Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering Degelijke producten.

Goede prijs - kwaliteit

Binnen het brede aanbod een goede prijs - kwaliteit verhouding. Spijtig dat er steeds verzendkosten aangerekend worden, maar gezien de gezonde prijsstelling is dit meestal verantwoordbaar op de volledige bestelling.

Zo moet het

Het is zoals afgesproken

Matig

Slome en dure levering maar wel een goede prijs kwaliteit verhouding alleen zonde dat mijn set de 9 niet heeft maar 2x 10

Duidelijk en betrouwbaar

Algeheel prettige ervaring... zowel op de site als de levering.

Netjes en snel geleverd.

Hele snelle reactie op bestelling en de volgende dag geleverd. Beter kan het niet.

Prettige en duidelijke website :-)

Ik bestel regelmatig bij HBM Machines en ik ben tot nog toe altijd tevreden over de ontvangen producten. GEWOON GOED DUS! Groet, Jaap

nice and quality and fast shipping

Top producten !!

Top producten die betaalbaar zijn en een snelle levering ook heel belangrijk.

Zoals het hoort, maar niet meer gebruikelijk is

Al meerdere malen bij HBM besteld, nooit enige wanklank mogen ervaren. Gek dat het op valt, als het is zoals het hoort.

Goede producten snelle levering!

Top apparaat! Snelle bezorging

Ik heb mijn wanden en plafonds met deze verfspuit gespoten ging echt super!!

Goed en overzichtelijke site

Super snel geleverd, prijs en kwaliteit van gereedschap is geweldig.

Super, snelle levering en super vriendelijke klant support

Snelle levering en prijs kwaliteit is niks op aan te merken

Correcte prijzen, zeer snelle levering.

Overzichtelijke website, makkelijk gevonden wat ik zocht (zelfs beter).

Super goed geregeld !

Dit bedrijf komt zijn afspraken tenminste na en binnen een week geleverd. Bij een andere leverancier heb ik 2 maanden moeten wachten en na 2 maanden werd mijn bestelling geanuleerd.

Goedkoop en goed

Ze verkopen goed materiaal voor een zachte prijs. Ook komen de levering afspraken na, ga zo door daar kunnen veel bedrijven nog van leren.

Goede kwaliteit voor de juiste prijs.

Heb al meerdere machine’s gekocht en ben over alle zeer tevreden.

Super machine voor deze prijs

Goed prijs kwaliteit E-3909674

beter kan het niet

niet de eerste maal en zeker niet de laatste

Correct, snel geleverd, goede website met eenvoudig zoeken, prijs/kwaliteit is ok.

Duidelijke website met een enorm aanbod en toch is alles snel te vinden. Eenvoudig bestellen, goed verpakt en snel geleverd. Alles is verlopen zoals men van te voren aangeeft. Absoluut een aanrader!!

Goede prijs voor een correcte service!

Ik bestelde een artikel tegen een goede prijs en ontving het 3 dagen later thuis!

Beste spul!

Altijd wat je nodig hebt, goede service!!

gewoon goed

goede spullen tegen goede pijs

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Bestelling was binnen 2 of 3 dagen binnen. Mooi spul en goed stevig,stond zo in elkaar en mijn zaagmachine staat fijn op hoogte en stevig vast. Heel erg tevreden en zal zeker niet het laatste zinn wat ik hier bestel. Vriendelijk bedankt. Grt R.V.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ