Drama

Alles wat fout kan gaan gaat fout bij HBM

Nog altijd geen bestelling ontvangen

1e ervaring met HBM: - van een complete cirkelzaag tafel van €1500 enkel een deel van het blad ontvangen - valse beloftes over de levertijd - geen communicatie/opvolging richting de eindgebruiker (dit kan al heel veel zorgen wegnemen echter geen communicatie) - telefonisch onbereikbaar - tot op heden nog altijd geen contact - onbetrouwbaar - nog altijd geen volledig product ontvangen (inmiddels 3 weken verder) en geen idee wanneer ik dit kan verwachten :-)

Snel en goed

Snelle levering van een goed beitelset Mijn eerste proefstuk is een feit

levering 1 t/M 3 werkdagen , vergeet het maar !!!

Levering 1 t/m 3 werkdagen , vergeet het maar !!! Het door mij bestelde artikel zou volgens bovenstaande voorwaarden een levertijd van 1 t/m 3 werk dagen zijn . 5 werkdagen later ......... Nog niets !!! . (((((( In het verleden heb ik ook al eens problemen gehad met aggregaten maar dit terzijde gelaten , wat een gesteggel en gezeik om je geld terug te krijgen ))))). Betreffende het door ons laatste artikel 19 juni uni , inmiddels 26 jGeen enkel bericht wat of hoe of ..... . Knap lastig als je met spoed op je werktuig zit te wachten . GA ZO DOOR HBM , en ik bestel nooit meer iets bij HBM . Groetjes : Witte Transport .

Super mooi product

Erg tevreden over de aangekochte compressor

Snelle levering en mooie kwalitatieve machine

Zeer makkelijke site om bestelling te plaatsen. De bestelling werd vlot behandeld en geleverd. Eens ontvangen een kwalitatieve machine zo te zien. Zal zeker van pas komen bij het restaureren van men oldtimer

Kan het nog beter???

Ik denk het niet. Leveringen zijn snel en wijzigingen worden goed gecommuniceerd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan namen. Dat het assortiment, de kwaliteit en de prijzen goed zijn dat wisten we natuurlijk al

Gewoon goed!

Goede producten en service!

Goed (hobby) gereedschap. Levertijd door Postnl slecht

Artikel besteld. Bericht van HBM dat t verzonden was. Vervolgens heeft Postnl het pakket 3(!) maal doorgezet naar de volgende dag. Advies aan HBM: neem een andere besteldienst

HBM altijd goede service en medewerking

ik beveel HBM Machines aan ik koop nu altijd mijn gereedschap hier en als er wat mis is met een artikel dan is het een belletje of een mailtje en je krijgt altijd antwoordt en als ik ergens anders kijk op internet naar gereedschap dan is het of te duur of te goed koop en je koopt wat en het gaat kapot en dan kan je het niet meer terug sturen en bij HBM Machines kan dat wel dus ik raad het ten alle tijden aan hoop dat HBM Machines nog vele jaren blijft bestaan of dat ze zelfs gaan uit breiden en ga ik er gewoon met de auto naar toe ik bestel nu alles via internet dat is ook geen probleem maar zo wel heel mooi zijn om er met de auto naar toe te kunnen maar ja ik woon niet om de hoek zou ik maar zeggen ik blijf bij mijn antwoordt via internet is ook goed ik wens HBM Machines het beste bedrijf in Nederland groetjes van youri bos

Snel geleverd volgens afapraak

Snel geleverd volgens afspraak, werkt goed.

Is goed en snel

Goed en snel

Nette levering!

Nette levering! Goed verpakt! Voor herhaling aan te bevelen!!

Snel geleverd en goed verpakt.

Prima gereedschap voor vaderdag gekocht. Een doppen set en een krachtdoppen set voor vaderdag. Vaders was er heel blij mee aangezien zn gereedschap uit 1980 stamt.

Mooi spul voor weinig

Mooi spul voor weinig,

aflevering kan en moet beter!

Bestelling geen probleem, telefonische bereikbaarheid onmogelijk, aflevering moet beter, als je twee uur van tevoren een email krijgt dan is de kans zeer groot dat er niemand thuis is. Stuur de bezorgtijd min. een dag van tevoren per mail! groet, Henk Kersten.

Redelijk snel geleverd

ondanks dat ze aan het verhuizen waren was mijn bestelling alsnog snel geleverd.

Prima product, goede prijs/kwaliteit en dito service

Via de site bestelde ik een 12 V compressor om zelf op te halen. Ophalen ging uiteraard zoals verwacht moeiteloos, product stond klaar en ik werd keurig geholpen. Voor nog geen 50 euro een uitstekende olieloze compressor om onderweg de banden, luchtbedden, ballen etc op te blazen in een hoog tempo. Dit betrof de "1 x HBM 12 Volt Compressor met Toebehoren in Draagtas" Uitstekend product voor niet te veel geld.

Mooie producten voor goede prijs en snelle leverbaar

Ik moest brandblussers aankopen en heb eerst telefonisch contact gehad met een medewerker van HBM voor informatie, ben heel vriendelijk geholpen waardoor ik de juiste brandblussers kon aankopen. Heb de brandblussers ook al snel en netjes verpakt ontvangen. Ben super tevreden over HBM.

Het duurde wat langer maar dat was logisch, Het product zelf is prima en voldoet aan de verwachtingen.

Top producten

Top producten top service en top klantenservice via email snel gereageerd top top ik ben heel blij mee.

Mooie spullen voor een goede prijs

Altijd snel verzonden

Mooie spullen !

Wat een fijne website hebben jullie. Lekker overzichtelijk. De bestelling werd in 3 pakketjes verzonden. niet heel praktisch, maar wel handig dat jullie rekening houden met de klussers en de snelheid van de spullen. Jullie berekenen geen extra kosten daarvoor: top! Reciprozaag geprobeerd en die bevalt prima, de handschoenen waren van uitstekenden kwaliteit en draag ik graag tijdens lomp werk! Dus metaal en steen, heerlijk: geen droge en beschadigde handen meer.

Uitstekende kwaliteit.

Prima in elkaar te zetten, makkelijk in gebruik en precies zoals beschreven. Duidelijke leveringsinformatie en updates! Al met al een hele goede compressor, werkt geweldig tijdens het airbrushen.

perfecte werkbank

Werkbank perfect van maat, goed geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ