Helemaal goed!

Helemaal blij mee; top snelheid van levering. Uitstekende prijs en goede kwaliteit.

Fantastico

Penso il miglior sito per acquistare attrezzi! Assolutamente consigliato per qualità prezzo.

Impeccable

Toujours livré rapidement. Outillage de qualité et toujours conforme à la description. Jamais déçu de mes commandes. Durable dans le temps

Bien dans l'ensemble

Problème avec la mini polisseuse qui se bloque sinon le reste est ok bonne qualité

excellente.

materiels bien recu, dans les temps et correspondant parfaitement. La qualité es bien presente.

Table roulante noire

Délai de réception cours, conforme au descriptif, le montage est simple mais demande 1 heure. Correspond bien à mon attente, prix trés attractif pour ce modèle noir, alors que je préférais le modèle rouge (30% plus cher) je vais lui faire du covering rouge...

Super Qualität und Preis/Leistung passt

Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles hervorragend. Ebenfalls der Support und die Hotline helfen egal bei welchem Problem zur vollen Zufriedenheit. Ich kann HBM Machines nur empfehlen und werde wieder mal dort einkaufen.

Qualité des produits et rapidité de livraison

J'ai passé deux commandes, arrivées très rapidement. Bluffé par la qualité notamment la clé dynamométrique

Très bon produit prix très intéressant

Très professionnel suivi de commande gestion au top.

Mooi snoepwinkel!

Ik heb mijn bestelling "Online" besteld en deze in de winkel opgehaald. De winkel is mooi en overzichtelijk gesorteerd. Ik heb extra produkten gekocht.

Satisfaction

C'est la 2ème fois que nous commandons sur se site, 1ère fois pour une machine à pneus et la seconde fois pour un pont élévateur, ainsi que des plus petits outils, surpresseur d'air, appareil à amortisseur et un à soufflet. Nous sommes très content de nos achat, emballage, livraison, nickel. Nous recommandons se site sans problème.

Envoie rapide et soigné. Rapport/qualité prix au top.

Une simple commande, très bien traité. C'est pro.

De aankoop van de hakselaar - houtversnipperaar is een succes. Het doet wat is beloofd.

Professionele firma een bijkomende vraag werd goed beantwoord en is ook telefonisch te bereiken. Een opsteker.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het was een actie week bij HBM en toen heb ik de HBM metaaldraaibank 210 x 400 vario en o.a een HBM 11 Delige Widia Beitelsets ontvangen als gift voor gedane werkzaamheden voor een stichting. Na installatie van de machine begonnen met het maken van een mini stoommachientje uit messing, aluminium en een oude as van een kruiwagen. Geen ervaring met draaibanken, nog maar twee weken bezig met deze draaibank en ik heb nog een hele mooie lange leerweg te gaan. Maar met deze HBM vario 210 geen enkel probleem en het resultaat tot dusver is geweldig. Uiterst precies. Ik ben uitermate tevreden en een aanrader, ook voor een novice.

Weggeblazen door goede service

Bladblazer op benzine gekocht snelle levering goed advies ,kortom weggeblazen door goede service.

ouderwets goed

Heerlijke ouderwetse vriendelijkheid. Personeel is zeer geduldig en attent ondanks de grote drukte in de winkel. Het voelt als in een oase om zo geholpen te worden. Producten zijn goed en de service is nog beter dan goed. Kortom een gevoel van thuiskomen.

Aangenaam verrast

Ik ben reeds lang klant bij BHM, en altijd tevreden over de aankopen die ik deed. Steeds goede kwaliteit. Ook al een paar keer vanuit België naar de winkel geweest met vrienden (dezelfde hobby’s). Altijd fijn om nieuwe machines en materiaal te leren kennen, wat bijdraagt aan kwaliteit van het te leveren werk of eindresultaat. Topwinkel!

Professioneel in alle opzichten

Tijdens de ‘Black November Deals’ de 17-delige werkbank/kasten gekocht, voor een prijs die zelfs zonder deze korting veel lager was dan bij alle andere aanbieders. Ook de verzendkosten (500 kilo pallet naar Texel) vielen hierdoor mee. Supereenvoudig in elkaar te zetten, let er wel op dat er ook kastjes en andere materialen in de grotere objecten verpakt zitten! Oerstevig, mooi dubbel houten werkblad, en alle kasten zijn aan elkaar te schroeven, dus zeer stabiel. Verder een duidelijke stapsgewijze beschrijving. Dus nu van een puinhoop van een schuur een superopgeruimde werkplaats met meer dan voldoende ruimte voor al het gereedschap en alles wat je verder kwijt wil. De bijgeleverde stopcontacten (ook voor opladen telefoon etc) en de luchtaansluiting maken het geheel professioneel en compleet. En als bonus - ook nog mijn favoriete kleuren!

Niet goed deze keer

Geen goed materiaal geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geweldig dat het tijdig binnen is

Erg blij mee dat het snel binnen is. Ondanks de drukke november maand. Dankje wel. Voor gebruik is het nog te kort om er iets zinnigs over te zeggen.

expérience au top

RAS sur la qualité des produits, les délais, et les tarifs sont très intéressant.

Einfach Spitzenklasse!

Ich habe einen Plattenwagen bestellt, dieser wurde sehr schnell geliefert und sprengt alle Erwartungen, TOP Qualität und Mega Preiswert. Vielen Dank, Ihr ProfessorHolz.de

Fantastische winkel met heel veel voorraad en een goede kwaliteit

Hier winkel ik graag

Aanbevolen qua levering en topprijzen

Alleen maar positief! verzorgde levering en prijs kwaliteit is erg goed. Zeer tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Poor Customer Service Experience - Mauvaise expérience avec le Service client - Schlechte Erfahrung

As a potential new customer of HBM Machines, I was quite disappointed with my experience with their customer service. I asked if a small commercial gesture could be made to help me finalize my first order - but by the time I received a reply, the discount shown in my cart had disappeared, and no flexibility was offered despite the situation. The response I received felt very generic, with no real consideration for my context or my intention to start a customer relationship on the right foot. A pity, especially for a first experience. Nouveau potentiel client chez HBM Machines, j’ai été assez déçu par mon expérience avec le service client. J’avais sollicité un petit geste commercial pour finaliser ma première commande - le temps d’obtenir une réponse, la réduction affichée sur le detail de ma commande dans mon panier avait disparu, et aucune flexibilité n’a été proposée malgré la situation. La réponse reçue était très standard, sans réelle prise en compte de mon contexte ni de ma volonté de débuter une relation client sur de bonnes bases. Dommage, surtout pour une première expérience. Als potenzieller neuer Kunde von HBM Machines war ich von meiner Erfahrung mit dem Kundenservice ziemlich enttäuscht. Ich hatte um eine kleine kommerzielle Geste gebeten, um meine erste Bestellung abzuschließen – doch bis ich eine Antwort erhielt, war der in meinem Warenkorb angezeigte Rabatt verschwunden, und trotz dieser Situation wurde keinerlei Flexibilität gezeigt. Die erhaltene Antwort wirkte sehr standardisiert, ohne wirkliche Berücksichtigung meines Kontexts oder meines Wunsches, die Kundenbeziehung auf einer positiven Grundlage zu beginnen. Schade, besonders für eine erste Erfahrung.

• Nous recommanderiez-vous? Non

1010 Grote Esch