Goeie kwaliteit

heb nu meerderen keren gereedschap gekocht de kwaliteit is erg goed. fijne en goede service komt hun belooftes na. alles werkt naar behoren en is van sterk matriaal gemaakt en gaat lang mee

Duidelijke communicatie , vlotte en nette aflevering

Netjes ontvangen wat ik besteld heb .

Verkoopt mooi gereedschap

Bestelling en leveringen gaan uiterst vlot. Erg groot assortiment en heel veel te vinden voor de juiste klus. Erg tevreden met mijn aankopen.

Deze zaak komt afspraken correct na.

correcte service

Goeie service, snelle levering

Wat ik wilde hebben was niet op voorraad maar kon doorgeven of ik een bericht kon krijgen wanneer deze er was. Ging helemaal goed en daarna was de bestelling snel en goed geleverd. Machine bevalt prima!

snel, goed en goekoop

prima service

Mijn ervaringen met hbm zijn altijd goed

Bestellingen worden dezelfde dag zorgvuldig verpakt en verzonden. Kwalitatief goed product voor een nette prijs.

top!

het product heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en de levering was vlot. Met een duidelijke website en gemakkelijk bestelsysteem.

Top spullen, prima prijs en goede service

Top spullen, prima prijs en goede service

Prima service, communicatie en afhandeling van zowel levering als nazorg.

De bestelde gereedschappen en materialen zijn prima verwerkt. De communicatie omtrent de status van de verwerking is zeer goed en prettig ervaren. Helaas ontvingen wij een verkeerd product, maar dit is direct en zonder problemen verholpen.

HBM heeft ongetwijfeld zijn best gedaan.

Werkbankje besteld, en werd vlot geleverd. Enig nadeel dat iemand, let op ik zeg niet dat HBM dat was, hem heeft laten vallen/stoten op de punt. Alle houten platen nu voorzien van deuk in de hoek. Beetje jammer, maar ik zet er toch een extra plaat overheen.

Goede en snelle service en levering.

Ik ben zeer tevreden over het product kwaliteit en prijs.

Reactie op: Niet in orde, een eerdere klacht

Het antwoord van hbm verbaast mij. Als zij al weten dat het schade gevoelig is waarom wordt het dan niet beter verpakt? heb dit ook via contact gevraagd maar geen antwoord. Ik vermoed ook dat deze reactie niet op waarheid berust. kreeg met de briefwisseling andere signalen. heb op meerdere vragen nooit antwoord gekregen. uiteindelijk zijn we, na behoorlijke druk van mijn kant, tot een oplossing gekomen. Helaas doet hbm alsof zij mij een groot geschenk gegeven hebben. ja ik heb de machine voor 1/3 van de prijs MAAR die had absoluut niet meer de volle waarde, een beschadigd machine en geen originele verpakking is in een winkel moeilijk verkoopbaar en hbm was verantwoordelijk voor de retour zending, afhaal service in Duitsland, ook niet gratis. Plus, retour waren worden meestal per kg prijs opgekocht. Hbm, waarde word niet bepaald door een door een winkel vastgestelde verkoopprijs, even een opleiding volgen dan doe je volgende keer hopelijk geen domme uitspraken meer. Had ze graag meer sterren gegeven, denk dat als je oppast met wat je besteld hier goede spullen kan vinden tegen concurrerende prijzen. Vandaar dat ik ze toch aanbeveel.

Snelle service en goede kwaliteit.

Goed gereedschap voor een aantrekkelijke prijs.

Topservice

Degelijke kwaliteit voor een heel aanvaardbare prijs.

Goed toestel, tevreden!

Waaier heeft 3 standen en geeft voldoende wind en maakt niet te veel lawaai.

Goed advies!

Na contact met klantenservice de juiste keuze gemaakt en apparaat in gebruik genomen. Apparaat oogt degelijk en werkt prima! Zeer tevreden met aankoop én service

Mooi gereedschap en effectief

Goed adres met goede service. Na 2 eerdere uitstekende ervaringen met dit bedrijf

Voor een onweerstaanbare prijs gekocht bij HBM. Heel fijn apparaat die continue gebruik bij het slopen. Zeker een aanrader

levertijd te lang

ik vindt tot de levertijd te lang is. terwijl er op de site staat 1/3 dagen maar daar komen ze niet aan. terwijl het maar een klein pakketje is.

goeie service en prima kwaliteit gereedschap

altijd een goeie service

Altijd snel geleverd ,zeer mooie promotie doe zo voor prahtig

Altijd alles mooi correct geleverd . Zeer goed matriaal. Zeker een aan te raden doe het zelvers. Doe zo voort pracht site hbm machine

Altijd snel geleverd ,zeer mooie promotie doe zo voor prahtig

goede service snelle levering