ik ben altijd tevreden

koop altijd bij HBM goed stukje gereedschap voor een lage prijs raad het iedereen aan ik ben tevreden

Schandalig!

Teleurstellende service! Blijf weg bij HBM! Ik kocht een werkbank bij HBM, maar bij installatie bleek de verf slecht te hechten en op meerdere plekken af te bladderen. HBM bood slechts een tegoedbon van €15 aan en weigerde verder actie te ondernemen. Op mijn bezwaar kreeg ik geen reactie meer. Dit is volstrekt onacceptabel en een duidelijke ondermijning van de wettelijke garantie. Blijf weg bij deze winkel!

Kwalitatief gereedschap voor een toegankelijke prijs

Luchtgereedschap met 20 meter slang gekocht voor nog geen 70 euro. Elke keer blijf ik mij verbazen over de kwaliteit prijs verhouding bij HBM. Ik ben weer dik tevreden!

Geweldig winkel & website

Ik heb tot nog toe alleen maar positieve ervaringen met het bestellen van gereedschappen bij HBM Ze hebben ruime keuze en leveren zeer vlot in goede verpakking.

Goede gereedschap voor de scherpe prijs

Het werkt prima, voor mijn thuis gebruik meer dan voldoende. ik ben heel tevreden met mijn HBM 10 Ton uitdeukset / schadeherstelset.

Large choix de produits avec un bon rapport qualité-prix

Livraison rapide

Très Déçu

Commande passée le 10 décembre 2025, pas de nouvelles depuis,100 euros de frais de ports en pensant que ce serait rapide,je ne sais pas comment ils s'organisent,mais je ne suis pas le seul apparemment à etre dans ce cas, pas sérieux du tout.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd goede levertermijn en goede producten en prijzen en veel keuze in materialen.

Très mauvaise expérience

Achat effectué le 22/11/2025 et à ce jour mon article n’est toujours pas arrivé, alors qu’ils indiquent une livraison sous 2 à 4 jours ouvrables. Il faut passer 3 ou 4 appels pour avoir quelqu’un qui décroche, après un bref échange, on vous dit que le transporteur va prendre contact avec vous et que vous serez livré 1 à 2 jours après, on vous dit aussi qu’on va contacter le transporteur pour en savoir plus et vous tenir au courant, sauf que là toujours pas de prise de contact de la part du transporteur et pas de nouvelle de la société HBM pour m’indiquer un délai.

Chinese kwaliteit

Ik had onderstaande binnenlagerset gekocht : https://www.hbm-machines.com/be-nl/p/hbm-17-delige-binnenlagertrekkerset-8-58-mm Eerlijk gezegd, voor 69.99EUR is dit een schande. Dit is gewoon ali-express kwaliteit ( je vind deze zelfde set meteen daar) en is echt waardeloos. Geen ENKELE lager kunnen trekken, zelfs degene zonder nauwe passing. Vanaf je de bekken optrekt en begint op te spannen, komen deze meteen terug naar binnen en schieten ze los. Zelfs met de hand kan je deze er zo terug uit trekken, omdat het systeem waardeloos is. Stop met zo'n lage kwaliteit te verkopen, want het doet jullie geen eer aan. Heb nog anderhalve ster gegeven, omdat ik het in het verleden er gelukkig wel nog degelijk materiaal heb kunnen bestellen.

Motorheftafel stevig en werkt goed

Alles goed geregeld via HBM Vriendelijke bediening van de magazijniers

really good experience

perfect service, great products

Jammer

Jammer borging moeten aanpassen en beschrijving was erg slecht 3 stuks waren erbij maar hoe hij in elkaar moest gezet worden niet

SAV A FUIRE

3 relances et aucune réponse. J'ai reçu une servante d'atelier ( article 9404 ) le 3 décembre. La servante est inutilisable, tiroir enfoncée et bloqué, structure extérieur et plateau supérieur endommagé. A ce jour aucun retour malgré plusieurs tickets ouvert...... Je suis dégouté.......

Zeer tevreden in alles!

Altijd correct en snel geleverd! Zeer tevreden!

Ottima Azienda

Ho avuto un problema con due denti staccati di una lama, l’azienda ha spedito subito una lama di ricambio .. ottimo servizio , risposta immediata e piena soddisfazione.. Complimenti

• Ci consiglieresti? Si

Werkt heel goed

Zeer snelle levering.

Teleurstellend

Na opbouwen hakselaar, blijkt brandstofslang niet aangesloten en gescheurd. Met als gevolg overal brandstof. Nu wachten op hulp van HBM.

Artikel wie beschrieben, schnelle Lieferung.

Artikel wurde wie bestellt geliefert. Sehr schnelle Bearbeitung der Bestellung und Versand. Werde gerne wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles in 1 winkel

Heb mijn werkplaats inrichting weer aardig vernieuwd en opgewaardeerd met producten van HBM, alles voor een schappelijke prijs

Absolute Zufriedenheit

Ein sehr tolles Produkt, hochwertige Ausführung, meiner Meinung nach. Eine reibungslose Kaufabwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima warmtekanon, nette prijs, snelle levering

Warmtekanon van 30kW gekocht via de webshop voor het verwarmen van de verbouwde stal van onze woonboerderij. Kreeg ook nog welkomstkorting. Doet het geweldig op gewone propaangasfles. Snelle check-out en levering, dus niets dan lof over de kwaliteit en levering!

Prijzen zijn goed en kwaliteit is excellent! Zeer tevreden van HBM Machines, alles wat ik tot nu toe over de jaren heb besteld is sterk materiaal, zal even lang meegaan als mijzelf en generaties achter mij. Order en levering goed, snel en altijd tiptop in orde je krijgt wat je bestelt. Kan niet beter! Heel tevreden van HBM machines 11/10 kan het zeker aanraden om te bestellen aan anderen en heb het al aangeraden aan familie en vrienden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Betrouwbare winkel met goed assortiment

Heb al veel producten gekocht, waarbij altijd alles goed ging.

Super product en direct geleverd

Was al een tijdje aan het zoeken naar elektrische fietslift. Uiteindelijk deze aangeschaft bij HBM. Een dag later geleverd, zelf geplaatst. Nog geen seconde spijt van. Het onderhouden van de fiets is hiermee een fluitje van een cent. Kan het iedereen aanraden.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ