De HBM Elektrische Onkruidborstel (400 Watt)
Ik heb onlangs de HBM Elektrische Onkruidborstel aangeschaft en ben zeer tevreden over de prestaties! Deze machine maakt het verwijderen van onkruid tussen tegels en op bestrating echt een fluitje van een cent. Met zijn vermogen van 400 Watt is hij krachtig genoeg om hardnekkig onkruid effectief aan te pakken.
De onkruidborstel wordt geleverd met twee borstels: een stalen borstel voor robuuste ondergronden en een kunststof borstel voor gevoelige oppervlakken. Dit maakt de machine veelzijdig in gebruik. Ik heb de stalen borstel gebruikt voor mijn oprit en de kunststof borstel voor mijn terras, en beide deden hun werk uitstekend zonder de tegels te beschadigen. De borstel diameter van 110 mm is ideaal voor het reinigen van voegen en smalle ruimtes.
Wat ik vooral waardeer, is het lichte gewicht van slechts 2,2 kg, wat het hanteren erg gemakkelijk maakt. De extra handgreep en beschermkap zorgen voor extra comfort en veiligheid tijdens het gebruik.
Al met al een topproduct wat weer net als al mijn andere bestelling snel geleverd werdt.