Très bien

Transaction rapide, produit qui semble de qualité à prix compétitif

Topkwaliteit, snelle levering en goede prijs

Ik heb al vele bestellingen bij HBM Machines gehad en eigenlijk steeds dezelfde topervaring. Snelle levering en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Dikke aanrader dus!

SUPER

Ben groot fan van de webshop van HBM, van zaagmachines tot compressor en klinknageltang.

super

we hadden jaren geleden een gevulde gereedschapwagen gekocht bij HBM, 1 seegerring tang kwijt en 1 doorslag kapot. Oook zochten we een aantal band profiel meters. Na 2 dagen de profielmeters in huis, 2 dagen GRATIS de tang en de doorslag. Dat is echt super service, waarvoor onze dank!! Piet

Super mooi product zeker zijn geld waard Top

Heel mooie werkbank besteld bij jullie wat een mooi product en degelijk materiaal mooi afgewerkt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en geweldige service

Materialen besteld maar er had wat gelekt tijdens transport. Mailtje gestuurd en direct antwoord met excuses, dat het opnieuw verstuurd werd en kon eerder bestelde gewoon behouden, prima service

Produits de qualité au prix compétitif

Sur recommandation d'une connaissance belge j'ai testé l'achat de produits chez HBM et je suis satisfait de la qualité à un prix défiant la concurrence.

Muy completa y excelente relación calidad-precio

Compramos una ingletadora HBM y la experiencia ha sido excelente desde el principio. El proceso de compra fue muy sencillo, la web funciona perfectamente y el pago se realizó sin problemas. Lo que más nos sorprendió fue la rapidez del envío: en pocos días la teníamos en casa y perfectamente embalada. En cuanto a la máquina, por el precio que hemos pagado es una auténtica pasada. Muy completa, con prestaciones que suelen encontrarse en modelos mucho más caros. Los materiales son de buena calidad, se nota sólida y bien construida. Ideal tanto para aficionados como para un uso más exigente. ¡Muy satisfechos con la compra!

• ¿Nos recomendarías?

Praktische opberg / gereedschapskist

Keurig verzonden en het pakket was te volgen via track&trace handige opberg/gereedschapskist besteld voor mijn kleine spullen die je toch vaak gebruikt zoals boortjes en bitjes

Machines pas reçu mais payé !!!!

Cela fait 15 jours que j'ai reçu un message du transporteur comme quoi ma scie a été livré à mon domicile. Or ma femme était présente et n'a vu personne.... Je vous ai contacté à plusieurs reprises et je n'ai toujours pas eu de réponse de votre part.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ware entspricht nicht den Erwartungen, ist dysfunktional!

Akku Kartuschenpresse für 129.- Euro bestellt. Versand extra. Die Ware entspricht meinen Erwartungen, der Aluminium Schraubverschluss der Kartuschenhalter ist schwergängig und lässt sich nicht ordentlich bedienen. Für den Rückversand soll ich das Porto selbst zahlen und ob der volle Preis zurück erstattet werden wird, steht noch nicht fest. HBM schreibt, es sei möglich, dass 25% des Kaufpreises einbehalten werden könnten, falls die Ware nicht mit "klarsichtigem Klebeband" verpackt werde. Einen rücksendeschein wie bei Amazon auf Kosten von HBM gab es leider nicht. Ich bin gespannt auf die Erstattung meiner Kosten und des gesamten Kaufpreises.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

No nonsense kwaliteit en service

Tot dusver heb ik drie produkten gekocht die zonder uitzondering allemaal van hoge kwaliteit waren. In mijn optiek is het professioneel spul. Het voldoet allemaal perfect aan de beschrijving. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Zeker vergeleken met andere, meer bekende aanbieders. Mijn online orders werden snel verwerkt en verzonden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het het verloop van de levering. Belangrijk, want grote zware spullen wil je thuis in ontvangst nemen. Het was allemaal goed ingepakt, dus geen beschadigingen. Ook dat ben ik bij grote zware spullen anders gewend. Dat is fijn om te weten, want er staat nog een grote werkbank op mijn verlanglijst. Al met al een zeer positieve ervaring.

Goede machine, slechte kabel

Machine werkt goed, Kabel 1x in een afvoer gestopt en er zit gelijk een knik in de kabel, ben voorzichtig te werk gegaan maar tevergeefs...

Snelle levering en perfect materieel.

Voor het eerst bij HBM besteld. Dit is gewoon top kwaliteit. Zou iedereen kunnen aanraden ga shoppen bij HBM als je echt goed materiaal wilt.

super service zoals altijd!

Al meerdere keren materialen besteld en tot nu toe nog niet teleurgesteld geweest, vlotte levering en altijd netjes verzorgt ingepakt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelt en binnen paar dagen binnen

Ik ging op zoek naar gereedschap koffer omdat mijn zoon samen gaat wonen heb hier een heel mooi gereedschap koffer gevonden en meteen besteld ik had er 2 besteld denk mijn andere zoon zou dit ook kunnen gebruiken binnen paar dagen had ik het al binnen we zijn er erg blij mee top gr Henri en Renate

Servicio perfecto y material de primera calidad.

He comprado unos discos de sierra circular de medida rara. llegaron 2 2 dias.

geven genoeg updates tijdens bestellingen en werken goed door

doorheen de gehele bestelling geen problemen gehad en goed op de hoogte gehouden, bij het bestellen vragen ze wat ze nodig hebben en doet er niemand moeilijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

excellent produit et livraison rapide

description du produit conforme et livraison rapide

Au top

Article reçu très rapidement dans un emballage 'blindé'.

alles problemlos verlaufen

Von Kauf bis Lieferung der Ware alles ohne Probleme

Een Topervaring met HBM Machines!

Ik ben absoluut super tevreden met mijn recente aankoop bij HBM Machines! Ik bestelde vijf artikelen, waaronder een generator, bijpassende haspels en diverse toebehoren, en was enorm onder de indruk van de snelheid van de levering. Binnen twee dagen had ik mijn complete bestelling al in huis. Alles was bovendien netjes verpakt, wat aantoont dat HBM Machines veel zorg besteedt aan de verzending van hun producten. De service is uitstekend en de snelle levering maakt HBM Machines een absolute aanrader. Ik raad iedereen aan om bij hen te bestellen voor de juiste service en een vlotte afhandeling!

Piepschuimsnijder werkt perfect voor modelbouwdoeleinde ideaal.

Perfecte levering prima zoals het hoort.

Tolle telefonische Beratung

Kurze Lieferzeit, gute Verpackung und Ware wie beschrieben.

HBM reeds meerdere jaren een hulp bij diverse werken

Reeds meerdere jaren bij regelmaat door meerdere leden van het gezin, inmiddels al uitwonend, zaken aangekocht en tot volle tevredenheid mee aan het werk gegaan. spullen zijn steeds mooi op tijd en volgens afspraak geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ