Top prijs kwaliteit verhouding

HBM kettingzaag gekocht. Kwaliteit is prima, zeker voor deze prijs. Starte snel en zaagt super. Zeer tevreden en super snel geleverd!

Top prijs kwaliteit verhouding

kwaliteit voor een goede prijs

Ik had een vijlen-set, een gasbrander en wat lasmagneten besteld, alles was netjes verpakt en snel geleverd. De kwaliteit is goed, het is exact wat ik verwacht had. Dik tevreden!

goede prijs kwaliteit

Na veel zoeken op de web toch een goed en kwalitatief product kunnen vinden op HBM MACHINES ik ben super blij meen echt aanrader : )

Super bedrijf

Alles heel snel geleverd en goede service

Super bedrijf

Alles heel snel geleverd en goede service

Gereedschapkoffer

Prima prijs, vlotte verzending !

Gereedschapkoffer

Prima prijs, vlotte verzending !

Super blij mee

Makkelijk te bestellen snel geleverd door keurig transport bedrijf nette chauffeur helemaal top

Super blij mee

Snel geleverd en top kwaliteit!!

Heb al meerdere stukken gereedschap gekocht bij HBM.. Allemaal goede kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs!! Dit zal zeker niet mijn laatste bestelling zijn!

Black november

Ik heb gewacht met bestellen tot black november en eerst stond het artikel er nog niet tussen laatste week wel. Toen besteld snel geleverd en net als het andere spul van HBM gewoon goed. Is niet altijd wat je ervan verwacht kwa vorm of kleur maar kwaliteit zit er wel in mits je normaal ermee omgaat en gebruikt waarvoor het dient gebruikt te worden.

Black november

Mooi degelijk materiaal, correct geleverd

Eerlijke prijs voor degelijk gereedschap. Correcte levering Heel tevreden

Zeer tevreden met de aankoop

Initieel sceptisch over het gebruik van een laminaat knipper, maar product van HBM werkt bijzonder goed, snel en soepel. Het is irrtant dat de T&T van deze orgasnisatie in de spam komt en de bezorging mislukt. Goede aankoop.

Doen wat ze beloven

Pakje keurig verzonden, op tijd. Prima product

Degelijke apparatuur voor een goede prijs

Ik heb al vaker producten bij HBM aangeschaft en vrijwel altijd tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Mijn laatste aanschaf betrof een led bouwlamp op statief (2x50W) … een zee van licht! Had ik veel eerder moeten aanschaffen. Nog thans zeer tevreden.

Degelijke apparatuur voor een goede prijs

1010 Grote Esch