Incomplete levering, slechte producten
Vorige week een bestelling gedaan bij HBM om een klein tegelvloertje te leggen. Dat ging in eerste instantie goed, maar net voor de verzending kreeg ik bericht dat het belangrijkste product (diamant blad) niet geleverd kon worden. Dat bedrag werd netjes gecrediteerd, maar het is geen oplossing. Ik had een boel extra gekocht om de verzendkosten te dekken dus een nalevering was beter geweest aangezien ik het blad nu ergens anders moest bestellen met opnieuw verzendkosten. Nu valt dit te overzien, maar na het openen van de doos vielen alle opvulplaatjes/wiggen eruit aangezien dit al een open gemaakte zak was. Misschien pech, maar het grootse probleem was toch wel de tegelsnijder waar je echt niks mee kunt. Bij de minste geringste kracht buigt het hele frame en breekt de tegel niet (grote tegels). Voor kleine tegels werkt het misschien, maar een 60x60 tegel hoef je niet te proberen. Dit ding kan dus direct de kliko in. Dezelfde dag nog een tegelsnijder gehuurd bij de bouwmarkt en het ging in 1x. Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier iets koop.