Snelle en correcte levering

Bij HBM 2 verschillende assortiment laden kasten besteld Deze zijn van hoge kwaliteit gebruik ze voor mijn Lego stenen en bem voornemens nog een of 2 te bestellen ivm met grote keuze en uitmuntende kwaliteit

Snij niet of met moeite door al het materiaal.

Het materiaal wordt niet helemaal door geknipt. Het begin van de snede gaat goed maar vaak wordt het laatste laagje niet door geknipt. Is dit een afstellings probleem vraag ik mij af graag advies hoe dit op te lossen.

Bijzonder netjes gereageerd

Mijn zending was helaas niet helemaal goed gegaan. HBM is hier bijzonder soepel mee omgegaan. Mijn complimenten!! Eerdere ervaringen met HBM in de winkel waren ook heel netjes. Service staat er hoog in het vaandel.

Ein unkomplizierter Einkauf und schneller Versand

Starterbatterie gekauft und für gut befunden. Vom Kauf bis zur Lieferung einwandfrei.

Snel geleverd = snel aan de slag

Bestellen verliep vlot Je blijft op de hoogte waar t pakket zich bevind Snel in huis … da’s fijn want dan kan ik meteen aan de slag HBM magneetboor werkt perfect

Geweldige en stille hakselaar

Ooit eerst een hakselaar met langzaam draaiend tandwiel gehad, later een sneldraaiende messenwiel. De HBM hakselaar is een sterke en langzaam draaiende tandwiel die dikke (4,5 cm) dikke takken probleemloos kneust en snijdt. Het is weer een verademing. De installatie een fluitje van een cent. Wordt met een goede NL handleiding geleverd. De levering was al de dag na bestelling. Heb in 1,5 uur al 250 liter snippers gemaakt van wilgetakken. Machine is een aanrader voor tuinliefhebbers. Is veilig en kan bij vastlopen makkelijk terugdraaien en dus weer los te komen. Aparte aandruk stok is eigenlijk overbodig, de messentandwiel trekt de takken goed de hakselaar in. Apparaat oogt van goede stevige kwaliteit

Precies zoals geadverteerd.

Ik had een tapset besteld voor 20 euro. Alles kwam binnen een dag aan en was in perfecte orde!

Geweldig apparaat

De zaagtafel aan mijn man cadeau gegeven. Dit was een verrassing voor hem. Hij is zo blij en heel tevreden. Was mooi om te zien dat hij hier zo blij mee is.

Prima bedrijf en snelle levering

Prima bedrijf Bestelling geplaatst en binnen de gestelde tijd geleverd

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Een Torx-set besteld, super netjes en goed passend. Ik ben er blij mee.

Goed verpakt en snel geleverd

Producten waren snel geleverd, en ondanks het een grote bestelling was zat alles toch netjes verpakt. Niks op aan te merken

Très satisfait

Bon site avec produits de qualité

HBM eigen merk, fantastisch en compleet!

HBM dopsleutelset gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, 108-delig (dus zéér compleet) voor €34,- Kwaliteit is ook erg goed! Service is uitstekend, en snel geleverd!

Perfecte kwaliteit

Knie matje bestelt je krijgt exact wat je koopt goeie kwaliteit voor mooie prijs

Snelle levering van een kwaliteits product

In tegenstelling tot het normale gebruik heb ik gekozen voor de onderkant. Mooi strak en vlak afgewerkt en ideaal voor mijn hobby. Het racen met rc autootjes op een foam circuit. Goede grip wn gemakkelijk te leggen en weer op te ruimen.

Goede service, goed materiaal voor goede prijzen

Zeer tevreden over de HBM producten. Zeer goed voor een goede prijs. Ook zeer tevreden over het handelen bij defecten of beachadigde producten.

Top Service.

Alles bestens. Schnelle Lieferung. Top Kundenservice. Sehr empfehlenswert. Herzlichen Dank.

Mooi kwalitatief product

Mooi kwalitatief product. Wat ik mis is de gebruiksaanwijzing. De werking nog steeds niet goed onder controle na een paar try-outs.

Wederom alles 100%

Très bon !

Très bon site avec une bonne réactivité, des envois rapide deg des produit de qualité !

Superservice ook als het mis gaat

Bij ontvangst van de bestelling bleek een onderdeel daarvan niet te kloppen. Hoewel de website mijn ge-uploade foto's niet accepteerde, werd mijn melding binnen 4 uur beantwoord en is het verkeerde deel van de bestelling alsnog verstuurd.

Gewoon een helder verhaal

Bestelt betaald op tijd geleverd! Zo hoort het!

Bestel hier vaker. Producten zijn goed in verhouding met de prijs. Soms zelfs beter. Bestellingen verlopen altijd prima. Blijft vaste klant.

Snel geleverd, voldoet aan alle verwachtingen

Makkelijk online bestellen, continu op de hoogte van de verzendstatus. Werd snel geleverd en goed verpakt. Helemaal prima zo! Voor mij is HBM vanaf nu mijn place to go.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

1010 Grote Esch