Snel besteld snel geleverd

Na probleem , prima opgelost

Beste prijs/kwaliteitverhouding!

Snelle en verzorgde levering van mijn elektrische fietslift. Prima verpakt. Eenvoudige montage. Levert uitstekend werk, zelfs bij fietsen van 32kg.

Prijs, kwaliteit en snelle levering

Prijs, kwaliteit en levering boven verwachting.

snel en volgens verwachting

Betreft een 16-delige gatzagenset. Voldoet prima aan de verwachting op prijs en kwaliteit. Werd bovendien snel en probleemloos geleverd.

Goed geholpen en goed product tegen een redelijke prijs, ben zeer tevreden.

Uitstekende service

Snelle levering van kado kaart , ruim assortiment en gebruiksvriendelijke website.

Eerste keer besteld, overzichtelijke webshop en snel geleverd. Heel tevreden !

Top product

Product zoals omschreven werkt goed snelle levering

Super bedrijf

Alles netjes optijd geleverd ik koop regelmatig gereedschap en aanverwante artikelen en ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit verhouding

Snelle levering , goede service.

Snelle levering , goeie service.

The best shop!!

The best shop!!

Absolut schlechter Service bei Reklamation

Ware kam nach 12 Tagen beschädigt an. Trotz sofortiger Reklamation und mehreren Telefonaten und Emails bekam ich erst nach 16 Tagen!!! einen Retoureschein. Ware wurde nach drei Tagen abgeholt. 13 Tage später kam die Bestätigung, dass die wäre bei HBM eingetroffen ist. Seitdem sind schon wieder 12 Tage !!! vergangen und ich warte immer noch auf die Rückzahlung. Die Begründung "Personalmangel" kann ich nicht nachvollziehen. In der heutigen digitalen Welt sind das ein paar Mausklicks.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Non respect des délais de livraisons

Commande effectuée il y a 4 semaines et toujours pas livré ! Service client peu réactif Je commence à croire que ce site est une arnaque..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles gevonden in de webshop dat ik zocht aan een goede prijs en snel geleverd

Kwalitatief materiaal en snelle levering.

Automatische kabelhaspel besteld, goede kwaliteit en snel geleverd.

Top gereedschap

Het gereedschap is van goede kwaliteit. En netjes in een koffer zodat je kan zien of je wat mist

Fijne producten & goede service

Producten besteld als cadeau. Erg tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de service. Snel geleverd en goed verpakt. Helemaal in orde.

Uitstekend materiaal voor een prima prijs

Uitstekend materiaal voor een prima prijs. Makkelijk besteld en snelle verzending

Echt super!!

Een gereedschapskar besteld als kerst cadeau! Helemaal top!! Goede levering en alles erop en eraan! Goede kwaliteit en mooi!! Echt top!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Meerdere machines en gereedschappen besteld bij hbm door de jaren heen. Bevalt goed voor de kostprijs. Zeer tevreden over de service!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Op de site door middel van de filters snel gevonden wat ik zocht.

Aankoop en betaling ging zoals gewoonlijk vlot op de website, voorafgaand aan de levering kwam een mail waarin ik details kon meedelen en een gsmnummer delen met de leverancier. Die belde me toen hij aan mijn loods was, heeft het pakket op de gewenste plaats neergezet en is na een vriendelijke babbel terug vertrokken. Prima, top. Geen klachten of verbeteringen te melden, dikke duim!

Goede prijs/kwaliteit, veel keus en gewoon goed gereedschap!

Ik heb een paar keer een bestelling gedaan bij HBM. Keurige levering en producten zoals verwacht. Aanrader!

Goede producten voor een schappelijke prijs

Goede producten voor een schappelijke prijs, snel en deugdelijk verzonden, prima webshop.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ