Zeer snelle levering!

In de avond de afkortzaag besteld en voor de middag al binnen . Helemaal top !

Goede klantenservice en snelle revering!

Altijd een vriendelijke klantenservice voor als ik vragen heb. Daarnaast is de levering bij mij altijd snel en ben ik tevreden over de kwaliteit van HBM. Zoals ze vroeger zeiden in een schoolrapport ‘ga zo door’

het was de moeite

helemaal van België gekomen voor de prachtige gereedschapwagon op te hale echt een kunstwerk!

Was sinds lange tijd op zoek naar een compressor tot ik bij HBM een geweldige aanbieding zag waardoor ik er gelijk twee gekocht eentje voor mijn schoonzoon en eentje voor mezelf, snelle levering en degelijk en goed materiaal. Was beslist niet de laatste keer dat ik bij HBM wat gekocht heb

Goede prijs kwaliteit verhouding

Volgende keer bestel ik hier weer. snelle levering

Goede producten

HBM stelt bij mij nooit teleur.

Zeer degelijk gereedschap voor een zeer schappelijke prijs

Snelle levering van degelijke apparaten voor een meer dan schappelijke prijs . In deze dure tijden lijkt de inflatie bij hbm nog niet ingeslopen te zijn . Echt top voor weinig , zo kun je teminste nog iets kopen voor iemand als kado zonder je voor de kwaliteit te schamen

Goede prijs en kwaliteit!

1 van de bestelde producten werd beschadigd tijdens het transport. Correct en snel opgelost! Super vriendelijk en behulpzame medewerkers..

Snel en goed

De producten zijn goed, sterk en snel geleverd!

Snel geleverd en goede kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit

2 kabelbruggen besteld, goede prijs/kwaliteit en zeer snel geleverd

De bestelling was snel bezorgd

De bestelling was snel bezorgd, in twee pakketen (kan gebeuren, twee magazijn). Wat wel een beetje vreemd was, dat het ene kwam in een gigantische doos, wat totaal nergens voor nodig was. Het ging om een koelwater test setje, dat zat in een doos, groot genoeg om een wasmachine in te stoppen.

Snel en het juiste product ontvangen

Klantgericht verzinnen altijd wel een actie goede prijs

Zijn fanatiek om te verkopen verzinnen altijd wel leuke acties uitgebreid assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

laatste aankoop een prul

mijn ervaring met HBM zijn zeer goed snel levering en bijna altijd goed spul maar nu een HBM Pneumatische Kitspuit gekocht en hij blaast het zweet van je voorhoofd onder het kitten als er al kit uitkomt want dat deed hij in het begin ook niet dus zelf geprobeerd lek vrij te maken maar dat is onbegonnen werk kan dus de prullenbak in was toch een goed koop ding maar toch zonden dat het verkocht word

prima prijs/kwaliteit

Snelle levering en een product wat meer dan verwacht aan de eisen voldoet

Snelle levering en mooie producten

Een paar keer iets besteld altijd goed ontvangen en de producten werken perfect.

kwaliteit en uitgedachte producten voor een top prijs

Na veel zoeken vind ik het toch steeds weer bij HBM. Zowel qua uitgedachtheid van de producten als prijs

1 woord super !!

Supersnelle levering en super goed product. !!!

Ook voor een kleine order meer dan prima

Paar wasjes en mestouders. Order van net geen 50 euro en het was er heel snel..

Een goed en mooie machine en netjes en snel geleverd top

Goede prijs kwaliteit

Ik had een specifiek stuk gereedschap nodig dat ik niet vaak nodig hebt. Tegen deze prijzen toch gekocht en blijkt een goede qualiteit te zijn.

Altijd een correcte levering!

Levering netjes zoals afgesproken

Super tevreden met de producten, service en snelle levering! Buitengewoon

Duidelijke beschrijving super snelle levering

Ik heb een multitool gekocht bij HBM machines. Duidelijke omschrijving met duidelijke foto's. Goede prijs. Je krijgt meteen een bevestiging en je wordt op de hoogte gehouden van de levering.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ