zeer degelijk materiaal en fijne service

zeer mooi materiaal aan heel leuke prijs.

Snelle levering zelfs tijdens de feestdagen

Ik bestelde mijn bestelling tijdens de feestdagen en alsnog werd alles snel verzonden en in goede staat ontvangen.

Kwaliteit en betaalbaar, snelle service

Zeer vlotte levering, goeie producten voor weinig geld

Voor de 1e keer iets besteld bij HBM. Snelle levering en goede kwaliteit.

Top website

Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering en goede service. Heel blij met de bestelling! Zou zeker nog spullen via jullie bestellen.

HBM heeft een zeer overzichtelijke webshop, zeer interessante prijzen en zeer vlotte leveringen.

De website van HBM leidt me zeer vlot naar de login. Ik neem gerust de tijd om een keuze te maken in hetgeen ik nodig heb. Zelfs de volgende dag kan ik mijn bestelling afwerken, de levering volgt zeer snel.

Precies zoals het hoort!

Snel geleverd.

Snel geleverd en product als beschreven

AANRADER

Snelle levering van deugdelijke kettingtakels. Aanrader!

Uitstekend gereedschap

Mooi setje om je stuur van de auto te demonteren en snelle verzending

Snelle levering met vriendelijk contact

Ik was nog niet thuis toen het transport bedrijf voor de deur stond, maar na een belletje met een vriendelijke medewerker konden ze chauffeur vertellen dat de levering wel bij de deur kon staan. De werkbank is erg stevig en van goeie kwaliteit.

De beste van Nederland

Meerdere dingen gekocht zowel in de winkel, als op de webshop en ik ben heel lovend over HBM. Prijs/kwaliteit is goed en kom graag bij ze terug!

T werkt

Werkt prima voor de prijs

Prijs kwaliteit prima. Netjes geleverd

Prijs kwaliteit is prima. Tevens netjes en snel geleverd

Dit was perfect en snel.

Het bestelling ging makkelijk en veilig online, met een hele snelle levering. We waren erg tevreden, dit was de eerste bestelling en er gaan er zeker meer volgen in de toekomst.

In één woord: top

Geen negatieve ervaring. Goede service.

heel goed

geen enkel probleem, goede omschrijving van de producten behulpzame klanten service kom zeker nog vaker terug

Snel en goed

Conform afspraak geleverd. Product is prima.

snelle levering perfecte producten

Super snelle levering en zeer goede kwaliteit Producten

Voldoet aan de verwachting? Ja!

Mooie robuuste kar met meer dan voldoende opbergruimte. Mooie gelagerde lades!

Perfect!

Goed gereedschap, snelle verzending

Snelle en correcte service

Product snel verzonden. Duidelijke afhandeling.

Snel en vakkundig bedrijf

Ik heb spullen besteld super fijn om mee te werken en goeie communicatie wanneer het geleverd wordt

Goede service, levering ok

De artikelen die besteld zijn in orde bij levering. Alleen een min puntje voor als je meerdere artikelen besteld dat je dubbele transport kosten moet betalen. Bij sommige artikelen kan de beschrijving wel iets beter of dat de klantenservice de info die gevraagd wordt wel kan achterhalen. Wat bij de concullega's wel gebeurt. Voor de rest goede service en snelle levering.

Achats de plus de 20 Convoyeur à rouleaux HBM 2000 mm

Très bon produit, très bon rapport qualité/prix et délai de livraison rapide .... je recommande !

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ