Super tevreden over de producten en vooral over de service

Na bestelling van werkplaatsinrichting kasten etc alles vrij snel netjes geleverd fijn op de hoogte gehouden over de levering.. Helaas bij uitpakken een defect geconstateerd wat vervolgens zonder al te veel moeite heel netjes werdt opgelost door HBM. Een volgende keer zal ik hier weer bestellen.. Zeker aan te raden

Not trusted and disappointed!

I have ordered two industrial foams. However, when I received the package there was only one inside the box. I sent several emails but no reply! Apparently, they deliver what they want and not what you ordered! Not happy with their service. Order number: CT-C778816

• Would you recommend us? No

High Grade Service “Uitstekende service en klantvriendelijke oplossing”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Ik heb bij HBM een machine besteld die helaas beschadigd aankwam. Dat was natuurlijk vervelend, maar de manier waarop dit is opgelost verdient echt een compliment. Zonder moeilijk doen kreeg ik direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Wat ik bijzonder waardeer, is dat de beschadigde machine niet retour hoefde, en deze ga doneren. Al met al klantvriendelijk en een duurzaam en sociaal verantwoorde uitkomst. De communicatie met de klantenservice verliep snel, vriendelijk en duidelijk. Kortom: een bedrijf dat echt meedenkt en waarbij je merkt dat klanttevredenheid voorop staat.”

Toujours satisfait

Je suis toujours satisfait de ce que je commande. J'ai déjà passé une bonne dizaine de commande, beaucoup de pinces étaux, des servantes, des serre-joint, des marteaux, masque de soudure, scie à ruban ... Toujours satisfait de la livraison et de la qualité des produits. Rapport qualité-prix très bon ! J'hésite à acheter un poste à souder tig ac-dc, leur gamme a l'air très qualitative.

livraison très rapide

Matériel conforme, livraison très rapide. Merci.

gemakkelijk bestellen en snelle levering

ervaring met hbm is goed, product niet duur snelle levering. fijn contact over orders en producten.

Absoluut top service

Op woensdag bestel ik verschillende producten van klein tot groot en zwaar. Alles op voorraad, zelfde dag nog klaargemaakt en verzonden. Vrijdag alles binnen, keurig verpakt en alles zoals op de site beschreven. HBM is mijn go to site voor alles om te klussen. Gebruiks en verbruiksartikelen alles op 1 site bij elkaar met super service en snelle levering.

Snel verzonden en prima producten

HBM heeft een enorme collectie aan gereedschappen, een echte snoepwinkel voor iedereen die houdt mooie dingen maken. De enige verbe****** welke ze eens door zouden kunnen voeren is het 'gratis' verzenden toepassen. De producten zijn echt prima. Veel daarvan gebruik ik al jaren heel intensief, zowel in de automotive als houtbewerking. Heel fijn!

Al jaren klant

Prima ervaringen met deze partij, leuk dat hersenlooz ambasadeur is.

Afspraak niet nagekomen

Muurzaag aangeschaft, deze moet gekoeld worden met water en er moet een waterzuiger op aangesloten worden. Beiden was niet mogelijk. Telefonisch contact gehad hierover en het probleem met de watertoevoer was bekend bij hun. Er is een andere aansluiting in ontwikkeling om het simpel met een gardena koppeling te realiseren en moest het daar mee doen. Toen over de aansluiting van de waterzuiger gevraagd en ik zou hierover binnen 1 uur na ons gesprek bericht ontvangen per email. Ook dit is niet gebeurd. Al met al niet professioneel en erg klant onvriendelijk.

Prima gereedschap!

Hbm levert snel en heeft prima gereedschap voor een heel schappelijk prijsje. Heb veel van hen bestelt in de loop van de jaren en ben altijd tevreden geweest. 5* is het niet, maar dat verwacht ik ook niet van zo'n lage prijs. Bedankt HBM!

Product ontvangen zoals op de website

Schaarvetspuit besteld, kreeg precies wat in de beschrijving op de website staat. Zo hoort het. Kwaliteit product is goed.

Snel en correct geleverd.

Er zou binnen 2 werkdagen geleverd worden. Zou m.i. dan maandag worden. Werd toch l op zaterdag bezorgd.

Sneller geleverd dan aangegeven, product is top

Sneller geleverd dan aangegeven. Vergelijkbare ontvochtigers zijn veel duurder bij andere partijen. Ze werken prima naar behoren. Erg blij mee!

Super bedrijf!

Super service, snelle leveringen en kwaliteit spullen!

Envoie rapide prix correct

Envoie rapide prix correct

Super service + gemakkelijke site

Altijd gemakkelijk de spullen te vinden op de site en daarna ook te bestellen.

goed product , minder enthousiast over de vraag achteraf

Ik heb al vaak en veel gekocht bij HBM. Meestal tot volle tevredenheid. Nu heb ik een startbooster gekocht , mooi, goed product, Alleen kwam ik er achter dat de 230 V stopcontacten een andere aansluiting hebben dan de standaard stekkers hier in Nederland. Vraag voorgelegd aan helpdesk , antwoord "daar past een Europese schuko stekker in" , daar heb je weinig aan , want dan werkt de aarde functie niet op de toegepaste contactdoos op de startbooster. Tevens gevraagd af er standaard adapters zijn , maar daar is niet op geantwoord.

Perfekt - sehr stabil und hochwertig.

Der Werkzeugtrolley wurde zügig geliefert und die Einzelteile waren hervorragend verpackt (sogar mit Kantenschutz aus Kunststoff). Der Zusammenbau gestaltete sich einfach und schnell. Der Werkzeugtrolley ist aus stabilem Blech und mit stabilen Rollen. Die Platzaufteilung für Werkzeug oder anderes ist super übersichtlich. Ich habe die untere und obere Lade mit einer 8 mm starken Mehrzweckgummimatte von Aurora (Bauhaus.at - https://www.bauhaus.at/gummimatten/gummimatte/p/21788264) ausgelegt, um die Oberfläche zu schützen. Ich kann den Werkzeugtrolley und HBM Machines auf jeden Fall weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede ervaring

Snelle levering, de machine doet goed waarvoor deze is gekocht. Zeer tevreden. Eėn klein minpuntje, de 3 bevestiging schroefjes om het beschermkapje te monteren waren niet mee geleverd. Voor mij geen probleem maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen bevestigingsmaterialen heeft liggen. Puntje voor aandacht!

Degelijk produkt en snel geleverd

Makkelijke site Hele scherpe prijs Degelijk en snel geleverd

Duidelijke site snelle levering

De site is duidelijk de bestelling gaat vlot. Daarna met dag of 3 in huis en voldoet naar verwachting.

Goede levering en gereedschappen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De veer schiet los...

Bij eerste gebruik schoot de veer uit de trommel, Het plastic om de trommel vast te houden - loszittend rond het meedraaiende deel van het eigenlijke hanvat - werd zo stevig tegen de ronddraaiende trommel geduwd dat die vast kwam te zitten, waarmee het apparaat niet meer (goed) bruikbaar is. Het apparaat is niet duur, maar zelfs dat is het niet waard. Misschien enkel voor voorzichtig handmatig gebruik, zonder boorkop te gebruiken? Maar dat stond er niet bij. Er is ook goed nieuws. De verzending was sneller dan verwacht. Na twee dagen in huis.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ