Snel en netjes verzonden

Makkelijk te bestellen, snel in huis.

Nu voor de tweede keer besteld en voldoet prefect aan de gewenste eisen.

Snel geleverd, en product voldoet aan verwachting

Een auto-motorsteun besteld. Product binnen de aangegeven tijd in huis. Product voldoet aan de verwachting.

Geweldig precies wat ik zocht

Zeer snel bezorgd en alles kompleet. TOPPY4

Zeer goede service

Kwalitatief zeer goed gereedschap en altijd snel in huis!

Top materiaal snel geleverd

Vanuit België besteld, snel en netjes geleverd, materiaal is zoals beschreven. Zeer tevreden

super service !

artikel steeds als beschreven, snelle levering, een topper!

Goede kwaliteit, tegen een lage prijs en snel geleverd.

De extra lange ratel met scharnier bevalt tot nu toe goed en was bij HBM gemakkelijk en snel te bestellen.

Mooi gereedschap voor lage prijzen en een overzichtelijke webshop

Prima lintzaagmachine doet wat die moet doen

Doet wat die moet doen, kun je nauwkeurig mee werken

Snel en netjes het juiste artikel ontvangen

Priema

Mijn ervaring is heel goed , heb besteld en was vluger geleverd dan ik had gedacht ,zonder veel moeite. Ben absoluut content. Groeten -Jos

Uitstekende service

Besteld en 2 dagen later al geleverd .

Goed prijs kwaliteit verhouding en altijd snel en accuraat geleverd

Ik heb al meerdere keren bij HBM gereedschap besteld en dit is altijd goed spul, snel geleverd en duidelijke communicatie.

Super service en kwaliteit

Mijn ervaring met HBM is echt perfect te noemen. De prijs/kwaliteitverhouding is heel erg goed. Ook de service en comminucatie verloopt altijd uitermate goed. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen!!

Agregaat besteld en in 2,5 dag in goede staat afgeleverd ! Zo hoort het

Prima product en snel geleverd.

Ik wilde als particulier mijn gereedschap netjes opbergen en goed vindbaar hebben. Een eenvoudige gereedschapwagen was de oplossing. Ruime keus bij HBM en snel geleverd, ook eind december.

Mooie artikelen voor een betaalbare prijs.

Mooie artikelen voor een betaalbare prijs. Leuke en. duidelijke website met goede zoekfunctie

Fan-tas-tisch!

Op 16-12-2024 een HBM lithium jump starter H19 gekocht waar ik in 14 dagen al 3x gebruik van heb gemaakt. Ik heb een brommobiel die in koud weer mij laat staan met een lege accu. Nu ben ik niet meer afhankelijk van iemand die mij met startkabels kan helpen. Geweldig!

geweldig

Een geweldig apparaat

Geweldig apparaat

Onze aggregaat is snel geleverd en de transporteur was heel behulpzaam.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Eerst telefonisch goede technische info gehad bij aantal vragen. Zochten het netjes uit. Daarna bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd.

Geweldige klantenservice

Mijn keuze was niet op voorraad maar ik ben geweldig geholpen door de klantenservice om tot een alternatief te komen. Daarna snelle en correcte levering.

Snel en kwaliteit

De invertor is een kwaliteitsproduct, en de bestelling was sneller dan verwacht al in huis. Erg blij mee!

Snel besteld snel geleverd

1010 Grote Esch