Groot assortiment, snelle levering, goede kwaliteit.

uitstekend

Superlevering

Een uitstekend product (transportwagen) en een snelle, juiste en tijdige levering!

Superzaak

Goede en snelle levering en goede service

Top!!!

Super duidelijk en snelle service.keurig op tijd geleverd ook duim

Goed met een paar opmerkingen

4 tankjes navulgas ontvangen: Artikelnr. 52103: 1) Uw technische gegevens op uw internet site kloppen niet. Er staat: Butaan-navulgas 100ml. Dit moet zijn: Propaan-Butaan navulgas!!!!!!! 2) 4 gastanks los bij elkaar in een ruime doos doen, zonder enig opvulmateriaal en dan zo op de post doen klopt volgens mij ook niet. Maar gelukkig is het wel goed gegaan.....

zeer goed goede service

alles loopt zoals afgesproken iedere keer so no comment

Mooi gereedschap, snelle levering

Ik heb het afgelopen jaar voor veel geld bij HBM gereedschap besteld. Het prima gereedschsp, goede prijs, snelle levering

BestellinG

Bestelling snel bezorgd. Best producten geen slecht ervaring er mee.

top

2 artikelen besteld. Vanaf moment van bestelling tot de daadwerkelijke levering een goede info. Na ontvangst helemaal tevreden. Top producten, niets op af te dingen.

Topgerief voor een topprijs

Waterhaspel en persluchthaspel van het huismerk hbm gekocht. Topproduct!

Een aanrader!

Snelle verzending en een uitstekende klantenservice met snelle en vriendelijke reactie op mails!

Goede zaak

Bestelling was op tijd bezorgd,goed verpakt en werk prima.

Snel geleverd .top product

Snel geleverd .top product

Top spul

Goed materiaal en komt netjes binnen

Service was goed en snel

Beloofd is hun ere woord

Ik ben al jaren klant bij HBM en dat is niet voor niets. Men komt afspraken na, de bestellingen komen zeer vlot binnen, bestellen gaat eenvoudig, er zijn altijd leuke aanbiedingen en de prijs kwaliteit is top. Het vertrouwen is groot, dus vandaar dat ik een vast klant ben. Ga zo door. Groet, Jan

producten waren sneller binnen dan verwacht

nog niet in gebruik genomen

Vlekkeloos

Duidelijke website, snelle levering en degelijke producten. Een aanrader!

Goed product, goede prijs

Stevig ontworpen werkbank, makkelijk inm elkaar te zetten.

Dik in orde! Aanrader!

De laskar is proper afgewerkt en is zeer stevig!

Precies zoals beloofd

Keurig op tijd en netjes verpakt.

Veel keuze, goede prijs en snelle levering

Op de website is het makkelijk om een product te vinden. Verder is er een ruime keuze van producten. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Door snelle levering konden we snel aan de slag.

De traploper is een mooi product voor een nette prijs

In zijn geheel ben ik zeker tevreden. Enkel bleek mij uit de bestelling onvoldoende dat de traploper in onderdelen wordt aangeleverd en je gereedschap voor de assemblage moet hebben. De bijgeleverde ringetjes voor onder de moeren zijn in vergelijking met het geleverde product een beetje licht uitgevoerd. Na vervanging van de bijgeleverde ringetjes en montage een goed product.

Prima product.

Prima product, alleen de gebruiksaanwijzing was alleen in het Engels. Ik sloot mijn compressor aan op de sigarettenaansteker in de auto en dat had verboden moeten staan in de gebruiksaanwijzing. Alleen aansluiten direct op de accu.

Goede kwaliteit en service precies zoals verwacht van een bedrijf

In de avond besteld en precies zo als belooft met track en tracé op binnen gekregen. Ook was alles netjes verpakt. Product precies zo als op de sit vermeld staat Dik tevreden Hier ga ik nog meer aanschaffen

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ