Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit. Twijfel tussen een "a-merk" en "huismerk", uiteindelijk voor het huismerk gekozen, maar dat mag net zo goed een "a-merk" genoemd worden!! Degelijke kwaliteit, mooie vormgeving, netjes afgewerkt!

Betaalbaar en Betrouwbaar

Voor elk budget heeft HBM wel iets naar wens! Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed! Ben zeer tevreden met mijn aankoop! Ik bestel vaker hier en is tot nu altijd goed verkopen!

Snelle levering en goed kwaliteit product

Snelle levering en goede product (gereedschaps koffer 599 delig) 5 sterren

Snelle levering en blij met het product

Onlangs de HBM 230 CI MIG inverter aangeschaft, waarvan de eerste indruk goed is en de verzending verliep snel.

Proces zeer netjes verlopen

Ondanks deze tijd waarin bestellingen later komen is alles heel netjes geregeld. Ook ik had en dag vertraging, keurig op de hoogte gehouden door dit bedrijf.

Zeer positief!

Bestelde producten snel geleverd. Was een deellevering maar communicatie is zeer goed.

Snelle en goeie service

Ik heb twee producten besteld en deze kwamen eerder dan wat de website aangaf, ook goeie kwaliteit gereedschappen die mij lange tijd zullen helpen met klussen

Snelle service en goede prijs

Bestelling is snel geleverd. Het is ook het goedkoopste op heel internet.

Makkelijk/duidelijk bestelproces en snelle levering

Ik heb het bestellen als gemakkelijk en duidelijk ervaren. Ook word je daarna op de hoogte gehouden van de status etc. per mail. Ook de compressor zelf ben ik tot nu toe erg tevreden over.

Ronduit voordelig, prima kwaliteit, goede service en snelle levering, topshop!!

Lees in één zin!!

goede communicatie, solide product, snelle levering

goede communicatie, solide product, snelle levering

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede service en goede producten

Prima weer hoor. Vlotte levering. Een levering kwam later, hiervoor geen extra vrachtkosten berekend. Goede communicatie. Prima bedrijf om wat te bestellen.

PRIMA SERVICE

steeds snelle en correcte levertijd. kwaliteitsvolle materialen

Waanzinnig!

Super goede en snelle service! Hele duidelijke uitleg over het product en je krijgt wat je bestelt!

Snelle levering goede correspondentie

Mooie machine , doet wat die moet doen

Kwaliteit, prijs en communicatie goed.

Artikel besteld en gelijk een goede communicatie vwb levering. Goed binnen de voorwaarde qua levering. Producten een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: snelle levering goed product en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Commandé, vite livré.

Très content d'avoir reçu mon groupe électrogène Hyundai très rapidement 1 jrs entre commande et réception.

Stiftslijper met frees set gekocht gaan door staal als mes door de boter.top top top

Ik heb meerdere machines en apparaten van HBM en allemaal van uittekende kwaliteit met goede beschrijvingen en verzendingen waar je van op aankunt. En niet te vergeten het enorme assortiment aan gereedschappen.

De draaibeitels waren makkelijk te vinden en werden snel en scherp bezorgd!

Ik heb, al jaren, goede ervaringen met de machines en toebehoren van HBM Machines.

Eerste miskoop in vele jaren.

Kom al 20 jaar bij HBM en heb bet veel gekocht naar volle tevredenheid. Vandaag een rode gereedschapwagen (8996) opgehaald en deze valt behoorlijk tegen. In de beschrijving staat 40 kg per lade en op het panmflet bij de wagen 25 kg. Zelfs die 25 kg is te veel, niet alleen valt de kast om als de la uitgetrokken is, maar ook de railsen puilen uit zo te zeggen en schuiven niet echt meer. Kast zelf is wel aardig maar wat lichtwel aardig, maar de railsen zijn veel te zwak.

Snelle levering en goede kwaliteit.

HBM levert altijd binnen de 3 dagen die ze aangeven en met de kwaliteit van het materiaal ben ik dik tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede spullen, goede prijs en ook nog een goede klantenservice! <3

Meerdere bestellingen gedaan, eigenlijk altijd goed spul. Verder qua leveringen ook top, voor zowel kleine als grotere pakketen. En bij een 5de bestelling een keer iets incompleet bij levering en werd daar super mee geholpen bij de klantenservice :) Thanks Brian!

Kwaliteit in zowel product als levering

Snelle levering en kwalitatief goede producten.

De knabbelschaar werkt goed!

Mooi product. Ik ben wel (veel te) lang bezig geweest met het wisselen van de kop. Dat ging niet zo gemakkelijk als je zou denken.. Het stond niet in de handleiding en geen info online. Tip om dit nog toe te voegen. Het product zelf werkt fantastisch.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ