Als vanouds alles netjes geleverd!

Alles goed en compleet ontvangen. Artikelen zijn van goede kwaliteit.

Super degelijk materiaal, bestelling van grote ventilator compleet in elkaar geleverd.Plug and play.

Snel en vakkundig

Spullen besteld... Goed en up to date geïnformeerd over het verloop van de levering Zeer snel en perfect verpakt aangekomen Top ervaring

Prima ervaring mee

Er wordt meegedacht en snel geleverd en goed verpakt. Dik tevreden over.

Goedkoop en degelijk gereedschap

Degelijk gereedschap voor een klein prijsje

Veel voor weinig

Fijn engels gereedschap zo kan ik fijn aan me motor sleutelen volgende keer weer kopen bij hbm

Een goede en snelle service

Ik heb zoals bij vorige bestelling mijn pakje goed ontvangen, ben zeer tevreden over de goede en correcte dienst.

Uitmuntend

Super snel en supergoed behandeld. Deze mensen weten hoe ze klanten moeten behandelen.

Weer tegen zeer scherpe prijs een goed stuk gereedschap

Goede prijzen, veel betere kwaliteit dan je zou verwachten voor zo’n scherpe prijs

snelle levering en top kwaliteit voor en betaalbare prijs

Dit is de 2e keer dat ik bij HBM machines een bestelling heb geplaatst. De bestelde vetspuit is makkelijk in gebruik en ziet er goed afgewerkt uit. Hij is eenvoudig te vullen met standaard 400ml vet koker. Ook de nippel past goed en is vast te zetten door de kop iets aan te draaien als hij geklikt zit.

Maait super goed zeer bloj mee

Super ben er heel blij mee mooi licht en maait super goed top

Snel en tevreden!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding! Erg tevreden!

Snelle en nette bezorging

De site is duidelijk en zoeken op type en merk assortiment. Snelle verzending, nette prijzen.

Het beste adres voor al je luchtaangedreven gereedschappen!

Mooie producten met een goede prijs/prestatie verhouding. Uitgebreid assortiment, dus altijd een passende oplossing. Correcte en stipte levering. Een aanrader dus.

Vlotte levering, fietslift van zware kwaliteit en met goede montage handleiding.

Kom zeker terug

Goed advies, product kwaliteit prima en levering uitstekend.

Erg snel verzonden en een top product ontvangen!

Erg goed product ontvangen. Precies wat ik nodig had

Goede levering en snel antwoordt via de chat

Zie bovenstaand

Prima product! Snel en onbeschadigd geleverd!

Prima product tegen lage ( aanbiedings) prijs! Alles 100% . 1 opmerking: handleiding / bouwinstructie beetje onduidelijk en niet helemaal compleet! Ik was gelukkig zelf handig genoeg om de juiste invulling aan de montage te geven

goede producten aan scherpe prijzen

steeds kwaliteitsvolle producten, één bestelling wordt soms in verschillende keren geleverd omdat sommige producten uit verschillende magazijnen komen, snelle reactie gekregen van de klantendienst

Eerste keer maar zeker niet de laatste

Het was de eerste keer dat ik iets besteld heb De levering was op tijd Het bestelde was zelfs beter als ik verwacht had Dus op zeker niet de laatste keer dat ik besteld heb

Uitmuntend

Ruime keuze, goede prijs-kwaliteit, snelle service en meer dan waarde voor je geld.

prima levering, product matig.

Voor de heette dagen heb ik een mobiele airco besteld. De bestelling was makkelijk geplaatst. Pakket bezorger heeft hem helaas direct bij een post NL punt afgeleverd.. Jammer, iets wat 20kg weegt til je niet zomaar naar huis. Bij aansluiten airco raakt de buis continue los waardoor de warme lucht alsnog in de ruimte komt... mijn advies aan HBM zorg dat het koppelstuk al vast zit aan de buis. Ik zou de airco niet aanraden.

Redelijke prijzen voor prima produkten. Vlotte levering. Dit bedrijf houden we erin.

Enorme keuze

Goede zaak met veel keus en een snelle levering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ