Klopboor en multitool besteld hier bij HBM zeker een aanrader. Het werk gereedschap is van zeer hoogwaardig kwaliteit voor de prijs die je betaald. Ideaal voor beginnend zzp of voor als je net een bv bent begonnen! De levertijd was wat langer dan verwacht, echter is geduld is een schone zaak en ben ik tevreden!
Verschillende bestellingen werden door Post NL nooit aan de deur aangeboden. Erger nog, ze werd soms op een totaal ander adres afgeleverd. Geen papier in de bus, geen nieuws, niets. Dan moet ik lezen op de website dat het pakje is afgeleverd. Dan begint het.. gelukkig hebben we een camera op de voordeur die kan bewijzen dat er nooit is aangebeld. Dan wordt het pakje, omdat we zogenaamd niet thuis waren, afgeleverd in een droppoint kilometers ver. De laatste op liefst 30 km. Het laatste pakje is besteld op 6 augustus. Het werd nooit aangeboden. Uiteindelijk na veel omzwermingen zou het beschadigd terug bezorgd zijn bij HBM op 22 augustus. Echter ook hier geen verder bericht meer. Enkel te lezen op de website van HBM = bestelling afgerond! Ik ben meer en meer op zoek naar andere leveranciers, want met Post NL lukt het gewoon niet meer.
Goedmiddag, Wat vervelend dat de bezorger de pakketen niet juist heeft geleverd. Wij zullen de klacht doorzetten. Mocht je in de toekomst hier verder nog problemen mee ondervinden dan willen wij je vragen direct een klacht in te dienen bij PostNL. De bestelling komt opnieuw naar je toe. Team HBM Machines
Prima ervaring, snelle levering. Helaas waarom zoveel verpakkingsmateriaal, 2 mega grote dozen voor een handje vol artikelen... 1 mega doos, ca100x60x50cm voor een pakje soldeerstaafjes... Dat moet anders kunnen. Zelfde verzenddatum, vanuit zelfde afzendadres, zelfde afleverdatum.
inmiddels voor honderden € gekocht, van hand gereedschap tot grote gereedschapkarren, wat soms wat jammer is dat een grote order soms in 5 delen word verzonden, waardoor je 5 dagen thuis moet zijn. en ik schrok dat ik op een garagekrik van €170- aan verzendkosten €65- moet betalen. krik dus maar niet gekocht.
Informatie goed met compleet pakket en wat er afgesproken is wordt ook goed geregeld.- Snelle levering.
Meerdere keren materialen en apparaten bij hun besteld. Tot nu toe altijd zonder problemen. Communicatie gaat goed, en ze leveren snel als de items op voorraad zijn.
Product (rubberen foammat) voldoet goed, ideaal in onze keukenlades. Levering was was wat vertraagd, maar goede communicatie hier over.
Ik kocht onlangs een band en schijfschuurmachine HBM150 en een aantal schuurbandjes en schuurschijven. De bestelling kwam op het voorziene tijdstip toe op een degelijke manier verpakt. De machine bleek perfect in orde en alle bestelde schuurschijven en bandjes waren er bij. Wat echter niet duidelijk blijkt uit de beschrijving op de website is het soort schuurschijfjes dat nodig is bij de HBM150. Ik was dan maar in de veronderstelling dat de schuurschijfjes met velcro zouden passen. Wat bleek echter, op deze machine moet je de schuurschijfjes met kleefstof bevestigen op de schijf. Mocht dit beter beschreven zijn geweest had ik nu niet met een voorraadje voor mij onbruikbare schijfjes gezeten. Ik hoop dat het mogelijk is om velcro aan te brengen op de machine en zo alsnog de schuurschijfjes te kunnen gebruiken. Maar afgezien hiervan niets dan lof voor HBM.
Snelle levering goede kwaliteit en leuke acties Ik maak mijn vriend hier heel blij mee
Goeie kwaliteit voor je geld,raad ik men vrienden zeker aan en zou het zeker terug bij HBM bestellen Mvg Dirk
Het product werd afgeleverd zoals het hoort. De levertijd was wel vrij lang, maar dit zou komen door de drukte op dat moment.
Altijd alles ontvangen en optijd nog nooit een klacht over gehad
Waar zal ik beginnen over deze sociale werkplek. Wij hebben extra kosten moeten maken bij onze eerste order zonder enige tegemoet komen maar moesten jammer genoeg nog een bestelling doen gezien de voorraad niet toereikend was. Nu de bestelling binnen kom ik er achter dat er een deel verzending gedaan is! Ons project staat still en kunnen ook niemand bereiken en vervolgens moet je een dag wachten op een response wat totaal niet klant gericht is. Kortom zal dit wel mijn laatste bestelling zijn bij deze organisatie. Live chat NEE Telefoon nummer NEE, denk dat dit al genoeg verteld over deze organisatie. Slechts een keyboard warrior die niet klant tevredenheid op de 1ste plaatst heeft staan en mogelijk een eigen vinger in de pap! Bewijs materiaal beschikbaar voor de genen die hier interesse naar hebben. Zelf denk ik niet dat het aan de uitvoerders ligt maar aan het management van de organisatie.
Fijn setje en bevalt heel goed!
Ben dik tevreden over de aangeschafte schuurmachine. Prijs-kwaliteit-verhouding uiterst gunstig. Keurig verpakte levering.
Onlangs kocht ik bij HBM Machines de volgende producten: HBM 120 x 500 mm Lijmklem (4 stuks | Artikelnr. 7375) HBM Professionele Stalen C-Klem 200 mm (4 stuks | Artikelnr. 9346) Over de kwaliteit en bruikbaarheid van de producten ben ik te spreken. Ze voldoen aan mijn verwachtingen en zien eruit zoals beschreven op de website. Echter, ik was teleurgesteld over de levertijd. Hoewel HBM van tevoren had aangegeven dat de levering langer zou kunnen duren vanwege drukte, was ik verrast dat de producten pas na een week werden verzonden en vervolgens nog eens drie dagen nodig hadden om te worden bezorgd. Een wachttijd van meer dan 10 dagen voelt in deze moderne tijd buitensporig lang. Ik waardeer de eerlijkheid van HBM over de mogelijke vertraging, maar naar mijn mening hadden ze de verwachte vertraging nog duidelijker kunnen communiceren. Ik zou in de toekomst overwegen om opnieuw bij HBM te kopen, maar ik hoop dat ze hun levertijden en communicatie hierover kunnen verbeteren.
Goed geholpen. bestelling was snel binnen. was niet helemaal tevreden, dit hebben ze opgelost.
Goed product voor goede prijs maar trage verzending.
Levertijden kloppen niet Niet telefonisch bereikbaar Orders zijn niet te annuleren Slechte reviews worden verwijderd
Hallo Marcel, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad. Helaas hebben wij de afgelopen tijd wat vertraging ondervonden, waardoor het wat langer duurde voordat de bestellingen werden opgestuurd. Dat is nu gelukkig voorbij. Annuleren is inderdaad niet mogelijk nadat er betaald is, maar wij bieden onze klanten altijd de optie om het pakket te weigeren aan de deur of het pakket na ontvangst binnen 14 dagen retour aan te melden bij ons. Je geeft aan dat de slechte reviews verwijderd worden. Reviews verwijderen is niet mogelijk, dus dit doen wij ook niet. Wij hebben gewoon heel veel tevreden klanten. :) Team HBM Machines.
Bestellen ging heel gemakkelijk en afhalen volgens afspraak werkt erg fijn; geen wachttijd bij afhalen.
Der Preis und die Ausführung des von mir gekauften Objekt sind sehr befriedigend. Leider fehlt es aber an Infos zu Sendungsverfolgung und die Lieferungszeiten haben sich um anderthalb Wochen verschoben. Jedoch wurde mir dann nach Anfrage im Kundenservice der Status der Sendung mitgeteilt. Das Objekt wurde dann unversehrt bei meinem Nachbarn abgegeben.
Overzichtelijke website , ruime keuze. Ook het youtube-filmpje met de uitleg was een aangename service! Correct en stipt geleverd.
Het heeft even geduurd waaraan de vakantietijd debet was voordat de slijpmachine geleverd werd echter de machine doet precies waar deze voor bedoeld is handzaam en ziet er nog leuk uit ook Kortom een goede aankoop
Alles verliep volgens plan.
Vanuit mijn professionele omgeving en mijn privé werkplaats werk ik al jaren met HBM. Al mijn aangekochte gereedschappen zijn kwalitatief goed en nauwkeurig. Fijn dat er zo’n leverancier als HBM is en zo snel kan leveren. Ik ben echt tevreden en fijn dat ik kan rekenen op zo’n betrouwbare partij.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ