Mijn keuze valt op HBM

Snelle bezorging, goed verpakt, en kwaliteit waar je altijd op aan kan.

Ideale werkbank

Topproduct! Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

HBM levert snel het bestelde product.

Ik was op zoek naar een vervangende heggenschaar voor de geweldige destijds (2014) bij Aldi gekochte Topcraft exemplaar. HBM levert nu onder eigen naam ditzelfde zeer beproefde product. Ik ben benieuwd of deze ook de prestaties gaat halen van het oude wat werkelijk honderden meters haag onder niet lichte omstandigheden heeft gekortwiekt. Bestelling en levering perfect zoals het hoort. Ik kijk er naar uit om hem de eerste keer te gaan gebruiken.

Ik was op elk gebied zeer aangenaam verrast bij HBM

Na een tip van een vriend eens gaan kijken op de site van HBM voor de aankoop van een kolomboormachine, de site werkte vlot met nodige extra info. Eindresultaat is dat ik 3 toestellen gekocht heb voor nog minder geld dan in de lokale winkel. Betaling en Facturatie ging zeer vlot zonder gezever van accounts aanmaken en alles geleverd in 3 werkdagen. Meer kan een mens zich niet wensen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Stevig, zwaar en toch makkelijk hanteerbaar. En vooral praktisch.

Stevig, zwaar en toch makkelijk hanteerbaar, en vooral praktisch.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne communicatie en assortiment en bezorging precies op tijd

Eerder al gereedschap bestellen bij HBM, ze communiceren snel en de bezorging is ook altijd zoals ze aangeven. Het gereedschap is voor mij als huis-tuin-en-keuken klusser van uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook een leuke showroom overigens.

Perfecte gereedschapskist voor een goede prijs

Voor mijn HBM draaibank krijg ik steeds meer hulpstukken en gereedschappen. Om alles netjes en overzichtelijk op te kunnen bergen, heb ik deze gereedschapskist besteld. Alle toebehoren zijn nu netjes en overzichtelijk opgeborgen. Ik ben zeer tevreden.

Top kwaliteit!

Correcte levering, producten zoals omschreven

Snelle levering, redelijk geprijsd

Prima product voor een redelijke prijs en keurig geleverd.

Duidelijke site niet te duur goede service

Heel goed me levering nooit lang wachter en goed materiaal

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct en snel geleverd!

Goed materiaal voor een economische prijs

Excellent

Super produit a des prix géniaux Livraison rapide

Alles BESTENS

ALLES BESTENS- gerne wieder

La qualité à la portée de tous

J'ai découvert HBM, il y a un mois environ, j'en suis à ma troisième commande, et je dois dire qu'après avoir testé la qualité et le service j'en suis pleinement satisfait. Le choix, les prix, la rapidité de traitement des commandes, le service après-vente vraiment tout y est. J'ai pu me refaire un atelier complet digne de ce nom, sans me ruiner. Comme pour l'industrie automobile, c'est la qualité Allemande et le service que l'on aimerait voir partout. Alors merci, et toutes mes recommandations.

Top winkel/online shop, verzending duurt wel aan de lange kant

Winkel en online is top, verzending bij een bestelling duurt wel aan de lange kant vergeleken met andere winkels maar dat mag de pret niet bederven.

excellent product

Product as described. Arrived on time. Appropriate packaging. Unfortunately, since it wasn't purchased in Italy, the warranty can't be extended to 3 years. Excellent price.

Bevalt prima

Wat ik tot nog toe heb bevalt prima. (Allen jammer dat niet alle 20 volt accu's opelkaar Passen. Slagschroevendraaier, haakse slijper).

Perfect versturen van de goederen

Ben al jaren bij HBM koop er regelmatig, zeker het begin toen ik ontdekte dat HBM veel gereedschappen kon leveren. Dank daarvoor, aan alle medewerkers van HBM Gr John

Prijs kwaliteit

Altijd scherpe prijzen voor kwaliteit producten.

Rapide et de qualité.

Produit conforme à la description et livraison très rapide.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd tevreden, elke bestelling weer

De levertijden zijn altijd snel en betrouwbaar, en de kwaliteit van de producten is uitstekend in verhouding tot de prijs. Ik bestel hier inmiddels al jarenlang gereedschap en heb tot op heden nog nooit problemen ondervonden.

hochwertige Werkbank

Ich habe eine Werkbank bestellt. Die Lieferung war zwar recht teuer, jedoch zuverlässig und viel einfacher als zuvor erwartet. Auch den Aufbau kann man unkompliziert alleine bewältigen, dank der durchdachten Bauweise und der Anleitung. An den Punkten an denen das Gestell mit der Arbeitsplatte verbunden wird, habe ich die Löcher ins Holz vorbebohrt, das stand zwar nicht in der Anleitung, jedoch empfanden ich dies als Erleichterung. Die Materialien sind hochwertig und gut gearbeitet, gleichzeitig empfinde ich die Bank als sehr ästhetisch. Ich freue mich schon sehr die Werkbank nun für viele Jahre als Arbeitsbegleiter haben zu können.

service ervaring

Na wat op hbm Machines te hebben besteld (soldeerbrander) en deze binnen hebben gekregen. kwam deze kapot in de doos fabriekshalve aan. hierover contact met hbm Machines. in eerste instantie kreeg ik hier een suffe medewerker aan de lijn zonder servicegerichtheid waar allerlei bureaucratische procedures moest doorlopen. Omdat het me niet helemaal duidelijk was en frustrerend heb nog een keertje gebeld en kreeg lieve een vrouwelijke collega aan de lijn die wel luisterde en servicegericht was. nu krijg ik voor niks een nieuwe toegestuurd. Dank je wel lieve meissie. je bent een toppertje. ga zo door!!

Meedenken en klantvriendelijkeid van HBM

Voor mijn werk, Else Plastic, een "HBM Bouwstofzuiger Nat/Droog" besteld. Deze kwam, hoogstwaarschijnlijk door de transporteur, gehavend aan op mijn werk. Na één telefoontje en twee korte mails per direct een nieuwe opgestuurd! Hier is dus echt sprake van "meedenken en klantvriendelijkheid"!! Dankjewel Bo van de klantenservice

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ