Snel geleverd en aantrekkelijke prijs

Makita set besteld inclusief een bit set. Zeer aangename prijs en snelle levering.

Correct en goede communicatie

Product zoals omschreven aan beste prijs op het net te vinden. Levering sneller dan vooropgestelde termijn met duidelijke communicatie wanneer te verwachten. Zeer tevreden.

zeer goed

Het product dat ik heb besteld werkt heel goed. Ik ben zeer tevreden over de communicatie van de bestelling.

Snel en netjes op tijd geleverd

Na bestelling van een bbq netjes geinformeerd wanneer deze zou komen. Datum en tijd klopte en werd netjes geleverd. Dank

De levertijd was te lang

Woensdag besteld dinsdag pas geleverd vind ik eigenlijk te lang Verder geen mogelijkheid tot telefonisch contact is niet erg klantvriendelijk in mijn optiek. Vragen over producten moet je ook telefonisch kunnen stellen! Daardoor voldoet het geleverde niet geheel aan mijn verwachtingen

Goed product

Tevreden over de kwaliteit van het product en goed op de hoogte gehouden via de mail..

super mooie machine en mooi op tijd geleverd

mooi een goed werkende slijptol zeer te vrede

Bestelling vlot verlopen, op tijd mail met informatie. Product snel gekregen en werkt prima.

De kwaliteit van het materiaal is zeer goed.

Het was mijn eerste bestelling en ben aangenaam verrast. Bedankt HBM

Vlugge levering & interessante prijzen

Steeds vriendelijk bij contactname voor bijkomende informatie, snelle levering en scherpe prijzen en een groot assortiment aan producten. Zou graag alles kopen bij HBM maar helaas ben ik geen miljonair! Doe zo voort

Goede klanten service!

Ik werd goed en snel geholpen

machine in goede staat geleverd, bijgeleverde instructie alleen in Engels, Nederlands ontbreekt, jammer, maar montage ging snel en probleemloos.

Goede ervaring

Ruime keuze, kwaliteit en correcte vlugge levering.

Goede producten, slechte levering en klantenserivce

Ik mis een deel van mijn bestelling, gewoon niet gekregen en nu lang wachten omdat ik moet e-mailen. Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar. Jammer!

was altijd goed maar nu niet meer

Ik heb drietal artikelen besteld bij HBM ik heb twee van de artikelen in aparte zendingen ontvangen, oke nog daar aan toe maar het derde artikel een simpele roterend staalborstel na 10 dagen nog steeds niet ontvangen , omdat de borstel moest gebruiken en niet wist dat de levering zo belachelijk lang op zich zou laten wachten heb ik er maar een bij de bouwmarkt gehaald.

goede service en zeer scherpe prijzen

ben zeer tevreden over me tafelcirkelzaag

Altijd correct

Buon venditore, comprerò ancora......

Veramente devo ancora ricevere il mio tornio. Il prezzo è ragionevole, ma il giorno dopo che l' ho comprato lo hanno aumentato di 100,00 €. Rispondono alle domande in modo molto stringato, però rispondono sempre cortesemente. Le foto illustrative sono di buona qualità e permettono di vedere in dettaglio gli oggetti acquistati. I torni che vendono sono completi di molti accessori, e questo è il motivo principale per il quale ho comprato da HBM.

Degelijk materiaal

Degelijk materiaal, wel geleverd in 5 pakketten waarvan er 3 samen kwamen die gemakkelijk in 1 doos konden. Niet kostenbesparend als je dan zelf door het gewicht van 1 onderdeel dubbele verzendkosten betaald.

Slechte slechte service

HBM Machines neemt geen telefonische klachten aan, daarom heb ik twee keer per e-mail contact opgenomen met de klantenservice om te melden dat de bouten die bij de door mij gekochte betonmixer zijn geleverd niet kloppen. Er is een week verstreken, maar ik heb geen woord van hen gehoord. Hoeveel tijd hebben ze nodig? Nu heb ik er genoeg van en ga ik mijn geld terug eisen. Een slechte slechte service. Ik koop nooit meer bij HBM.

• Would you recommend us? No

Na een klacht bleeft het stil, todat de grote baas een mooie oplossing bood.

Via een omweg ben ik bij iemand gekomen, die mijn klacht volkomen gegrond vond, en heeft een passende oplossing geboden. Producten zijn goed, maar dan moeten ze wel al inelkaar zitten, dat was hier niet het geval, een perongelukke tweede handse versie ontvangen. Maar uiteindelijk is alles naar alle tevredenheid opgelost. A de Vos Amsterdam.

I want my cable back

I have sent for repair a carpet cleaner ... and when I received back... is missing a cable and I can't use the machine without it. I have sent 5 emails...... no one replied to me. There is also no telephone number to contact with them..... i seriously don't know what else to do........... I paid for this cable and they forgot to out it back in box they sent me. And now what???? How the hell am I gonna find my right?? How am I gonna use the 200 euro machine I've bought??? These people there stole a part of the machine and they don't even reply. I'm gonna need to speak with a lawyer

Ideaal

Had een oplaadbare ledlamp besteld. Ze was niet duur dus had er niet echt veel verwachtingen bij. Ondertussen al meermaals gebruikt en doet zeker wat het moet doen. Compact, verstelbaar en helder.

Solar schrikapparaat werkt niet

Het gekochte schrikapparaat werkt niet, graag een spoedige reactie. 0646457179

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden. Een product was beschadigd hier ontvang ik een nieuwe voor.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ