goed product, slechte levering!

Het product was goed. Maar de levering heel slecht. Ze hebben het dure grote pakket buiten naast mijn huis neergezet zonder een briefje door de bus te doen. Dus ik zag in mijn email dat het geleverd was maar het was niet geleverd... ik kon het nergens vinden, en na camerabeelden te moeten kijken kon ik zien waar ze het verstopt hadden ... ? Niet erg handig en het had dagen in weer en wind kunnen staan...

Goed materiaal, snel geleverd

Al meerdere malen bij HBM besteld, is altijd keurig op tijd geleverd en kwalitatief goed materiaal

Goede spullen voor goede prijs

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede service professionele spullen

Heb een Tegelzaagmachine gekocht en zaagt mooi recht en je kan er ook verstek mee zagen. Hij is makkelijk in te klappen en weg te rijden. Een degelijke machine waar je jaren lang plezier mee kan hebben.

A++++++

Goede producten, correct en snel geleverd. TOP

Top kwaliteit

Fijne gereedschapswagen met goed materiaal voor een mooie prijs. Ik ben tevreden.

Vakkundig!

Goede prijs/ kwaliteit verhouding waarmee je vakkundig te werk in gaan net als het moment van bestellen tot aan bezorgen !!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering binnen paar dagen en goede service.

Snel en eenvoudig

Bestelling snel en eenvoudig opgehaald bij HBM Machines. Hellemaal blij met een nieuwe gereedschapswagen.

Mijn bestelling was zoals gewoonlijk weer compleet en op tijd geleverd, top!!

IK had een bosmaaier 4-in-1 met kettingzaag, grastrimmer en heggenschaar besteld en die werd zoals gewoonlijk weer compleet en op tijd bezorgd. Fijn apparaat en alles werkt prima.

Super sloophamer, en snel geleverd

Spullen die ik heb van hem zijn superrrr Snelle reactie en snelle levering

Goed product

Goede kwaliteit, ben zeer tevreden. Ga nu weer bijbestellen

Prima product en snel geleverd

Ik heb een frees motor module 2 gekocht inclusief flexibele as. Ik wil deze gaan gebruiken voor mijn werk en dan voornamelijk voor het uit frezen van houtrot. De kosten voor een andere machine met flexibele as komen op minimaal €650,- Dus ben helemaal gelukkig met deze voor…. Wait for it…. € 60,- Geweldige deal!

Goed!

Mooie werkbank gekocht. vond de tekening wat onduidelijk, maar met wat technies inzicht er wel uit gekomen. jammer alleen dat de doos open was, en een aantal moertjes niet op de draad pakken. verder een fijne werkbank.

Helemaal top

Prima uitleg over het product doormidden van een filmpje. Goede prijs product verhouding. Snel geleverd.

Fijn dat de spullen ipv thuis op mijn werk konden worden afgeleverd. Ben blij met de snelle afhandeling van de bestelling.

Snel en prima verzorgd.

De zaagbok in prima staat ontvangen, snel geleverd, volgens afspraak, en zeer betrouwbaar. Ga zeker weer bij HBM machines kopen.

Zeer goed!

Snelle en correcte levering.

Goed product en snelle levering

Doen wat ze beloven

Top-ervaring voor de aankoop van een nieuwe compressor. HBM Machines heeft een site met grote keuze, degelijke merken, scherpe prijzen en na bestelling werd het item netjes op tijd geleverd. Super!!

Mooi bedrijf!

Ik ben nog niet zo heel lang klant bij HBM, maar ook weer bij deze bestelling alles in orde. Snelle levering en vooral ben ik erg tevreden over de gereedschapswagen, de laden zijn ruim en lopen lekker met de kogellagers. Kortom prima!

Snel binnen en ziet er goed uit

Na diefstal had ik snel een bosmaaier nodig en deze was binnen 1 dag binnen erg tevreden mee.

Top geregeld

Bosmaaier besteld en netjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Hij is al goed gebruikt. Alleen een boekje was voor een elektrische apparatuur (waarschuwing) voor een benzine bosmaaier;)

top bestelling!

Bestelling gedaan voor transportkar. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. top!

Fijne site en scherpe prijzen

Ik heb een bladblazer- en zuiger gekocht en HBM machines was DE website met de scherpste prijs. Daarnaast is het ook een prettige machine om mee te werken en doet hij het goed. Naast dat heb ik ook nog eens 2 jaar fabrieksgarantie. Ik zeg: top!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ