Aucun service

J ai commandé il y a 6 jours et toujours pas de numéro de suivi commande j ai même envoyé un message au service client....pas de réponse pour une commande dépassant les 1000€ je suis vraiment en colère

• Nous recommanderiez-vous? Non

mooie machine voor een zeer zachte prijs, supersnel geleverd!

De site geeft goede info betreffende de machines, die na een eenvoudige bestelprocedure thuis bezorgd worden. Netjes ingepakt, goede gebruiksaanwijzing erbij. Helemaal top.

***

Ze zegen wel eens goed koop is duur koop hier is duur koop nog duurder egt ongelofelijk heb nog niks binnen gehad wat het naar verwachting doet

Excellente

J'ai commandé un chalumeau et je m'attendais pas de le recevoir aussi vite, il n'y a pas longtemps nous avons aussi acheté 5 toolbox, service toujours top.

Excellente service en supersnelle verzending

Erg veel mooie gereedschappen voor een meer dan schappelijke prijs

Snel en goed!

Bestelde luchtsleutels en haspel mooi optijd geleverd. Alles was goed verkocht!

Snel goed en kwaliteit spullen.

Niks op aan te merken. Je krijgt wat je besteld, alles compleet en goeie bereikbaarheid van klantenservice.

Compleet plaatje

Fijne website met duidelijk beeld van wat je besteld en de specs ervan. Bestellen gaat top en snel geleverd.

Zeer trage levering

Zie overal recensies van snelle leveringen, nu ook eens een minder positieve. Wacht al een hele week op mijn pakket, totaal niet tevreden!! Duurde 3 dagen voordat het pakket bij post nl aangeleverd was.

Verwachting overtroffen

Ik had een contactslot voor mijn aggregaat nodig, was mijn sleutels kwijt. De klantenservice HBM vertelde mij dat ik alleen even een foto van mijn contactslot hoefde te mailen, dan konden zij kijken voor reservesleutels. En dat is gelukt, voor mij echt TOP bedrijf, dikke aanrader!

Besteld en anderedag al in huis en goed product als omschreven dik tevreden erover

Zeer goede zaak en goed contact service uitstekend beveelt dit aan

Geweldige zaagmachine

Verzending ging vlekkeloos. Uitpakken, instellen, accu's zijn goed vol! Ik vind het geluid erg meevallen, zaagt makkelijk door een paar raggels. Mooie afkortzaag, ben er dik tevreden mee ( zeker voor deze prijs)

Sehr guter Service alles perfekt

Bestellung bezahlen liefern alles perfekt

TOP Preis Leistung Verhältnis und super Kundenservice

Habe etwas 'mehr ausgegeben' ( Bestellnummer lautet N-C4841225)...eine Fräsmaschine und etwas Zubehör und kann nur Loben über Service. Da das schweres Ding musste ins Keller und mit dem Platz war auch kritisch, habe paar Male mit Fragen generft und Skizzen mit Bitte um Bemaßung gebeten. Keine 'genervte Antworten', immer professionell und unterstützend. Auch der Preis war günstiger als bei vielen Anbieter aus DE sodass incl. Versand war bei HBM am günstigsten. Qualität der Ware wird sich mit der Zeit zeigen, aber bisher alles SEHR zufriedenstellend. Kann dieses Unternehmen nur empfehlen und werde bestimmt auf ein oder anderes Angebot zugreifen. Vielen Dank und weiter so!

Website is erg gebruiksvriendelijk

De site is erg gebruiksvriendelijk, alleen het verzenden heeft wel aandacht nodig. Het duurt 2/3 dagen dat het binnenkomt en dat is anno 2023 natuurlijk raar. Daarbij kun je het niet naar een afhaalpunt sturen. Dit is voor particulieren die bestellen raar. Ja die werken overdag " over het algemeen"..

Prima bedrijf voor gereedschappen!

Bestelling en afhandeling prima! Heel tevreden met mijn apparaat

Top bedrijf, snelle levering, betrouwbaar , geweldig

Goede service, duidelijke site, leuke acties, snelle levering, betrouwbaar,

Vertraagde belevering - kostelijke retourprocedure

Voor de belevering betaalde ik 10 euro verzendkosten Die levering was vertraagd waardoor ik het product uiteindelijk niet kon gebruiken waarvoor het bestemd was. Omdat het product niet voor de volgende werf kan gebruikt worden, wilde ik deze retouren of ruilen voor een ander product. Helaas moet ik opnieuw retourkosten betalen om deze te retouren. Ik contacteerde de klantenservice maar men kon daar geen uitzondering maken. Ik zal een poging doen om het product via 2dehands aan te bieden. HBM kan ik op basis van deze aankoopervaring niet aanraden

Snelle levering en precies zoals verwacht

Online gezocht, product als verwacht, en vooral snelle levering.

een prima apparaat

de dieselpomp doet wat ie moet doen werkt snel en simpel en was snel geleverd

Alles schnell geliefert

Habe eine HBM 115 Bandsäge bestellt, die Säge ist völlig OK, nur der Unterbau ist zum einen zu niedrig und zum anderen sehr dünnwandig. Der HBM 100Kg Trolley wurde wohl von Praktikanten geschweisst die Nähte sehen wirklich unterirdisch aus. Aber er funktioniert. Insgesamt ist das Preis - Leistungsverhältnis in Ordnung und der Versand erfolgte schnell auf Einwegpallette und gut verpackt.

Handig betrouwbare machines

In een zin top producten

kwalitatief toestel aan goeie prijs

Een compressor gekocht van het huismerk HBM, voorlopig zeer tevreden over.

Super ervaring bij HBM Machines

Ik heb een bitset besteld en die werd super snel geleverd. Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf. Producten voldoen aan mijn verwachtingen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ