Precies zoals verwacht

Mijn bestelling is snel geleverd, materialen zijn goed en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed produkt maar toch teleurgesteld

Ik heb recent 2 items gekocht en er werd 2x leveringskosten aangerekend. Dit had ik pas gezien na de bestelling te hebben afgerond. Op de website is het niet duidelijk in zo'n geval. Men stelt voor om meerdere produkten samen aan te kopen om leveringskosten te besparen en langs de andere kant volgt men deze redenering niet in de praktijk. Ook de melding dat het gewicht een invloed heeft is niet juist. (van 1 artikel stond er zelfs geen gewicht op de site). Ik kan er niet aan doen maar voel me bedrogen. En laat nu zijn dat betrouwbaarheid is een belangrijke faktor voor online bestellingen. Een teleurgestelde klant. PS: De geleverde produkten zijn ok.

Excellent

Good quality tools, especially for the price. Everything arrived very fast and was as described.

Snelle en behulpzame levering

Het pakket werd met een pallettruck precies op de aangewezen plaats afgeleverd. Het aggregaat heb ik nog niet geprobeerd maar ziet er zeer degelijk uit.

Goed product en snelle levering

Ik kocht de oranje kleine zwenkwielen voor onder een werkbank. Eenvoudige montage, de wielen en lagers zien er stevig uit en de voetremmen werken prima. Eenvoudig in te drukken en te ontkoppelen

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit zeker aan te raden. Had gereedschap nodig om aan mijn auto te klussen en het werd binnen no time geleverd

Snelle levering, makkelijke website!

Zoals in mijn titel gezegd, gewoon vlot gevonden en vlot geleverd. Lekker simpel, meer moet dat niet zijn :)

Prima service en levering

Product voldoet aan verwachting.

Vriendelijkheid kost niets

Wat een snoepwinkel voor de techneut / klusser en wat leuk dat het vrouwelijk personeel gewoon weet hoe het werkt. Ik ben bijzonder goed en vriendelijk geholpen door een dame op de BG en weer een andere op de 1e verdieping. Ook de klantenservice reageert en volgt op, bravo!

Snelle levering en goede producten

De bestelling werd snel geleverd, netjes ingepakt. Goede producten en nette prijzen!

mooie produkten voor een goede prijs

bestellen en leveren gaat erg snel

Snelle en correcte levering

Zeer erg tevreden over de kwaliteit en snelheid

Kwalitatief en snelle levering

De tool kar is zeer kwalitatief, sterke geleiders en ruime laden. Aanrader.

Vlotte en goede levering

Daarnaast ook een scherpe verkoopprijs

zoals het moet, snel en compleet

Goede website, snelle levering, kwaliteit voor een juiste prijs.

Een perfekte aankoop

Beste materiaal voor professionele doeleinden. Sterk metaal.

Fijne winkel goeie prijzen.

Fijne winkel met goeie prijzen en toch kwalitatief goed spul.

Man was heel blij met zijn cadeau.

Goede spullen tegen een betaalbare prijs

Gereedschap besteld voor mijn motor en erg tevreden, snelle levering en goede kwaliteit.

Gewoon goed

Duidelijke website en eenvoudig te bestellen. Prima communicatie en snelle leveringen. Uitstekende producten. Aanrader.

Goed materiaal en optijd geleverd

Goed materiaal en goed en op tijd geleverd.

Snel en goed geregeld.

Ik bestel vaker bij HBM en het is altijd vlot geregeld. Snel geleverd, voldoet aan de verwachting en groot assortiment.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Zowel voor mijzelf, als voor anderen heb ik al regelmatig wat besteld bij HBM. De bestelde producten zijn tot op heden snel geleverd, maar vooral de prijs kwaliteit verhouding, ben ik zeer tevreden over. Ook heeft HBM een zeer uitgebreid assortiment aan producten. Als ik iets nodig heb voor mijzelf of iets om kado te doen, kijk ik eerst op de site van HBM. Want als HBM het heeft, hoef ik niet verder te zoeken, omdat ik weet dat ik dan geen miskoop zal doen.

Fijn bedrijf!

Normaliter zijn gereedschappen en machines heel erg duur voor de goudsmid branche en moeten ze vaak van overzee komen. Gelukkig kan ik altijd terecht bij hbm voor goede kwaliteit en scherp geprijsde artikelen :D

zeer goede servies

ik heb jullie bedrijf ontdekt via een vriend en heb al veel bij jullie besteld en in de toekomst bestel ik alles bij jullie top team HBM

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ