Impeccable

Toujours des livraison rapide des prix attractif, rapport qualité prix impeccable. Merci et à bientôt pour de nouveaux achats

Incomplete levering, slechte producten

Vorige week een bestelling gedaan bij HBM om een klein tegelvloertje te leggen. Dat ging in eerste instantie goed, maar net voor de verzending kreeg ik bericht dat het belangrijkste product (diamant blad) niet geleverd kon worden. Dat bedrag werd netjes gecrediteerd, maar het is geen oplossing. Ik had een boel extra gekocht om de verzendkosten te dekken dus een nalevering was beter geweest aangezien ik het blad nu ergens anders moest bestellen met opnieuw verzendkosten. Nu valt dit te overzien, maar na het openen van de doos vielen alle opvulplaatjes/wiggen eruit aangezien dit al een open gemaakte zak was. Misschien pech, maar het grootse probleem was toch wel de tegelsnijder waar je echt niks mee kunt. Bij de minste geringste kracht buigt het hele frame en breekt de tegel niet (grote tegels). Voor kleine tegels werkt het misschien, maar een 60x60 tegel hoef je niet te proberen. Dit ding kan dus direct de kliko in. Dezelfde dag nog een tegelsnijder gehuurd bij de bouwmarkt en het ging in 1x. Voor mij was dit de laatste keer dat ik hier iets koop.

Uitstekende service en prijs kwaliteit verhouding!

Professioneel en betrouwbaar! Bedankt dat jullie er zijn!

Altijd goed geholpen bij HBM

Ik ben al heel lang klant van HBM en ben daar uiterst tevreden mee. Kwaliteit, kennis en prijs ook dik in orde. Ik raad het dan ook een ieder aan die overweegt om gereedschap te kopen.

Uitstekend product, super snelle levering

Via internet een transportkarretje gekocht, die een gewicht van 350 kg mag hebben. Makkelijke site om te bestellen. Super snel geleverd en eea zat keurig verpakt. Bij HBM kan je met een gerust hart iets bestellen

Top kwaliteit,snelle levering.

Zeker een aanrader!

Mooie fijne webshop voor de veelzijdige klusser en techneut

Erg uitgebreide webshop, waar alles te vinden is voor de klusser en technicus. Snelle levering, mooie aanbiedingen en uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

goed bedrijf

heb al verschillende dingen gekocht daar en altijd netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit ook nog eend. toppppppp.

Snelle en goede levering

Al meerdere malen besteld. Alles makkelijk via de webshop. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over je bestelling. Alles wordt netjes en snel geleverd

Prima materiaal voor goede prijs

Goede tools (vooral voor de hobbyist) voor een mooie prijs.

Zowel webshop als winkel zijn super!!

In de winkel is het overzichtelijk en op de webshop ook. Vriendelijk personeel ook als je vragen hebt per telefoon! Topbedrijf!

zeer goede kwaliteit

zeer duidelijke website. Ik heb gebruik gemaakt van de kortingen. Snelle levering en vooral goede kwaliteit

1 woord goed

snel geleverd en perfecte spullen

Geweldig!

Zoals aangegeven alles optijd en zelfs eerder geleverd. Artikelen hebben een goede kwaliteit.

Top ervaring

Top ervaring! Je word duidelijk op de hoogte gehouden van je bestelling! Echt een aanrader

Snelle service. Product zoals verwacht.

Snelle service vlot geleverd echt boven verwachting snel geleverd.

Snelle levering heb al meerdere keren iets besteld

Meerdere keren iets besteld nooit klachten en snelle levering

Helemaal prima!

Breekhamer besteld en binnen een paar dagen binnen, apparaat werkt goed!

Super duidelijke snelle service!

Ene dag besteld andere dag geleverd wat een service, alles was mooi verpakt en kwam proper aan. Ook makkelijke site om dingen op te bestellen !

erste Bestellung

das hat wunderbar geklappt ich werde wieder bestellen DANKE an das TEAM

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Impeccable

Commande reçue conformément tant sur la forme que sur le délai. Machine pas encore utilisée mais semble de bonne manufacture. J'attends impatiemment les congés pour pouvoir m'en servir. Je ne manquerai pas de faire un complément d'avis après l'avoir utilisée.

Snel geleverd en makkelijk besteld

Grote keuze en duidelijke beschrijving.

Geweldig!!!

Had een gereedschapskist besteld en die zag er heel goed uit alleen was deze beschadigd! Klantenservice aangestuurd in alles wast direct geregeld zonder moeilijk doen. Top firma ! Bedankt !

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Top bedrijf, Snelle levering van goede kwaliteit producten en voor een leuke prijs. Een van mijn favoriete winkels!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ