C'est la 1ère fois que je commande sur ce site et je suis totalement satisfait. Le pont élévateur ciseaux que j'ai commandé paraît robuste et de très bonnes qualités et surtout abordable par rapport à d'autres sites. De la prise de commande jusqu'à la livraison, le suivi est rigoureux. Les délais sont respectées. J'ai pu obtenir la notice en français sur simple demande sur le site HBM. Je recommande.
Bestellung war, wie immer einfach und Lieferung erfolgt trotz Weihnachtszeit in 4 Tagen. Gerne wieder!
Heb er al diverse artikelen gekocht en ben heel tevreden met de kwaliteit en prijs van mijn aankoop
Poco a poco, no el probado, faltaba manguera y pistola compresor aires, gracias .
I have ordered several machines from HBM and, honestly, I’m very pleased. The price–quality ratio is excellent. Overall, everything I’ve bought has pleasantly surprised me. Not only do they offer better performance than other machines at a similar price, but some can even compete with more expensive brands. So far I’m very happy, and it’s very likely that I’ll buy from HBM again.
Ik koop regelmatig gereedschap voor mezelf, maar meer nog voor mijn kleinzoon, die gek is op oude auto's en zelf een hele wekplaats heeft ingericht, voornamelijk met HBM materiaal. HBM levert gereedschap en materiaal van hoge kwaliteit voor een heel betaalbare prijs. Wij vertrouwen steeds op HBM voor de aankoop van gereedschap en zijn steeds goed bediend geweest. Uiterst tevreden dus.
Ich habe am 23.11.2025 eine Bestellung bei HBM aufgegeben und diese zwei Tage später storniert, da es im Rahmen der Blackweek-Deals einen großen Rabatt auf die gleichen Artikel gab. Ich habe angeboten die Bestellung auf den neuen Betrag (150€ günstiger) anzupassen, dem wurde nicht entsprochen, lediglich ein Gutschein über 50 € angeboten - daher also die Stornierung. Ich habe über Paypal rund 950 € vorab gezahlt. Nun ist der 18.12.2025 und bislang keine Rückerstattung erfolgt. Ich habe letzte Woche eine Mail mit Frist bis zum 16.12. geschrieben, keine Antwort, nichts. Nun ist zudem der Käuferschutz von Paypal eingeschaltet. Sollte die nächsten 5 Werktage nichts passieren, bringe ich den Fall bei der Polizei zur Anzeige. Unterirdisches Geschäftsgebaren, Finger weg!!!!
Het product beantwoord perfect aan de omschrijving en foto's op de website en wordt op korte termijn goed verpakt geleverd.
Commandé chez HBM pour une expédition entre 24 et 48 h ( ce qui est clairement un argument de vente quand on passe la commande) 1 semaine après toujours pas de livraison, j’appelle pour me faire rembourser et pouvoir acheter mon matériel ailleurs, on me confirme qu’on va me rembourser et le lendemain ma commande par en livraison et évidemment pas de remboursement. Je suis un professionnel et le délai était bien plus important que le prix, je ne commanderais plus sur ce site.
Bestelling ging makkelijk, levering precies vlg afsraak, producten waren goed ingepakt. Alles prima dus.
Ordinato carrello per carichi da 250 kg, arrivato come da descrizione e fotografie, anzi meglio e nei tempi stabiliti. L'abbiamo già utilizzato e funziona stra bene!!!! Ditta molto seria! Il nostro giudizio è altamente positivo! Grazie e buone feste!
Het is een hele mooie werkbank en leuk om inelkaar te zetten, maar : * losse bovenkast is te breed * geen losse ophanghaken te koop met een hart afstand van 15mm Product: KH13107 Hartafstand toevoegen aan website voor de achterwanden en ophanghaken.
Compressor werkt perfect, handig om te verplaatsen; doet wat hij moet doen
Bestelling gedaan, online afgerekend, afhaaldatum gekozen en vervolgens opgehaald. Product is de bekende kwaliteit (voldoende goed, prijs/kwaliteit is voortreffelijk)
Meerdere malen heb ik gereedschap en andere producten gekocht en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit ervan. Het is zit goed in elkaar, veel producten met duidelijke specificaties en het bestelproces is eenvoudig.
makkelijk te bestellen. snel verzonden goed verpakt in dubbele doos. makkelijk in elkaar te zetten en na een beetje afstellen gelijk uit de doos daarna snel een goede zaag resultaten echte zin in om hier dingen mee te maken
koop altijd bij HBM goed stukje gereedschap voor een lage prijs raad het iedereen aan ik ben tevreden
Teleurstellende service! Blijf weg bij HBM! Ik kocht een werkbank bij HBM, maar bij installatie bleek de verf slecht te hechten en op meerdere plekken af te bladderen. HBM bood slechts een tegoedbon van €15 aan en weigerde verder actie te ondernemen. Op mijn bezwaar kreeg ik geen reactie meer. Dit is volstrekt onacceptabel en een duidelijke ondermijning van de wettelijke garantie. Blijf weg bij deze winkel!
Hallo, Vervelend om te horen dat de verf op de werkbank afbladdert. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Wel zijn wij gebonden aan de regel dat een levering binnen 14 dagen na ontvangst gecontroleerd en eventuele zichtbare gebreken binnen die termijn gemeld moeten worden. Na die periode kunnen wij dit helaas niet meer verder in behandeling nemen. Team HBM Machines.
Luchtgereedschap met 20 meter slang gekocht voor nog geen 70 euro. Elke keer blijf ik mij verbazen over de kwaliteit prijs verhouding bij HBM. Ik ben weer dik tevreden!
Beide artikelen voldoen aan de verwachting Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Het werkt prima, voor mijn thuis gebruik meer dan voldoende. ik ben heel tevreden met mijn HBM 10 Ton uitdeukset / schadeherstelset.
Livraison rapide
Commande passée le 10 décembre 2025, pas de nouvelles depuis,100 euros de frais de ports en pensant que ce serait rapide,je ne sais pas comment ils s'organisent,mais je ne suis pas le seul apparemment à etre dans ce cas, pas sérieux du tout.
Bonjour, Nous voyons que votre commande sera livrée par Kennis Transport. Comptez un délai de livraison de 2 à 3 semaines, car nous sommes très occupés et il y a également l'affluence de Noël, veuillez nous en excuser. Team HBM Machines.
Altijd goede levertermijn en goede producten en prijzen en veel keuze in materialen.
Achat effectué le 22/11/2025 et à ce jour mon article n’est toujours pas arrivé, alors qu’ils indiquent une livraison sous 2 à 4 jours ouvrables. Il faut passer 3 ou 4 appels pour avoir quelqu’un qui décroche, après un bref échange, on vous dit que le transporteur va prendre contact avec vous et que vous serez livré 1 à 2 jours après, on vous dit aussi qu’on va contacter le transporteur pour en savoir plus et vous tenir au courant, sauf que là toujours pas de prise de contact de la part du transporteur et pas de nouvelle de la société HBM pour m’indiquer un délai.
Bonjour, Nous voyons que votre commande a été livrée par Kennis Transport. Nous étions très occupés en raison de l'affluence de Noël, veuillez nous en excuser. Team HBM Machines.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ