Snelle en goede levering

Helemaal tevreden met mijn boorset voor contactdozen in betonmuur. Bestelling vlot ontvangen en kwalitatief goed materiaal geleverd. Zal zeker nog eens bestellen als ik wat nodig heb

Mooie set blokhaken

Set kleine blokhaken besteld, snel geleverd in een mooi kistje, alle drie blokhaken zijn uitstekend “in de haak” prijs/kwaliteit ook in de haak!

Mooi spul voor betaalbare prijs

Vooral eigen merk spullen goed kwaliteit voor betaalbare prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd voor een mooie prijs!

Snel en goede producten

Duidelijke omschrijving van het product. Snel en duidelijke service. Producten waren goed verpakt.

Volgens afspraak geleverd

Alles netjes op tijd geleverd, en prijs/kwaliteit is boven gemiddeld.

Perfecte prijs en levering zonder poespas.

Gewoon een goede website die makkelijk is in gebruik met goede prijzen en kwaliteitsprodukten.

Hier blijf ik tevreden klant

Goede winkel snel geleverd toppie

snel en keurig geleverd; prima !

Tip aan de verkoper: ik kocht een lucht-compressor, maar merkte pas na ontvangst dat er standaard geen slang en/of spuit-pistool werd meegeleverd. Die konden we gelukkig van oude compressor afhalen, maar hier laten jullie als bedrijf een kans(je) liggen. Ik zou standaard vraag stellen of accessoires wel/niet nodig zijn. dan had ik ze namelijk nieuw erbij gekocht.

Alles naar wens en scherpe prijzen.

Echter was er wat onduidelijkheid over de bestelling, volgens mijn account waren het er 2 en in de praktijk waren het er 3. Even contact gehad met de klantenservice en ik kreeg een duidelijke antwoord op mijn vraag. Tot de volgende bestelling.

Goed assortiment,goede prijzen,snel geleverd.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles op voorraad en snelle levering

Super handige site en snelle levering TOP !!

Eerlijke en snelle levering.

Product doet wat het beloofd.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding

Na bestelling geplaatst te hebben snel geleverd en product zoals beschreven

Uitstekende service

Voor de prijs is het uitstekend gereedschap en goed van kwaliteit, het verzenden en alles is opkom goed geregeld. Om het al een top bedrijf

Goed, met een kleine kanttekening.

Mijn bestelling ging verders perfect, redelijk snel geleverd en voor een goede prijs. Zeer tevreden over. De kleine opmerking die ik nog heb, is dat de track & trace pas een paar uur voor de levering binnenkwam, waardoor ik niks kon regelen (moest werken en niemand thuis) en door omstandigheden pas dagen het pakketje kon ophalen. Als de track een avond er voor er was geweest was dit wat beter verlopen.

Mooi producten voor een goede prijs!

Mooie grote doppenset! Goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Snelle levering en een kwalitatief goed product!

Een goed en degelijk product ontvangen. De verzending was snel en goed te volgen. Dik tevreden.

Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Niets dan goeds, kwaliteit, snelheid van levering en een mooie prijs. Heb al heel wat gekocht en altijd zeer tevreden.

Product op tijd, en net wat we nodig hadden

Helemaal in orde.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog een snelle levering. Overal op internet rondgekeken en zoals vaker bij HBM uitgekomen. Fijne overzichtelijke site met goede beschrijving.

Topservice

Heel erg fijne service en vriendelijk contact. Zeer goede kwaliteit spullen voor een mooie prijs.

Ik ben uiterst tevreden

Fijn service snelle levering. Aantrekkelijke prijs.

antonio lima

Ik ben best tevreden met mijn bestelling. ik raad aan

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ