Very smooth purchasing experience

Good selection of the goods for almost every job from DIY home project to automotive tools. Quick delivery and very smooth purchasing experience. Excellent website, it's become "place to go" if in need some new tools. I guess I'm just another happy customer. Great work HBM!

Prima prijs en heel snel levering.

Prima prijs en heel snel levering. De site is heel duidelijk en het aanbod is geweldig. De levering komt volledig overeen met de beschrijving op de website.

Levert snel zeer tevreden

Zeer goed!

Nu heeft deze Sint reeds eerder vernomen, Dat je voor de mooiste cadeaus naar de hbm website moet komen. Dus dat heeft de Sint dan maar gedaan Want zulke aanbiedingen kan de Sint niet laten staan.

Goed spul voor net geld!

Altijd snel geleverd en kwaliteit Goed!

Snelle levering, goed product

Ik heb een slagmoersleutel besteld en deze bleek snel geleverd en kwalitatief een goed product. Ik gebruik hem nu nagenoeg dagelijks en ben blij met mijn aankoop. De black november maand maakte het nog voordeliger als dat ik had gedacht.

Goed!

Je krijgt waarvoor je betaald goede kwaliteit

Prima materiaal en levering

Het bestelde wert snel geleverd en de machine werkt ook prima

Onwijs tevreden

Al mijn aankopen waren perfect geleverd, keurige instructies over de levering. Kwaliteit is zeker het proberen waard! Ik ben zeer tevreden over HBM

Helemaal goed

Precies zo als het hoort

T gereedschap dat k heb gekocht werkt echt heeeeel fijnn

Gemakkelijk en snel

Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk; de levering prima op tijd; het product is van goede kwaliteit. Ook deze 2e aanschaf verdient lof!

Geen reactie op mail na 3 weken nog niet !

Ik heb een schroefautomaat gekocht die niet helemaal goed werkt. Bellen kan niet en mail wordt niet beantwoord!!!!

Heerlijke gereedschap, zit fijn in de hand. Mooi overzicht flyer erbij. Koffer lekker compact voor heen en weer klussen ! Aanrader 100%

Snel geleverd. Product van goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd, heel compleet aanbod.

Bestelling snel en correct ontvangen.

zins kort klant en zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding , snelle levering en alles goed ingepakt.

Prima prijs, lekker snel geleverd.

Het grote assortiment helpt om het juiste materiaal te zoeken. De kwaliteit van de door mij bestelde producten doet niet onder voor een a- merk.

Goede snelle levering

Alles correct geleverd en snel Goed materiaal Enkel spijtig dat de spanningszoeker schroevendraaier stuk was

Toppie lekker snel binnen

Goeie spul goeie prijs. En het was snel geleverd

Voor een geweldige prijs, super kwaliteit de klus vakkundig geklaard!

Waarom ik zo positief ben? + super aanbieding + prijs/kwaliteit 10 ++ + gebruiksgemak + snelle levering

Top winkel

Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen. Hele snelle levering, top.

Top geregeld binnen 1 werkdag geleverd

Toppers zijn het bij HBM Machines!!!

Makkelijk te bestellen en te betalen. Zacht prijsje voor hoge kwaliteitsmaterialen!! Snelle levering!! Ben een tevreden klant bij HBM Machines!! Thanks TOPPERS!!

Snelle levering top service

1010 Grote Esch