. Supersnel in huis. Goed bezig.
Fred Macaij
Utrecht
De werkbank voldoet zeker aan de verwachting. Perfect verpakt, duidelijke handleiding voor het monteren. Stevig en mooi product met een ruime lade.
Karl
Rotterdam
Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Veel plezier en graag tot de volgende keer!
Team HBM Machines.
Meerdere keren gereedschap gekocht voor mijn motor,en zeer tevreden.
Cor
Bergen op Zoom
Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je al meerdere keren gereedschap voor je motor bij ons hebt gekocht en zo tevreden bent. Veel sleutelplezier en graag tot een volgende keer!
Team HBM Machines
Snelle levering. Ziet er solide uit Nog niet gebruikt Net binnen gekregen.
Theo
Joure
Duidelijke website, groot assortiment netjes en snel àlles geleverd.
Leo Hendrikx
Maasbracht
Zending was snel geleverd!
Kees Tinke
SPRUNDEL
Werk goed en makelijk
Peter
Pesse
Na het bestellen waren de boren snel geleverd. diamant is van goede kwaliteit, je kan gerust een keer door ijzer boren. gaan lang mee en slijten niet snel. goede aankoop!
B
Een nieuwe zaag voor mijn drycutter besteld. En hij zaagt weer als een beest
Ton
Megen
Voor (het klussen aan) mijn motor een hoop gereedschap kunnen aanschaffen. Los van dat ze goedkoper zijn dan de gemiddelde bouwmarkt is de klantenservice en het personeel in de winkel zelf geduldig (wat bij mij wel noodzakelijk is) en bekwaam. Als ik weet moet gaan klussen, wat het ook moge zijn en ik heb gereedschap nodig kom ik wel eerst bij HBM snuffelen :)
Jeroen
Delft
Ik heb een werkbank gekocht het is een prima product goede gebruiksaanwijzing er bij geleverd dus kan je hem gemakkelijk in elkaar zetten ik besteld al mijn gereedschap bij HBN Machines ze hebben allemaal goede producten
Huib
Alblasserdam
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Snel thuis bezorgd. Ze hebben leuke producten voor hobby en semi-professioneel. Niet alles is top maar dat weet je is de prijs ook naar. Maar ik ben tot nu toe tevreden.
Rob
Nijmegen
Ik koop graag bij HBM machines. Een breed assortiment gereedschap voor een uiterst vriendelijk prijs. Zo wordt het nog eens leuk om professioneel gereedschap aan te schaffen.
Alfons
Udenhout
Voor een relatief lage prijs is het echt een heel degelijk apparaat. Vooral voor kleine klussen en hobby projecten. Zeer tevreden mee!!
Robin
Eindhoven
Beschadige gereedschapksr bezorgd Krijg gelijk een nieuwe opgestuurd
Diego
Elst ut
Prettige ervaring, netjes en vlotte afhandeling, Geen zorgen alleen maar fun!!
Chris
Amersfoort
Snelle service en goede spullen voor een goed bedrag
mathijs de clippelaar
Soest
het is een hele zware gevulde kast, en dan moet je de wielen er zelf onder bouwen. dat stond nergens vermeld.
rene
Leerdam
het artikel werd snel geleverd en is van heel goede kwaliteit had het eerder moeten kopen.
marcel
Rotterdam
Ziet er goed uit en was snel binnen
Nathalie
Emmen
Door de snelle levering kan ik mijn voorraad bij vullen voor het op is, op tijd bestellen is ook handig.
Albert
Heijningen
Veel goede producten voor een redelijke prijs.
Hans
Wijk Bij Duurstede