Ik heb hier al meerdere malen spullen besteld. Ik ben super blij met de levering en nalevering. Gezien er ooit een fabrieksfout in een machine heeft gezeten en ik benaderd ben door hbm om hem eventueel in te ruilen voor een andere. Dat noem ik nou eens service’s!

Werkt prima!

Gewoon goed! Hoef hiervoor geen dure festool!

Altijd goede producten voor een leuke prijs

Al vele producten gekocht bij HBM Machines en altijd naar tevredenheid. Service kan ik niets over zeggen omdat ik dat nog nooit nodig heb gehad. Leveringen zijn altijd prima en snel genoeg.

Top en niet te duur !

Groot assortiment, niet duur en snel geleverd kortom TOP !

Très bon site

Très satisfait de la qualité du matériel et de la rapidité de la livraison

prima leverancier

Wij kopen al jaren bij HBM en ben altijd zeer tevreden over de levertijden en de kwaliteit van de producten, kortom, een goede en betrouwbare leverancier.

Snelle levering, kwalitatief goede spullen, nette prijzen.

Duidelijke en overzichtelijke website, met veel keus. Bestellen gaat simpel en snel. Gebruik redelijk veel gereedschap, wat ik bestel bevalt goed.

Preis-Leistung stimmt!

Ich habe eine Poliermaschine gesucht, die genügend Leistung hat, um Motorradmotoren, Gehäuse, Aluminiumdeckel einem Hochglanz verleihen können. Diese Maschine von HBM ist perfekte dafür geeignet. Innerhalb nur weniger Tage ist mir diese Maschine zugeschickt worden, ich habe sie ausgepackt und sofort losgelegt Teile zu polieren. Insgesamt macht diese Poliermaschine einen sehr wertigen Eindruck und läuft auch sehr schwingungs- und geräuscharm. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist absolut OK!

Mooi prijs/ kwaliteit

Prima stofzuiger, maakt wat meer herrie als die ik thuis gebruik maar is ook voor in de opslag. Zuigt goed. Opbergstukken kun je makkelijk kwijt. De kabel is wat kort. In vergelijking met andere merken prima prijs

Hele goede service

Mijn bestelling was incompleet. Telefonisch contact opgenomen en foto gestuurd. Probleem werd direct opgelost. Service afdeling stuurde binnen twee dagen een compleet nieuw set. Zonder extra kosten.

J'en suis satisfait.

Acheté dans l'urgence, un prix compétitif, une qualité acceptable, je recommande cette achat.

Topkwaliteit waar je lang plezier van hebt en betaalbaar

Al veel besteld in de jaren zonder gedoe of mankementen kwaliteit waar je wat mee kan

Het enige wat heeft gewerkt.

Om het jaar ongeveer heb ik een verstopte gootsteen in de keuken. Talloze oplossers geprobeerd, baksoda, azijn en ontstoppingsveren maar niets werkte. De ontstoppingsveren kreeg ik niet door de smalle bochten heen. De HBM ontstoppingsveer al draaiend echter wel. De verstopping was meteen weg. Topaankoop.

Schnell u. unkompliziert

Alles prima

Gute Maschine zu einem fairen Preis

Solide Schleifmaschine Fairer Preis Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Commande traitée et envoyée très rapidement. Le matériel reçu correspond parfaitement à ce qui est décrit. Encore merci

Arrivée à temps

Bon rapport qualité prix

Bon matériel et livraison rapide

Très bon tarifs. Bon matériel et livraison rapide. Je recommande !

Wie immer! Hat alles hervoragend funktioniert. Wir sind und bleiben Wiederholungstäter

Vom Bestellvorgang, über Bezahlung und zur Lieferung hat alles wie immer sehr gut funktioniert.

Bon rapport qualite prix

Commande d'equipements d'atelier. Livraison rapide et bien emballee. Une notice de montage pour certains produits serait bienvenue ( murs porte outils/ armoires)

Sjiek, degelijk en handig werkplaats meubel

Werkplaats meubel gekocht met extra spoelbak en bovenkast. Makkelijk in elkaar te zetten. Degelijk meubel met degelijke werkblad. Handig in gebruik. Alles overzichtelijk op te ruimen. Zelf stopcontacten laten aanleggen. Hiervoor zijn mooi eeen voorzieningen in de achterwand. Spoelbak is lekker groot met ingebouwd zeeppompje. Zeker een aanrader. Bezoekers zijn jaloers.

Bonne qualité

Colis reçu dans les temps et en bon état, bien emballé. Produits correspondants à mes attentes

TOP TOP TOP

Ik heb al talloze machines en materialen gekocht en ik ben steeds correct gediend geweest! Als ik iets nodig heb weet ik HBM te vinden! GRT Stephen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Produit efficace et à prix compétitif

Aspirateur de type "industriel" peu coûteux utilisé dans un millieu très fortement poussiéreux avec débris de plâtres et petits gravats. Matériel efficace donc le seul point faible relevé pour l'instant est la tendance à l'écrasement, en rotation, du tuyau d'aspiration, lors de l'utilisation. Il faut être attentif à ce problème.

Réactif et matériel de bonne qualité

Nous n'avons jamais eu de problèmes non solutionnés avec HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ