zeer goede servies

ik heb jullie bedrijf ontdekt via een vriend en heb al veel bij jullie besteld en in de toekomst bestel ik alles bij jullie top team HBM

straight to the point, duidelijk snel en goedkoop

prima service en goede producten

Prijs kwaliteit is top

Snel bestellen, snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed alles werd snel verzonden de kwaliteit is prima van de producten ben zeer tevreden

Keurig zoals je als van elkaar mag verwachten, besteld, betaald en geleverd.

zoals hier boven vermeld. Keurig en vlot afgehandeld, ik zoek, vind, bestel en betaal, HBM levert keurig en snel wat er besteld is. dus zoals het hoort.

Prijs en kwaliteit verhouden is top!

Snelle service, veel aanbod en fijn in contact en oplossingen!

Perfect verzorgd zodat onze klussen geen vertraging oplopen.

HBM producten staan duidelijk en correct op hun side en het assortiment is volledig. Een orde is makkelijk te plaatsen. En echt mooi ook in de kerst periode binnen een dag bezorgd. Hoe ze dat bij HBM voor elkaar krijgen ? Het is fijn als je thuis met een project bezig bent en er is iets benodigd dat het dan snel bij HBM besteld en geleverd kan worden. Ik ben in de de toekomst zeker weer klant. Dank. Kees Kools

Super! Ik bestel gauw weer

Top ervaring

Zowel producten als de service zijn uitstekend

Snelle levering en product als omschreven

Snelle en correcte levering Alles naar wens.

Altijd vlotte communicatie en levering!

Kwaliteit met lange garantie.

Gereedschapskist met veel inhoud en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Daarnaast lange garantie, liefst 10 jaar. Verder levering correct verzorgd.

Fijn gereedschap voor de thuisklusser

Als ik een stuk gereedschap nodig heb, is de HBM altijd mijn eerste stop. Het is niet luxe, maar voor de prijs erg goed en ze hebben eigenlijk altijd wat je nodig hebt.

Mooie spullen, snel en perfect geleverd

Snelle levering prima prijs kwaliteit!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen en top ontvangen!

Mooie spullen, werkt allemaal super en is heel netjes verpakt goed aangekomen, duidelijke omschrijvingen en handleidingen, top zeker voor de prijzen!

Top materiaal en service

Ik had een gereedschapskoffer besteld om mee te kunnen nemen in de auto. Super formaat, erg compleet en snelle service qua levering. Makkelijk is het ook dat alle onderdelen in de koffer ook los te bestellen zijn.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

HBM is één woord Kwaliteit!

Klantvriendelijke website. Eenvoudig bestellen. Snelle levering. De geleverde boren zijn van uitstekende kwaliteit. Heel tevreden over het geheel!

Goede klantendienst

Mijn order was ergens blijven hangen waardoor de status op "worft klaargemaakt" bleef. Na contact op te nemen met de klantendienst w1s dat probleem meteen verholpen en had ik 2 dagen later een keurig ingepakt order.

Zeer tevreden over de service

Zeer goede ervaring met HBM, zowel qua kwaliteit van de apparatuur als qua klantenservice, zeer responsief en attent voor de klant, ik raad 110% aan, bovenaan

Top bedrijf

Super machienes Dik tevreden

Super fahrbare Werkbank für den günstigen Preis !

Ein vergleichbarer großer Werkzeugwagen bzw. fahrbare Werkbank war nirgendwo anders für einen nur annähernd ähnlichen Preis zu finden. Das dazu bestellte Werkzeug war ebenfalls günstig, zeichnet sich aber teilweise bei der Qualität ab... halt einfaches Werkzeug. Die Qualität der Schraubenschlüssel würde ich dabei besonders positiv, die Zangen jedoch negativ erwähnen wollen. Bestellablauf, Zahlung, Lieferung war alles problemlos. Einziger wirklich negativ zu erwähnender Punkt war die schlechte Erreichbarkeit bzw. die späte Reaktion. Habe mehrfach per Kontaktformular oder Mail geschrieben und dabei mindestens vier Tage auf Antwort gewartet. Telefonisch konnte man mir überhaupt nicht helfen... da sollte der Service verbessert werden. Insgesamt cooler Shop ;-)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon super

Bestelling snel gevonden betaald en snel geleverd.gewoon top.

Correct en snel

Correct en snel verzonden!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ