Geweldige Service naverkoop

Uit ervaring merk ik op dat de naverkoop top is indien er een issue is. alsook het uitgebreid gamma van degelijke materialen brengt me steeds in verleiding binnen te springen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima producten en uit voorraad geleverd

2 kleine pijpensnijders besteld die erg voordelig waren , prima kwaliteit en goed te gebruiken in kleine ruimtes. Als ik weer "speciaal" gereedschap of een mooie set wil zal ik zeker weer bij HBM Bestellen

Prijs kwaliteit verhouding is top

Eenvoudig zoeken op de site, snelle levering en top product. Kortom niets aan te merken.

Allen pech dat de volgende dag 20 % korting zit op de 19 liter low noise compressor

Correcte levering van een niet beschadigd pakket.

De levering gebeurde sneller dan verwacht (feestdagen) en door een uiterst vriendelijke chauffeur. Het materiaal was zoals verwacht (en zonder schade) en zeer goed ingepakt ! M.a.w. erg tevreden.

Emballage très soigné, équilibreuse de roue efficace et de bonne qualité

J'ai commandé sur le site HBM une équilibreuse de roues. Malgré les jours fériés dus au fêtes de fin d'année, la livraison a été rapide. J'ai été très agréablement surpris par la qualité de l'emballage de la machine qui est fixée sur une palette et protégée par une caisse en bois. Le tout est maintenu par des sangles. Rien à dire, c'est très sérieux! D'ailleurs le transporteur MAZET m'a indiqué que c'était toujours ainsi avec HBM. Aucune surprise au déballage, tout est bien maintenu et protégé. Le seul bémol, c'est la notice d'utilisation qui n'est pas assez précise et claire à mon goût mais j'ai tout de même réussi à prendre en main cette équilibreuse assez facilement. Je recommanderai avec plaisir chez HBM Jean-Philippe

Solide Werkbank – Top Service, aber kleine Mängel bei der Vollständigkeit

Die Werkbank ist stabil und ordentlich verarbeitet. Einziger Kritikpunkt: Die Schlüssel für den Aufbau haben bei der Lieferung gefehlt. Der telefonische Support war jedoch klasse – freundlich und hilfsbereit. Die Schlüssel wurden schnell nachgeschickt. Wegen der fehlenden Teile gibt es einen Punkt Abzug, ansonsten bin ich mit dem Produkt sehr zufrieden.

Werkplaats

Onze werkplaats is weer professioneel ingericht door HBM !

Super snelle service en levering.

Bij HBM wordt ik elke keer weer goed en vriendelijk geholpen. Advies is goed en bij bestelling is de levering snel.

Eine echt klasse Werkbank!

Die Werkbank hält was HBM verspricht. Kompakt, stabil und funktionell. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Professionalisme et sens du service

Des produits bien positionnés en terme de prix et de qualité. Le service rendu en terme de catalogue produits, de livraison et de SAV est vraiment excellent.

Sehr angenehm überrascht

Ich bin sehr zufrieden mit HBM Machines! Die Maschinen sind von höchster Qualität, äußerst zuverlässig und leistungsstark. Besonders beeindruckt mich die innovative Technik und die präzise Verarbeitung, die einen reibungslosen und effizienten Arbeitsablauf ermöglicht. Der Kundenservice ist zudem hervorragend – freundlich, kompetent und jederzeit hilfsbereit. Ich kann HBM Machines uneingeschränkt weiterempfehlen und freue mich auf eine weiterhin erfolgreiche Zusammenarbeit!

Zeertevreden klantenservice super topp

Mijn eerste x aankoop gedaan en zeer tevreden en klant vriendelijk en zeer hulpzaam echt een top aan rade

Tevreden

Het apparaatje doen wat hij moet doen. Vriendelijk geprijsd en snel geleverd.

Parfait

Fonctionne parfaitement et répond à toute mes attentes vraiment top

Subliem

Zeer snel geleverd en prijs zeer aangenaam. Product voldoet aan de verwachtingen. Verpakking zeer robuust. Voorbeeld voor andere leveranciers.

4 ontvochtigers gekocht en 2 ervan continu storing

Ik heb 4 ruimte ontvochtigers gekocht van HBM maar vanaf het begin vallen er 2 van de 4 steeds na verloop van tijd zelf uit terwijl de andere 2 het keurig blijven doen. Gebeld met HBM en zou door gezet worden naar de afdeling klachten afhankelijk, krijg vragen en suggesties via de mail maar dit duurt dusdanig lang dat ik toch weer gebeld hebt. Zou terug worden gebeld maar tot op heden nog niks vernomen.

Bellissimo set

Molto meglio di quello che mi aspettavo per questo prezzo. Attrezzi di fascia media e kit completo. La rifinitura in carbonio e la scritta della misura di ogni inserto veramente eccellente. Consigliatissimo.

• Ci consiglieresti? Si

Snel geleverd, mooie machines

Ik heb al meer van die HBM huismerk 20v accu machines. Gewoon goeie machines voor niet teveel geld en lekker snel geleverd. Top!

AUCUNE REPONCE

JAI DEMANDER PLUSIEUR FOI LE NOM DU TRANSPORTEUR AUCUNE REPONCE RESULTAT ON NE CES MEME PAS LE JOUR OU ON SERA LIVRER JAI DU APPELER MOI MEME POUR LA MACHINE A PNEU ET LA POUR LEQUILIBREUSE PAREIL CA RECOMANCE PAS SERIEUX

• Nous recommanderiez-vous? Non

Menuisier de plus de 40 ans

ayant acheter une scie à onglet, je cherchait à me procurer un chariot et support intégrer ayant regarder sur plusieurs sites il apparait que le meilleurs compromis que j'ai trouver est celui de HBM Machines car le produit à un tarif défiant toutes concurrence, de plus le produit est pratiquement entièrement monté donc cela correspond à 100 % à mon besoin je recommande vivement la société HBM Machine dommage que je ne la connaisse pas avant sinon j'aurai acheter ma scie à onglet chez eux...

Helaas verkeerde product afgeleverd maar zonder probleem weer retour gestuurd en geld terug ontvangen.

Meerdere producten besteld en geleverd door HBM

Ik heb diverse producten besteld in de drukke weken van december. Ze zijn toch geleverd en ruim op tijd. Eén product is uit de HBM asortiment gehaald en ik heb het geld snel weer terug mogen ontvangen. Chappo HBM voor de levering. ps. HBM is een snoepwinkel voor volwassenen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit is bij HBM prima in evenwicht. Producten zijn ook snel geleverd.

Levering volgens afspraak

Bestelling geplaatst en levering volgens afspraak.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ