Goed product en de bestelling via de webshop verliep zeer goed! Werd de volgende dag bezorgd door pakketdienst!!

Prima website

Ondertussen wel vaker bij HBM besteld en nog nooit teleur gesteld. prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering!

commande rapide rapport qualité prix excellent

à la recherche de matériel spécifique vélo je n'ai pas trouvé de meilleur rapport qualité-prix ailleurs. La livraison a été rapide et soignée. Merci HBM

Zeer handige en sterke tool voor het geld

Ik heb deze gebruikt om een aandrijfas los te krijgen van de wielnaaf. Deze tool in combinatie met warmte inbrengen deed de truc! Heel handig dat je geen draaiende beweging hoeft te maken zoals bij de schroef trekkers. Een minpuntje is wel dat de trekker volledig uit elkaar gehaald moet worden om terug in zn koffer te passen.

Parfait

Livraison très rapide, produits avec un bon rapport qualité prix, je pense commander de nouveau chez HBM.

Fijne spullen en betaalbaar

Erg fijne spullen welke betaalbaar zijn. Levering volgens afspraak en naar wens, goed verpakt. Wanneer ik mijn hobby kamer verder ga inrichten ga ik hier zeker nog wat gereedschap bestellen.

Goed materiaal en service

Mooie steekbeitels set gekocht snel en goed geleverd.

SNELLE LEVRING ; PERFECT APPARAAT; VERSTOPPING WEG; 2 PERSONEN NODIG

SNELLE LEVRING ; PERFECT APPARAAT; VERSTOPPING WEG; 2 PERSONEN NODIG

Voor de eerste keer een mooie spullen en snelheid troef

de bestelde spullen zagen er goed uit, makkelijk te bedienen. De snelheid van afwikkeling waren perfect. Kortom de eerste kennismaking smaakt naar meer. Zou ik da kado krijgen?

Super! En snel!

Het bestelproces was heel makkelijk. Er stond goed beschreven wat er in de koffer zat. Het werd de volgende dag al geleverd, goed en stevig verpakt. En inderdaad....het is een super goed gevulde koffer! Alles zit in een soort mal waardoor je het op de juiste plaats terug kunt stoppen en het niet door de koffer slingert. Er zit zelfs een slotje bij om de koffer af te sluiten zodat jaloerse mensen je mooie spullen niet kunnen pikken! *Knipoog*

Fietsophangbeugel

De beugel is van goede kwaliteit, hoe duurzaam moet nog blijken, ik heb de beugel nog maar een paar dagen in huis. Snel geleverd voor een goed prijsje.

Goed en snel

Fijne slang op haspel die snel werd bezorgd en een scherpe prijs had. Ik heb vaker bij HBM besteld en de ervaring is altijd goed. De prijs is vaak lager dan bij anderen, maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Ik zou dit bedrijf dus zeker aanraden.

Veel keuze voor scherpe prijzen

Door de duidelijke website was het eenvoudig kiezen. Duidelijke foto’s en goede uitleg. Helemaal door de YouTube filmpjes word de desbetreffende Mig/mag machine helemaal beschreven en uitgelegd. Verzenden gaat snel na aanschaf. Overweeg op termijn eventueel ook nog een Tig machine aan te schaffen. Uiteraard al mooi model gezien.

Prima apparaat en snel geleverd

Na eerdere heel positieve ervaringen met HBM een drukspuit op accu besteld. Het apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Snel geleverd tegen een nette prijs!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede koop bij HBM en alles in orde

Ik heb een elektrische onkruid voegen krabber aangeschaft en hij is perfect!

Ik heb de voegen krabber snel geleverd gekregen en hij doet zijn werk perfect ik ben zeer tevreden!

Simple, rapide, efficace et professionnel

J'ai commandé un pont élévateur, des armoires et de l'outillage le dimanche vers 15h, le livreur était déjà chez nous le mardi à 13h. Livré par DBSchenker, comme d'habitude rien à dire avec ce transporteur. la palette était bien préparée et emballée, aucun dégât sur le matériel, tout tenait bien en place et solidement emballé Le matériel est exactement conforme à ce qui a été commandé et présenté sur le site. Tous les documents comptable sont arrivés, conforme, dans les 24h, sans avoir besoin de réclamer, bref, un traitement professionnel et efficace de ma commande. Il est certain que je commanderai de nouveau chez HBM à l'avenir. Dommage que tous les fournisseurs ne soient pas aussi pro et efficace, la vie serait bien plus facile.

altijd netjes optijd

we hebben eral een hogedruk gekocht en nou waterstofzuiger en altijd netjes op tijd zoals het hoort goed bedrijf als ik weer iets nodig heb zal ik weer bij hmb bestellen gr patrick

Slechte service….

Ik word niet op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling, artikelen worden pas opgestuurd na telefonisch contact. Jammer!

Fijn apparaat

Mooie en lichte bladblazer. Zeker een aanrader.

Top bedrijf

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf en ben netjes te woord gestaan met goede informatie over het product wat ik op het oog had. Heb de knabbelschaar dan ook gekocht en ben zeer tevreden. Bedankt voor het goede advies.

Bolderkar werd kapot thuis bezorgd. 1 telefoontje naar de klantenservice en er werd meteen een nieuwe besteld en afgeleverd. Top!

Degelijk gereedschap voor een goede prijs.

HBM levert degelijk gereedschap, zowel voor de professional als voor de kritische hobbyist. Duurzame kwaliteit en toch voor een goede prijs. Het duurt meestal een dag of vier voordat het in huis is. Perfect zou zijn dat wat je vandaag mist, je morgen al in handen hebt om mee verder te werken.

livraison rapide, colis soigneusement emballé

Très satisfait de mon premier achat sur HBM. Prix compétitifs, service efficace

naar zeer tevredenheid geholpen

geweldige medewerking en meedenken