Geweldige service

Aandrijfriem kapot van een oude houtdraaibank. Gratis nieuwe ontvangen. Dat noem ik service.

Vlotte afhandeling en snelle levering

- Goede prijs/kwaliteit - Vlotte afhandeling - Snelle levering Betrouwbare online shop

Prima kwaliteit voor een goede prijs

Snel geleverd, gereedschap prima kwaliteit voor een goede prijs.

Een heel mooi product en correct en snel geleverd!

Ik bestelde de verstelbare hoofdband met vijf verschillende vergrootglazen, verlichting en een extra loopje. Hij is echt heel handig!

Een bestelling gedaan 12/01

Hierbij mijn gevraagde review . Op 12/01 bestel ik een verfspuitmachine . Op 16/01 zou deze geleverd worden . NIETS ontvangen . 18/01 vraag ik via het contactformulier waar mijn bestelling is . 20/01 krijg ik het antwoord “je hebt u pakket niet ontvangen ? Volgens DHL geleverd “ Afgetekend door een TOM , die niet bij mij in de straat woont 24/01 vraag ik voor een stand van zaken Ik krijg antwoord diezelfde dag dat ze een onderzoek bij DHL moeten doen . 28/01 krijg ik een (vermoed ik automatische mail voor een review ) Ik mail hierop terug voor een stand van zaken . Sindsdien radiostilte . Ondertussen zijn we met de hand aan het schilderen ….

Excellente,

Rapidité de livraison, service client au top 100% recommandé

de levering was goed en snel alleen vond ik het raar dat ik twee dingen besteld had en dat het niet tegelijk geleverd werd maar een dag later

Snel geleverd en goede spullen

Bestelde artikelen snel geleverd en van goede en stevige kwaliteit,ben er blij mee. Verder geen heel verhaal gewoon een dikke 10 ga zo door!!

Prima gereedschap voor een schappelijke prijs.

De behangperforator voldoet op alle fronten aan de verwachting. Stevig. Door de lange steel, een goede grip. De brede rol maakt het eenvoudig om evenwichtig te perforeren. Na aanbrengen van het afweekmiddel was het een eitje om het behang te verwijderen. Een veel beter gereedschap dan het spul uit de bouwmarkt.

Zoals altijd snel en keurig geleverd

Dit is zeker niet mijn eerste bestelling maar zoals alle eerdere bestellingen wordt er snel geleverd en is het ook weer prima verpakt. Duidelijke communicatie ook. Nog nooit iets terug hoeven sturen.

Pas de réponse du SAV

Après plusieurs messages laissés au sav, aucun retour de leur part. J'ai commandé 2 machines, une seule a été envoyée et manifestement cela ne les tracasse pas vraiment. Cela traine depuis 1,5 mois J'étais jusqu'à présent vraiment satisfait, mais je constate que je ne peux plus recommander HBM. Pas le choix, je me vais me tourner vers un service consommateur pour arriver à récupérer la machine manquante

• Nous recommanderiez-vous? Non

Perfecte vloer en snelle levering

Zoals altijd verwacht ik kwaliteit service en levering. Beide maakt hbm machines waar! Een plek waar ik altijd mijn spullen wil en zal blijven bestellen.

snelle correct en vlotte levering

alles is snel, correct en vlot verlopen. Van het moment van de website te openen tot de levering. Er kunnen sommige bedrijven hiervan zeker iets leren doe zo verder

Gewoon goed en snel

Metaal Boren en hout boren besteld. Goede kwaliteit. Hartelijk bedankt.

Fantastisch!!!

De bestelling geplaatst via de overzichtelijke website. Bestelling werd keurig verpakt geleverd op het afgesproken moment. De producten zijn zoals je kan verwachten van HBM, TOP! Een echte aanrader voor wie goede producten wilt kopen tegen een mooie prijs. Een aanrader dus.

Bonne chaleur dans l'atelier

Une logistique mené à bien. Emballage du colis fait de façon professionnelle. Contact rapide. La machine chauffe très bien (canon à chaleur) Bon prix Peut être un payement en 10x avec Alma pour le future ?

Een heel goed artikel voldoet aan de verwachtingen en zeer snelle levering

Ben blij met dit artikel en gezien de noodzaak een zeer snelle levering

Zeer snelle en goede levering. Producten voldoen aan de verwachting!

De producten doen wat ze beloven. Ook de service is zeer goed. Perfecte spulletjes voor de beginnende houtbewerker.

Geweldig blij met mijn BESTELLING

Ik heb mijn Garage opgepimpt met een nieuwe werkbankkast van HBM. Levering was op tijd en stond perfect op de pallet gestapeld. Nu staat er een geweldige werkbankkast met laden vol met gereedschap van HBM in mijn Garage. Ik zeg, zeker een Aanrader!!

Prijs & Kwaliteit

Na elke bestelling heb je bij HBM machines altijd waar voor je geld. De kwaliteit is fantastisch! De producten die ik heb besteld bij dit bedrijf werken geweldig! Plus het ziet er professioneel uit. De levering is altijd snel, maar dat wisten wij wel!

Goede en snelle service

Goede en altijd snelle service! Ook een breed assortiment!

Super goede prijs/kwaliteit

Onlangs een moment sleutel van HBM gekocht. Voor €25 zeker een aanrader. Bij vele concurrenten betaal je toch snel wat meer. Pakket werd ook nog eens snel bezorgd!

Snel, goed verpakt & leuke stickers

Het was een fijne aankoop! Ik had 2 bonnen besteld, en die kwamen goed verpakt in een huls binnen. Ook de stickers erbij waren erg leuk!

Prima service, goede kwaliteit!

Het product snel ontvangen en onbeschadigd aangekomen. Gelijk in gebruik genomen en de heater werkt uitstekend. Gemakkelijk in gebruik en er komt ruim voldoende warmte vanaf.

Snel en makkelijk

De bezorging was erg snel en de kwaliteit van de producten zijn zeer goed van HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ