Super duidelijke site, snel geleverd en direct het goede in huis wat daadwerkelijk ook besteld is geworden.. top service

Snelle levering, mooie kwaliteit, bij verkeerd artikel geleverd, direct actie ondernomen en het juiste binnen no time opgestuurd gekregen, verkeerde artikel mogen houden, Nog nooit zo een geweldige service meegemaakt!

Snelle levering en een zeer aantrekkelijke prijs ,kortom een aanbeveling voor iedereen .

Keurig voor elkaar!

Een fijne overzichtelijke webwinkel met een zeer ruim assortiment voor de doe het zelver. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik heel behoorlijk. Het bestel en lever proces verloopt heel duidelijk en soepel.

Topmateriaal voor een gunstige prijs!

Heb een werkbank en twee zaagmachines van HBM eigenmerk gekocht. Werkbank is echt mooi. En super degelijk. Snel èn eenvoudig in elkaar te zetten. Ook de zaagmachines echt degelijk. Gister de hele dag al met plezierde gewerkt!

Kwaliteit voor een goede prijs

Hbm spijkerpistol binnen 2dagen thuisbezorgd. Doet precies wat die moet doen.

Super snel

Grote keuze, interessant gereedschap. Nette prijzen

Gemakkelijk overzichtelijk en goede levering.

De webshop is overzichtelijk. Je wordt prima op de hoogte gehouden.

Snel geleverd, goed product!

Echt super zonder fratsen

Gereedschap koffer gekocht waarmee ik zelf mijn auto ramen verstoring heb verholpen en daarmee de kosten terugverdiend.

Top product

Snelle levering en prima producten

Goeie kwaliteit!

Perfect,snel geleverd

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de levering

Steeds correcte en stipte levering bij HBM

Zoals bij alle producten dat ik reeds bestelde, was de levering correct en tijdig bij me thuis. Goede opvolging van de bestelling en klantvriendelijk! Dankjewel HBM!

Goede bezoring

Snelle levering klantvriendelijk transport bedrijf

Goede en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het bezorg traject.

Correcte service

Een fijne en correcte afhandeling van de bestelling. Een goede, overzichtelijke website en scherpe prijzen. Kortom, goed bezig HBM.

Mooie website met veel aanbod

Gereedschap voor een goede prijs en bijna alles hebben ze.

Scherpe prijzen en snelle levering

Het zoeken naar bepaalde gereedschappen is snel te vinden op de website.

Perfect. En nog eens een goede service na ook.

Geen ervaring nu even maar een suggestie: Maak het verlanglijstje zo dat het uitgeprint kan worden. Ik gebruik HBM zelf dus ook voor verjaardagen e.d.

snelle levering super product

kwalitatief goed gereedschap voor een superprijs.

zeer goed, maar heb voor bezorgen wel genoeg betaald.

Goede kwaliteit voor een normale prijs !!!

Alle dingen die ik bij hbm heb aangeschaft werken uitstekend. Ook de prijs is super!

mooie compressor die voldoet aan mijn verwachtingen klasse.

voldoet aan mijn verwachtingen

1010 Grote Esch