Goede ervaring met HBM, bestelde artikelen snel geleverd en goede kwaliteit.
Ondanks dat deze mensen momenteel erg druk zijn, een goede en vlotte afhandeling van zaken. Mooi band- en schijfslijpmachine. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Net even wat meer vermogen, dan de vergelijkbare merken.
De producten voldoen (hopelijk) allemaal volgens verwachting. Ik moet namelijk de lijmklemmen nog binnen krijgen. Maar daar zal niks verkeerds aan zijn en had ook geen haast. Gelukkig had ik touw urgenter nodig en was deze op tijd. Mooi touw, elastisch en sterk om zware producten omhoog te hijsen met een katrol. Ik vind het op zich geen probleem dat de levertijd wat langer is dan 1 dag wat sommige bedrijven beloven, maar als je 1-3 werkdagen beloofd moet dat ook wel gehaald worden en niet pas 4 werkdagen (of langer wat betreft de lijmklemmen). Maar nogmaals op tijd is op tijd, daar hou ik op dit moment rekening mee met aanschaf van producten..
Hi Dirk-Jan, bedankt voor je review. Wegens verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses voor eventueel ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Zeer tevreden met mijn aankoop
Kan gewoon niet betuuuuuuuuuuuuuur
Betonslijpmachine na 1 vierkante meter 2mm afslijpen doorgebrand. Slaat echt helemaal nergens op, heel fragiel gereedschap en absoluut geen kwaliteit. HBM is niet bereikbaar en reageert geheel niet op klachten. Dus zal ik het via een andere weg moeten gaan spelen, jammer. Kortom: leg er een beetje geld bij en koop iets waar je iets aan hebt.
Hi Hans, bedankt voor je review. Jammer om te horen dat ons artikel niet voldoet aan de kwaliteitsverwachting. Per mail hebben wij je geïnformeerd over de drukte op onze klantenservice, uiteraard betreuren wij het dat wij niet op tijd hebben kunnen reageren. Ik heb je zojuist op je mail gereageerd. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en deze zaak naar volle tevredenheid te hebben afgehandeld. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Levering zou op dinsdag plaats vinden. Dinsdagochtend om 8 uur bericht dat de bestelling verzameld werd. Om 14:00 bericht dat de bestelling klaar stond om door de transporteur opgehaald te worden. Verder geen bericht, geen telefoonnummer en ook geen track&trace code. Woensdagochtend bericht van de transporteur dat ze tussen 12:00 en 14:00 zouden leveren. Om 12:15 inderdaad geleverd. Product in orde en prima verpakt.
Mooie degelijke zwaaihaak. Gelijk gebruikt en werkt perfect. Snelle levering dus al met al dik tevreden.
Producten zijn goed verpakt. Alleen jammer dat er een klein onderdeel miste bij 1 van de bestelde schragen (plastic dopje in 1 van de poten mist).
Nog niet alle mogelijkheden van mijn 4 in 1 bosmaaier uitgeprobeerd, maar de kantenmaaier is geweldig. Opkamer alles erbij compleet geleverd, alleen nog tanken.
Ik heb een 599 delige gereedschapskoffer gekocht. Ik vond dat de prijs erg laag was, ik was daarom ook erg blij toen ik zag dat de gereedschappen er goed uit zagen! Op een paar gereedschappen na die niet goed in de doos bleven zitten, werkt alles precies zoals het zou moeten werken.
had het toestel groter verwacht , echter doet hij wat hij moet doen en dat is het voornaamste!
Reeds meerdere bestellingen geplaatst en altijd zeer correct afgeleverd.
Op 6 juni bestel ik een haakse slijper met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Nu ruim een week later, nog geen bericht van HBM over de uitlevering van mijn bestelling en telefonisch contact is niet mogelijk, alleen via e-mail waarbij reeds wordt aangekondigd dat een reactie binnen 3 tot 4 werkdagen wordt gegeven. Wat is dit voor een rare manier van werken? Snap niet dat er zoveel positieve reviews zijn!
Hi Jan, bedankt voor je review. Wegens verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses voor eventueel ongemak. Naast ons contactformulier en e-mail kunnen wij je ook snel te woord staan via Facebook Messenger, zo blijven wij bezig om meer kanalen te realiseren om je te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Fijn alles leverbaar en goede prijs. Mag iets snellere levertijd.
Levering is super, niet alles kwam in een keer, maar dat werd duidelijk aangegeven. De hitachi accuboormachine is geweldig, ligt goed in de hand, is sterk, voelt kwalitatief goed aan en heeft zachte aanloop. De accessoireset die in de koffer zit is iets minder, de bits zijn van matig metaal en breken snel af, zelfs bij gemiddelde Torq-waarden. De schraagjes van metaal zijn goed, maar iets minder stabiel dan ik had gehoopt. er zit wat zijdelingse speling op, dus daar doe ik nog een hoekstaal tegenaan om deze te verstijven.
Erg tevreden over mijn koopervaring bij HBM Machines. Overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen. De aangeschafte grondboor voldoet aan mijn wensen en is veelzijdig te gebruiken.
Ondanks een klein beetje vertraging is als goed verlopen
Altijd prima producten, goeie kwaliteit en prima assortiment alleen begrijp ik niet dat de levering van voorraad artikelen zo lang moeten duren. De meeste webwinkels hebben 24 uurs levering en bijna allemaal zelfs al een mogelijkheid voor levering op zelfde dag (dag van bestelling). Lijkt mij het belangrijkste verbeterpunt, dat zou voor mij persoonlijk al betekenen dat ik veel vaker iets bij jullie bestel dan dat ik dat nu doe. gr Daan
Hi Daan, bedankt voor je review. Wegens verhuizing van ons magazijn kan onze levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses voor eventueel ongemak. Met vriendelijke groet, HBM Machines
Bestellen ging makkelijk. Website is zeer overzichtelijk, makkelijk om producten te zoeken. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Het was heel makkelijk om te kijken wat ik nodig had. Het is fijn dat er flinke kortingen zijn, want het zijn in het algemeen vrij dure apparaten, helaas moesten er wel nog verzendkosten betaald worden, ondanks dat er al veel geld betaald word voor de apparatuur. Ook het verzenden was helaas niet op tijd, vandaar de 4 sterren en geen 5. Verder is het een prima zaak, ik heb niks te klagen.
Kwaliteit in optima forma!
Snel geleverd. Prijs-kwaliteit heel goed. Nog niet al te veel gebruikt, maar ik hoop dat het dan ook lang mee kan gaan.
Ik heb behoorlijk wat spullen besteld op hbm. Iedere keer werden de goederen op tijd en netjes geleverd. Als er vragen zij over artikelen wordt je gelijk geholpen. Gewoon top.
1010 Grote Esch
Moordrecht 2841MJ