Het pakket was snel binnen gekomen en goede producten. Webshop is goed duidelijk

goeie zaak lekker goedkoop en goeie spullen

zeer goed bedrijf levert snel en hebben alle gereedschape

kwaliteit en afhandeling van klachten ver onder de maat

Reclamatie aan de afdeling service (snelle reactie?) over mindere kwaliteit van onderdelen van een aangeschafte draaibank worden niet binnen redelijke termijn beantwoord. De kruistafel voor onder de kolomboormachine is dermate slecht geproduceerd dat hij vrijwel onbruikbaar is.

Snel geleverd maar grasmaaier werkt niet.

Heb een motor grasmaaier gekocht maar het wil niet starten. Alles volgens voorschrift gedaan zoals olie en benzine gevuld. Ik heb al twee keer een e-mail gestuurd maar nog steeds geen reactie gehad. Ben teleurgesteld. Wel verkopen maar geen service leveren, jammer.

Mooi spul

Professioneel opvouwbaar zonnepaneel gekocht (100 watt). Mooi afgewerkt product, echt kwaliteit. Super.

Tot nu toe alles bevalt en ook blij mee.

Ik kocht ht voor mijn broer die in Suriname woont

Uitgebreid assortiment, snelle levering, super support

Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel evenals de support. Tevens een snelle levering, gewoon top zoals het hoort!

Vlotte levering en overzichtelijke website!

De website geeft duidelijke info over de producten en de bestelling wordt snel afgehandeld.

Snelle service met leveren en mooi assortiment

denk, zoek, en je vind het bij HBM. TOP.

snelle levering, fijn contact met klantenservice

Via de klantenservice het juiste onderdeel gevonden en kunnen bestellen. Daarna ook snelle levering zodat we weer verder konden.

Alles is perfect gegaan van bestelling tot levering. Het apparaat werkt prima zonder problemen.

Snelle afhandeling, kwalitatief matteriaal overzichtelijke website

De overzichtelijke website heeft een uitgebreid assortiment, met kwalitatief goed matteriaal. Goede prijzen. De afhandeling op de site is heel gebruiksvriendelijk, en de betaling en verzending gebeurt heel snel.

efficaces

bon produit et livraison rapide

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoals het moet zijn

Goede prijzen, goede service en snelle levering. TOP

HBM had de perfecte betaalbare oplossing voor mijn wens.

Handig en lichtgewicht uiteraard voor kleinere oppervlakten zoals bij mij is het voor het voortuintje.

Bestelling van werkbank

Werkbank werdt snel geleverd, zelf zo snel dat ik al naar werk was vertrokken toen ik bericht kreeg dat het diezelfde dag was opgehaald door bezorger. De werkbank zelf is goede kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten. Al met all zeer tevreden.

Prima !

twee pompen besteld die doen wat ze moeten doen. overzichtelijke website. snelle levering. wat mij betreft HBM is een aanrader.

Quality

Very fast delivery

Zeer goede afhandeling en snelle levering !!!!

Bestelling geleverd zoals beloofd. Snel en in goede conditie.

HBM - een aanrader en oplossingsgericht

Na het bestellen van een omvormer miste er een onderdeel. Leveren is één ding maar daarna komt het aan op de vraag of een bedrijf het wil oplossen en hoe ze het oplossen. Nadat ik contact heb gezocht konden ze het ontbrekende onderdeel niet meer leveren. Wel heb ik een tegoed gekregen en daarmee hebben zij een keurige oplossing geboden waarvoor veel dank.

Jammer van de continu vragen over een revieuw

Product was opzich wel ok. Verzending duurt wel lang. Het is niet zo voor 1500 uur besteld is morgen in huis

Alles is altijd goed bij HBM

Prijs/qualiteit is prima bij HBM!

Goede prijs en snelle levering.

Uitgebreid assortiment voor een betaalbare prijs. Snelle levering en goed verpakt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ